Σάββατο , Νοέμβριος 23 2019
Τέσσερις «πρεσβευτές» της Μεσσηνίας
Τέσσερις «πρεσβευτές» της Μεσσηνίας

Τέσσερις «πρεσβευτές» της Μεσσηνίας

Sharing is caring!

Τέσσερις «πρεσβευτές» της Μεσσηνίας

Αγαπημένα τοπικά προϊόντα που παράγονται, μεταποιούνται και συσκευάζονται στην Καλαμάτα αποτελώντας παράλληλα δυνατά brand name για τον τόπο μας.

Βαλσάμικο Παπαδημητρίου

Τέσσερις «πρεσβευτές» της Μεσσηνίας

To  φημισμένο και πολυβραβευμένο βαλσάμικο ξίδι Kalamata Papadimitriou  είναι το Νο1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα. Το 2013 η εταιρεία εντάσσεται στο διεθνές δίκτυο Endeavor, καταφέρνοντας να είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία, που γίνεται μέλος στον κλάδο τροφίμων. Από τότε αναπτύσσονται  νέες σειρές καινοτόμων προϊόντων, πάντα όμως βασισμένες στο βαλσάμικο  ξίδι, τις κρέμες βαλσάμικου και τις μεσογειακές μουστάρδες. Οι εξαγωγές της εταιρείας αφορούν ένα τεράστιο δίκτυο πωλήσεων  σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική,  ενώ παράλληλα η εταιρεία Παπαδημητρίου στηρίζει χορηγικά αρκετές αθλητικές διοργανώσεις και πολιτιστικές δράσεις.

 

Faris olive oil

Τέσσερις «πρεσβευτές» της ΜεσσηνίαςΠρόκειται για extra παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Agrexpo  SA. Παράγεται από την Κορωνέικη ποικιλία, έχει εξαιρετική γεύση και οσμή, όσο για την οξύτητα του δεν υπερβαίνει το 0,6%. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης ευρύτερα,  στον χώρο των αγροτικών προϊόντων από το 1999 (λάδι, ελιές, σύκα, πατάτες κλπ). Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται και τυποποιούνται στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Καλαμάτα και εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία 3 γενεών κύριο μέλημα είναι η  συνεχής  ποιοτική αναβάθμιση προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Ούζο Kosteas

Τέσσερις «πρεσβευτές» της ΜεσσηνίαςΜε παράδοση 60 χρόνων  στον χώρο των αλκοολούχων ποτών και ιδιαίτερα των αποσταγμάτων , το Ούζο Kosteas είναι ‘’συνώνυμο’’  ενός εξαιρετικού προϊόντος, για αυτό που πολλοί αποκαλούν το ‘’Εθνικό μας ποτό ‘’. Η ποτοποιία Κωστέας είναι μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε και στο τσίπουρο με μεγάλη επιτυχία και τα αποστάγματα Golden Drop να ξεχωρίζουν. Συνεχίζοντας με το  ίδιο μεράκι και  τον σεβασμό προς τον καταναλωτή,  στόχος της εταιρείας είναι η  συνεχής  βελτίωση σε όλους τους τομείς  και η περαιτέρω  ανάπτυξη  σε άλλα προϊόντα.

 

Παστέλι Αφοί Ι. Λάμπου

Τέσσερις «πρεσβευτές» της ΜεσσηνίαςΠρόκειται για το περίφημο Παστέλι Καλαμάτας, με 100% φυσικό αναποφλοίωτο σουσάμι, χωρίς γλουτένη, σε πολλές λαχταριστές εκδοχές: μελάτο, τραγανό, 100% μέλι, βιολογικό, με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και νέες απίθανες γεύσεις. Από το 1950 η εταιρεία Λάμπου αποτελεί το σήμα κατατεθέν των παραδοσιακών αυθεντικών γεύσεων του τόπου μας. Σήμερα το τραγανό και το μελάτο παστέλι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας τις γεύσεις και τα αρώματα της Καλαμάτας . Το παστέλι Λάμπου με την πλούσια γεύση του  είναι βασικό προϊόν της υγιεινής μας διατροφής,  χαρίζοντας μας φυσική ενέργεια κάθε μέρα.

 

Τέσσερις «πρεσβευτές» της Μεσσηνίας

 

Τέσσερις «πρεσβευτές» της Μεσσηνίας

Δες και αυτό

Τέσσερις «πρεσβευτές» της Μεσσηνίας

ΝΟ ΚΑΚΑ και στην Καλαμάτα, για τους ιδιοκτήτες/ κηδεμόνες κατοικίδιων (video)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΝΟ ΚΑΚΑ και στην Καλαμάτα, για τους ιδιοκτήτες/ κηδεμόνες κατοικίδιων (video) Παρουσιάστηκε …

shares