Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
DSC00237 660x330 - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»!

Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»!

Sharing is caring!

Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»!

Για τα παιδιά μας θέλουμε το καλύτερο στο φαγητό, στο παιχνίδι και φυσικά στην ένδυση!

Στο κατάστημα «Πικολίνο» τα ρούχα είναι πρωτότυπα, γεμάτα χρώμα και φαντασία και φυσικά προσφέρουν πρακτικότητα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο και χαρούμενο κόσμο των παιδιών συνοδεύοντάς τα στο παιχνίδι και σε όλες τους τις δραστηριότητες!

DSC00240 - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»!

Στο κατάστημα «Πικολίνο» θα βρείτε τις όλες τις μάρκες και προτάσεις αρίστης ποιότητας σε παιδική ένδυση και αξεσουάρ! Μοντέρνους χρωματισμούς, ποιότητα και άριστες πρώτες ύλες,, πλούσιο χρωματολόγιο και φυσικά ελκυστικές τιμές σε παιδικά ρούχα και βρεφικά είδη.

Ξεχωριστή πρόταση αποτελούν τα παιδικά ρούχα Energiers, αλλά και οι πολυάριθμες επιλογές σε βαπτιστικά. Τα βαπτιστικά Piccolino είναι χειροποίητα παιδικά ενδύματα κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά και με υψηλά στάνταρτ ποιότητας!

DSC00249 - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»!

Ανακαλύψτε τη Νέα Χειμερινή Collection 2019 του Piccolino για Αγόρια και Κορίτσια. Προτάσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις και προσφέρουν αίσθηση «αρχοντιάς» ακόμα και για το casual καθημερινό ντύσιμο! Ρούχα με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο» στην Καλαμάτα!

«ΠΙΚΟΛΙΝΟ»

Κατάστημα Παιδικής και Βρεφικής ένδυσης

Γερμανού 6

Παλιά Πόλη,

24100 Καλαμάτα

Τηλ. 2721090778

fb Πικολινο

DSC00254 - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»!

Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»!

ilias poulis home - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»! oinomessinia - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»! 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»! niniosbanner 1 - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»! MYLO Indian Palace Restaurant - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»! perrotis - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»! mavreas1anigif - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»! krystalkyriakoanigif - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»! YPODIMATA - Παιδικά ρούχα Βρεφικά είδη με φινέτσα μόνο στο «Πικολίνο»!

Δες και αυτό

4 37 310x165 - Ανακαλύφθηκε κύτταρο που ίσως οδηγήσει στη θεραπεία όλων των καρκίνων

Ανακαλύφθηκε κύτταρο που ίσως οδηγήσει στη θεραπεία όλων των καρκίνων

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑνακαλύφθηκε κύτταρο που ίσως οδηγήσει στη θεραπεία όλων των καρκίνων Ένα νέο …

shares