Σάββατο , 18 Ιανουαρίου 2020
Home / Τοπικά / Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο
8535838 660x330 - Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο

Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο

Sharing is caring!

Προχωρούν καλά οι εργασίες για την κατασκευή παιδικής χαράς σε δημοτική έκταση στο Φραγκοπήγαδο, όπου θα αναπτυχθεί πλήθος δραστηριοτήτων αναψυχής.

673736 300x173 - Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο ΦραγκοπήγαδοΤον εξοπλισμό και τα παιχνίδια της παιδικής χαράς θα παραλάβει ο Δήμος μέσω της «Προμήθειας οργάνων και απαραίτητου εξοπλισμού για την πιστοποίηση παιδικών χαρών του Δήμου Καλαμάτας», προϋπολογισμού 74.400 € με ΦΠΑ. Ανάδοχος, που προέκυψε κατόπιν διαγωνισμού, είναι η Βορβίλας Κωνσταντίνος και Σία ΟΕ, ενώ το ποσόν συμβάσεως ανέρχεται σε 70.432 € με το ΦΠΑ. Πρόκειται, κυρίως, για την προμήθεια των αναγκαίων ειδών όσον αφορά στην πιστοποίηση αυτής της παιδικής χαράς και εκείνης που θα δημιουργηθεί στην Αιθαία. Επίσης, θα εγκατασταθεί περίφραξη και επιφάνεια πτώσης αποτελούμενη από άμμο, καθώς και φωτισμός.

Σημειώνεται ότι στην ίδια δημοτική έκταση έχει κατασκευασθεί γήπεδο μπάσκετ με φωτισμό, το οποίο έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον της νεολαίας της περιοχής.

Με τον τρόπο αυτό προχωρεί η αναβάθμιση μιας σημαντικής δημοτικής έκτασης, επιφάνειας περίπου 10 στρεμμάτων, που περικλείεται από τις οδούς Τροίας, Γληνού και Ρίτσου και βρίσκεται βορείως του 7ου Νηπιαγωγείου.

538538358 - Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο

 

niniosbanner 1 - Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο MYLO Indian Palace Restaurant - Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο perrotis - Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο mavreas1anigif - Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο krystalkyriakoanigif - Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο YPODIMATA - Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο

Δες και αυτό

DSC 0898 Medium 310x165 - Στον δήμαρχο Καλαμάτας οι

Στον δήμαρχο Καλαμάτας οι “αργυροί” μαθητές της Ρομποτικής

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΣτον δήμαρχο Καλαμάτας οι “αργυροί” μαθητές της Ρομποτικής Η ομάδα ρομποτικής bitbot, της …

shares