Connect with us

NightLife

Ολοκληρώθηκε το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ολοκληρώθηκε το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας 1

8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

Απολογισμό του 8ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας (Νοέμβριος 2018 – Απρίλιος 2019) κάνει ο Αντώνης Κουφουδάκης, καθηγητής κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου, που είχε αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ. Σε αυτόν αναφέρονται τα εξής:

«Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις», το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και Φίλων των Δημοτικών Καλλιτεχνικών Σχολών Καλαμάτας, «Τέρψις». Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ο καθηγητής κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Αντώνης Κουφουδάκης.
Περιλαμβάνει συναυλίες, σεμινάρια, παρουσιάσεις και διαγωνισμό κιθάρας στο όνομα του μεγάλου σολίστ, συνθέτη και παιδαγωγού της κιθάρας, με διεθνή αναγνώριση, Γεράσιμου Μηλιαρέση.

8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

Για 8η χρονιά φέτος πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας. Οι δραστηριότητες του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες αίθουσες συναυλιών της πόλης της Καλαμάτας. Οι ακροατές ξεπέρασαν τα 2.000 άτομα στις συναυλίες που έλαβαν χώρα. O αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ για το Φεστιβάλ και επιβεβαιώνει την καθιέρωσή του ως θεσμού, αποδεικνύοντας πως οι άνθρωποι της πόλης το έχουν αγκαλιάσει.
Η έναρξη του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε 25 Νοεμβρίου 2018, με την παράσταση «Agua e vinho. H Κιθάρα διηγείται». Ο Αντώνης Κουφουδάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, μας παρουσίασε έργα των J.S. Bach, M. Giuliani και L. Brouwer στον ιδιαίτερο χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, όπου για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ρεσιτάλ κιθάρας.
Την ίδια βραδιά, το Φεστιβάλ, συμβάλλοντας στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, φιλοξένησε τον Λουκά Αθηναίο-Αθηνάδη, διακριθέντα του 7ου Διαγωνισμού Κιθάρας «Γεράσιμος Μηλιαρέσης», ο οποίος μας παρουσίασε έργα των A.Piazzolla και J.Turina.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής, πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Ο μαγικός κόσμος της μουσικής». Μαθητές των Δημοτικών Σχολείων ήρθαν σε επαφή με μουσικούς όρους, γνώρισαν την κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα, μέσα από εμψυχωτές μουσικούς σε μια διαδραστική παράσταση, σε προγραμματισμένες επισκέψεις μαθητικών ομάδων. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη και στις τέσσερις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ.
Συντελεστές της παράστασης: Βίκυ Βασιλειάδη (φλάουτο), Παναγιώτα Ηλιοπούλου (αφήγηση παραμυθιού), Κατερίνα Παλαιολόγου (τραγούδι), Αντώνης Κουφουδάκης (κιθάρα), Νικόλαος Παλαιολόγος (ούτι, γιαλί ταμπούρ, ραμπάμπ).
Σύνθεση τραγουδιών: Νίκος Τσότρας.

8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας είχαμε την χαρά να απολαύσουμε μια «Συναυλία FINGERSTYLE». O Αμερικάνος κιθαριστής Trevor Gordon Hall, έχοντας ήδη 8 δίσκους στο ενεργητικό του και η Εύα Ατματζίδου, η πρώτη Ελληνίδα fingerstyle ακουστική κιθαρίστρια, μας παρουσίασαν δικές τους συνθέσεις για ακουστική, δωδεκάχορδη κιθάρα και Kalimbatar (συνδυασμός κιθάρας με Kalimba – αφρικανικό πιάνο).
Την επόμενη μέρα οι δύο καλλιτέχνες, στο αμφιθέατρο «Θ. Αγγελόπουλος», μας εισήγαγαν στον κόσμο του fingerstyle. Στο σεμινάριο προσέγγισαν την κιθάρα ως μια πλήρη ορχήστρα, δημιουργώντας με τις ευφάνταστες ιδέες τους και τις καινοτόμες τεχνικές τους έναν τεράστιο πλούτο ηχοχρωμάτων.

To Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας απολαύσαμε μία μοναδική συναυλία, που θα αποτελεί παράδειγμα και σημείο αναφοράς για τα επόμενα βήματα του θεσμού. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για την Καλαμάτα και το Φεστιβάλ Κιθάρας, που κατάφερε να παρουσιάσει στο κοινό της πόλης ένα από τα καλύτερα ντουέτα Tango στον κόσμο! Ο Giampaolo Bandini και ο Cesare Chiacchiaretta μας ταξίδεψαν με τα δημοφιλέστερα έργα του A. Piazzolla και μας παρουσίασαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα έργα των L. Brouwer και S. Rapezzi, που έχουν αφιερωθεί στο ντουέτο! Όπως σε όλες τις συναυλίες του Φεστιβάλ, έτσι και σε αυτή η αίθουσα ήταν κατάμεστη! Το κοινό αποθέωσε το ντουέτο έπειτα από συνεχόμενα μπιζ!

