Τρίτη , 18 Φεβρουαρίου 2020

Το πολυνομοσχέδιο επί τάπητος στη συνδιάσκεψη της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Μεσσηνίας

Sharing is caring!

Το πολυνομοσχέδιο επί τάπητος στη συνδιάσκεψη της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Μεσσηνίας

Το τι μέλλει γενέσθαι θα συζητηθεί στη Δευτεριάτικη συνδιάσκεψη της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Μεσσηνίας (μέλος Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ) με αφορμή το πρόσφατα κατατεθέν πολυνομοσχέδιο από την Γ.Γ.Π.Π. το οποίο αφορά άμεσα και το Πυροσβεστικό Σώμα.
Στο κάλεσμά της η Ε.Υ.Π.Σ.Ν. Μεσσηνίας απευθύνεται σε «ΟΛΟΥΣ τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους του Νομού Μεσσηνίας (ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη της όχι) να παρευρεθούν στην έκτακτη και άκρως σημαντική για το μέλλον όλων πυροσβεστών συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 20/01/2020 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο “REX” στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Κ. ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ο οποίος θα μας ενημερώσει και θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε από την Γ.Γ.Π.Π. και αφορά το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !!!»

Το πολυνομοσχέδιο επί τάπητος στη συνδιάσκεψη της Ε.Υ.Π.Σ.Ν. Μεσσηνίας

Δες και αυτό

Κάλεσμα συμμετοχής από την ΕΑΚΠ στην ένστολη διαμαρτυρία στην Αθήνα

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΚάλεσμα συμμετοχής από την ΕΑΚΠ στην ένστολη διαμαρτυρία στην Αθήνα Κάλεσμα συμμετοχής …

shares