Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Παναγιώτης Νίκας: “Πολιτική σημαίνει αποτέλεσμα και όχι λόγια”

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Παναγιώτης Νίκας: "Πολιτική σημαίνει αποτέλεσμα και όχι λόγια" 1

Παναγιώτης Νίκας: “Πολιτική σημαίνει αποτέλεσμα και όχι λόγια”

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις του συνδυασμού “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ” στο Νομό Κορινθίας και τις ανοιχτές συζητήσεις με τους συμπολίτες.

Χθες το απόγευμα βρέθηκε στα Λουτρά της ωραίας Ελένης του Δήμου Κορινθίων και στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Παναγιώτης Νίκας: "Πολιτική σημαίνει αποτέλεσμα και όχι λόγια" 2

Ερωτηθείς από τους κατοίκους των περιοχών για τα ουσιαστικά προβλήματα που ταλανίζουν τα Λουτρά της ωραίας Ελένης και τους Αγίους Θεοδώρους ο Παναγιώτης Νίκας, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» έδωσε σαφείς απαντήσεις.

Γνωστοποιήθηκαν ζητήματα που αφορούν στις δύο περιοχές και είναι θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η δυναμική παρουσία και η ενεργή συμμετοχή των κατοίκων στις συζητήσεις μας, έθεσαν και θέτουν γερά θεμέλια για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια Πελοπόννησο που αξίζει καλύτερα.

Το φράγμα του Ασωπού, το απαράδεκτο οδικό δίκτυο, τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα, τα ζητήματα της Γεωργίας, η δακοκτονία, η φτώχεια, η φυγή των νέων, η μη αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, η διάβρωση των ακτών, ο βιολογικός καθαρισμός, τα συστήματα πυρόσβεσης αλλά και το μείζον θέμα των Ρομά, κυρίως όμως της εγκληματικότητας, είναι θέματα που ευθύνεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Παναγιώτης Νίκας: Από οράματα πολλά & από ουσία τίποτα

Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι η «κατάντια» του Νομού Κορινθίας. Το στολίδι ολόκληρης της Πελοποννήσου έχει καταστραφεί. Πού είναι το σχέδιο ανάπλασης του Ισθμού; Η εικόνα που προσφέρει στους χιλιάδες τουρίστες, που καθημερινά το επισκέπτονται είναι απογοητευτική. Ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Πελοποννήσου έχει μείνει ανεκμετάλλευτο. Ένα μέρος, το οποίο, μόνο όφελος θα μπορούσε να προσφέρει στην Κορινθία, αν είχε αξιοποιηθεί σωστά. Πού είναι τα μεγάλα έργα για να στηρίξουν την ανάπτυξη και την παραγωγή της Πελοποννήσου;

Είναι γεγονός πως ο λαϊκισμός είναι το καρκίνωμα της πολιτικής ζωής. Σε μια Πελοπόννησο που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, αποτελώντας την πιο όμορφη περιοχή της Ελλάδας, δεν έχει θέση ο λαϊκισμός. Η Πελοπόννησος με τα τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα αξίζει καλύτερα και οι συμπολίτες μας είναι οι συνοδοιπόροι μας σε αυτόν τον αγώνα για να καλυτερεύσουν τα πράγματα.

Η φιλοδοξία μας για κάθε περιοχή που επισκεπτόμαστε είναι να γίνει καλύτερη, γιατί αυτό αξίζει! Πόσο μάλλον στα Λουτρά της ωραίας Ελένης και στους Αγίους Θεοδώρους, περιοχές με τόσο μεγάλες υποδομές για ανάπτυξη. Τί έχει αλλάξει 9 χρόνια τώρα σε αυτές τις περιοχές και όχι μόνο;

Με κεντρικό διακύβευμα τα ουσιαστικά θέματα που ταλανίζουν κάθε περιοχή και με σκοπό την επίλυσή τους, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το καλύτερο. Η παράταξή μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νίκα, θα βρίσκεται καθημερινά κοντά στους συμπολίτες μας, τόσο στην Κορινθία όσο και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Η Κορινθία αλλά και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα και θα τα καταφέρουμε.

Εμείς θα πάρουμε την Πρωτοβουλία για να αλλάξουμε την πορεία του τόπου, πολιτική είναι το αποτέλεσμα και όχι τα λόγια.

Παναγιώτης Νίκας: "Πολιτική σημαίνει αποτέλεσμα και όχι λόγια" 3

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 14

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 15

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 16

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 17

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 18Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 19

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 20

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