Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
Home / Τοπικά / Εκλογές Μεσσηνία / Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα
δημαρχειο 2 660x330 - Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα

Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα

Sharing is caring!

ΚΑΘΩΣ οι υποψήφιοι δήμαρχοι για το Δήμο Καλαμάτας έφθασαν αισίως τους 12 και δεν αποκλείεται να γίνουν 13 ακόμα και περισσότεροι, είναι καιρός πια να δούμε σοβαρά πως διαμορφώνεται το τοπίο για την εκλογική αναμέτρηση και το κυριότερο εν όψει της επόμενης μέρας.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ κανείς και εύλογα θεωρώ, πως με τόσους υποψήφιους για το ρόλο του δημάρχου θα είχαμε και ανάλογες προτάσεις προς τους δημότες σε ό,τι σχετίζεται με την πορεία του Δήμου στην επόμενη ημέρα.

ΟΜΩΣ κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα προκύψει αφού τα λεγόμενα των υποψηφίων παραμένουν αοριστολογίες χωρίς συγκεκριμένες παραμέτρους λύσεων και εντασσόμενα στη λογική «βλέποντας και κάνοντας».

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ όμως δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι στο μέλλον γιατί ποτέ δεν θα πάει πουθενά και προφανώς κάτι τέτοιο δεν το επιθυμούν ούτε οι επίδοξοι νέοι διοικούντες αυτήν που όμως χρειάζεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για συζήτηση  και όχι τα ευχολόγιά τους για να κριθούν και ανάλογα από τους πολίτες.

ΥΠΑΡΧΕΙ βέβαια και το αναπόφευκτο ερώτημα περί καταλληλότητας αλλά περί αυτής τις επόμενες μέρες.

***

ΤΩΡΑ που έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κουλουριάνος (πλήρης ημερών πάντως) πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν πως υπήρξαν φίλοι του, μεταξύ αυτών και ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ πολλούς να δηλώνουν φίλοι του δεν είναι τυχαίο που ο αείμνηστος Κουλουριάνος, πολλά χρόνια τώρα είχε αποσυρθεί στο κτήμα του στην Κορώνη κι ασχολείτο με το αμπέλι του, αντιμετωπίζοντας με σκεπτικισμό τα τεκταινόμενα του πολιτικού βίου.

***

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με τα σκουπίδια;

ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ολοένα και περισσότεροι, ιδιαίτερα μετά από τα όσα είπε και ο Νίκος Πατσαρίνος για «κυβερνητική μεταστροφή».

ΑΠΟ τις βολές του πάντως δεν ξέφυγαν Τατούλης και Νίκας.

ΟΧΙ τυχαία ασφαλώς.

***

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενδιαφέρουσα η Εβδομάδα Γαλλοφωνίας που διοργανώνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας από 13 έως 20 Μαρτίου.

Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ είναι το φετινό θέμα των εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν συζητήσεις, προβολές καθώς και αναγνώσεις για τη Γαλλοφωνία.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προβλέπεται η συζήτηση που θα γίνουν στο Elite στις 13 Μαρτίου με θέμα «Γαλλοφωνία και Γαστρονομία».

Θανάσης Παντές

ilias poulis home - Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα oinomessinia - Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα niniosbanner 1 - Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα MYLO Indian Palace Restaurant - Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα perrotis - Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα mavreas1anigif - Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα krystalkyriakoanigif - Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα YPODIMATA - Υποψήφιοι χωρίς προγράμματα στην Καλαμάτα και άλλα θέματα

Δες και αυτό

xaritsis samaras katrougalos 310x165 - Οι βουλευτές που προηγούνται σε ψήφους στην Μεσσηνία

Οι βουλευτές που προηγούνται σε ψήφους στην Μεσσηνία

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΒουλευτές Μεσσηνίας, βάσει της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών Σε …

shares