Πέμπτη , 20 Φεβρουαρίου 2020

Πρόταση Φαββατά για ειδική άδεια στάθμευσης στο δημοτικό πάρκινγκ σε δημότες και μόνιμους κατοίκους

Sharing is caring!

Δημήτρης Φαββατάς

Σε ερώτηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 10ης Φεβρουάριου 2020, ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Καλαμάτα μπροστά», Δημήτριος Γ. Φαββατάς κατέθεσε πρόταση που αφορά στο δημοτικό πάρκινγκ Καλαμάτας και το οποίο έχει παραχωρηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή σε ιδιώτη.

Η ερώτηση – πρόταση του κ. Φαββατά:

«Κύριε Δήμαρχε,
Όπως γνωρίζετε, η προηγούμενη δημοτική αρχή ανήμπορη να λειτουργήσει το δημοτικό πάρκινγκ Καλαμάτας το παραχώρησε σε ιδιώτη. Δεσμεύτηκε όμως ότι το μικρό πάρκινγκ θα είναι μόνο για τους δημότες – μόνιμους κατοίκους του κέντρου της Καλαμάτας. Δυστυχώς όμως ούτε αυτό το έχει γίνει μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα το πάρκινγκ να έχει καταληφθεί από εγκαταλελειμμένα οχήματα χωρίς πινακίδες, από αυτοκίνητα εταιριών ενοικιάσεως οχημάτων και από αυτοκίνητα αντίκες, αναγκάζοντας τους κατοίκους του κέντρου είτε να παρκάρουν μακριά από την οικεία τους ή να πληρώνουν καθημερινά το αντίτιμο της δημοτικής στάθμευσης.

Προτείνω λοιπόν να δοθεί ειδική άδεια στάθμευσης για το μικρό πάρκινγκ στους δημότες – μόνιμους κατοίκους που διαμένουν σε μικρή ακτίνα γύρω από το πάρκινγκ.»

Δες και αυτό

Μαχητική η απεργιακή συγκέντρωση στην Καλαμάτα – Γιατί αποχώρησε το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑΔΕΔΥ Απεργιακή κινητοποίηση Μαζική και μαχητική ήταν η απεργιακή συγκέντρωση που έγινε …

shares