Τετάρτη , 22 Ιανουαρίου 2020
Home / Αθλητικά / Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος»
20191119 152326 660x330 - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος»

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος»

Sharing is caring!

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος»

Συναντήθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης με μέλη της διοίκησης του Γυμναστικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Πάμισος». Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. Βλαχάκης Γεώργιος πρόεδρος, ο κ. Ντούλης Γεώργιος αντιπρόεδρος α’, ο κ. Λαμπρόπουλος Απόστολος αντιπρόεδρος β’, ο κ. Φιλόπουλος Παναγιώτης ειδικός γραμματέας, ο κ. Τσέρτος Παναγιώτης γενικός γραμματέας και η κ. Αγγελική Μαντά υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη ότι φέτος είναι ένα επετειακό έτος για το σύλλογο, επειδή κλείνει τα 90 έτη λειτουργίας του. Για το σκοπό αυτό ζητήθηκε οι επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν να γίνουν με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας. Η νέα διοίκηση του συλλόγου προσφέρει, εκτός από αθλητισμό και πολιτισμό στην πόλη της Μεσσήνης ενώ οι προτεραιότητές του στρέφονται κυρίως στη νέα γενιά μιας και η βασική του ομάδα απαρτίζεται από παιδιά της ακαδημίας.

Συζήτησαν επίσης και για την αναγκαιότητα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, συγκεκριμένα τέθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου η έλλειψη αποδυτηρίων και κερκίδας στη περιοχή Λαζαρίνας καθώς και η κατασκευή βοηθητικού γηπέδου με πλαστικό τάπητα, δυτικά του δημοτικού σταδίου Μεσσήνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του και των δυνατοτήτων που παρέχονται, στην υλοποίηση των όσων αναφέρθηκαν συνεργαζόμενος και με το Δήμο Μεσσήνης.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος»

ilias poulis home - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος» oinomessinia - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος» 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος» niniosbanner 1 - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος» MYLO Indian Palace Restaurant - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος» perrotis - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος» mavreas1anigif - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος» krystalkyriakoanigif - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος» YPODIMATA - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με μέλη του Γ. Π. Σ. «Πάμισος»

Δες και αυτό

ΧΡΑΝΟΙ 310x165 - Ασφαλτόστρωση στις γέφυρες των Χράνων Μεσσηνίας με καθυστέρηση 10 ετών

Ασφαλτόστρωση στις γέφυρες των Χράνων Μεσσηνίας με καθυστέρηση 10 ετών

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑσφαλτόστρωση στις γέφυρες των Χράνων Μεσσηνίας με καθυστέρηση 10 ετών Ένα πρόβλημα …

shares