Στις 16 και 17 Μαρτίου 2019, στο Αμφιθέατρο «Θ. Αγγελόπουλος», ο Θάνος Μήτσαλας, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες κιθαριστές με διεθνή καριέρα, πραγματοποίησε masterclass. Όσοι συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ατομικά μαθήματα με το σπουδαίο σολίστ και να συζητήσουν μαζί του θέματα ερμηνείας και τεχνικής.

Στις 18 Μαρτίου 2019, στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε το Θάνο Μήτσαλα σε ένα ρεσιτάλ κιθάρας, με έργα G. Drozd, S. Iannarelli, M. Llobet, J. Rodrigo και S. Assad. Οι ερμηνείες του καθήλωσαν το ακροατήριο.

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, το πρωί, στο Αμφιθέατρο «Θ. Αγγελόπουλος», διαγωνίστηκαν στην Παιδική Κατηγορία όσοι γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου του 2006, παίζοντας το υποχρεωτικό έργο « Μελαγχολικό σκίτσο » του Γιώργου Νούση και έργο ή έργα ελεύθερης επιλογής. Το επίπεδο ήταν εξαιρετικό και η επιτροπή (Πρόεδρος: Κώστας Κοτσιώλης, Μέλη: Μαρία Κολόζου, Σωκράτης Μαστροδήμος, Κώστας Ηλιάδης) αποφάσισε για τα Βραβεία και τους Επαίνους ως εξής:

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλιάνα Ρούσσου, Α΄ Bραβείο
Γεωργία –Χριστίνα Γκλεγκλέ, Β΄ Bραβείο
Ιωάννα Αγγελή, Γ΄ Βραβείο
Σταυρούλα Κοτσομύτη, Γ΄ Βραβείο
Χαράλαμπος Κουσούλης, Βραβείο καλύτερης εκτέλεσης του Υποχρεωτικού Έργου
Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος, Έπαινος
Ηλιάνα Ρούσσου, A΄ Bραβείο (παιδική κατηγορία).

Ολοκληρώθηκε το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας 2

Την ίδια μέρα, το απόγευμα, έλαβε χώρα ο διαγωνισμός της Εφηβικής Κατηγορίας. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και υψηλό επίπεδο. Στην Εφηβική Κατηγορία διαγωνίστηκαν όσοι γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου του 2003, παίζοντας το υποχρεωτικό έργο «The song of Peter» του Θεόδωρου Παναγόπουλου και έργο ή έργα ελεύθερης επιλογής. Η επιτροπή (Πρόεδρος: Κώστας Κοτσιώλης, Μέλη: Μαρία Κολόζου, Σωκράτης Μαστροδήμος, Κώστας Ηλιάδης) αποφάσισε για τα Βραβεία και τους Επαίνους ως εξής:

ΕΦΗΒΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Αποστολόπουλος, Α΄ Βραβείο,
Νάνσυ Παπασπυριδάκου, Β΄ Βραβείο & Βραβείο καλύτερης εκτέλεσης του Υποχρεωτικού Έργου
Ιάσων Γεωργιόπουλος, Γ΄ Βραβείο
Κωνσταντίνα Κουδούνη, Έπαινος
Δημήτρης Αποστολόπουλος, A΄ Βραβείο (εφηβική κατηγορία).

Το βράδυ είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια «Παράσταση flamenco» με το τρίο του Σωκράτη Μαστροδήμου! Ο σπουδαίος κιθαριστής, που διδάσκει στην Σεβίλλη, μας έφερε κοντά στην ισπανική παράδοση. Μαζί με την χορεύτρια flamenco Δήμητρα Καραγιάννη και τον Ισπανό τραγουδιστή Raul Levia Amador μας χάρισαν μια μουσικοχορευτική παράσταση που μας μετέδωσε την συγκίνηση, την μαγεία και τα έντονα συναισθήματα του flamenco!

Το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας αποχαιρέτησε το κοινό του με το τρίπτυχο: τραγούδι (cante), χορός (baile) και κιθάρα (toque), με μια παράσταση-γιορτή για το κλείσιμο του Φεστιβάλ με έργα εμπνευσμένα κυρίως από την ρυθμολογία της παραδοσιακής φόρμας flamenco.

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο Αμφιθέατρο «Θ. Αγγελόπουλος» ολοκληρώθηκε ο 8ος Διαγωνισμός Κιθάρας Καλαμάτας «Γεράσιμος Μηλιαρέσης» με την κατηγορία άνευ ορίου ηλικίας. Σημειώνεται πως το σύνολο των διαγωνιζομένων στις 3 κατηγορίες έφθασε τους 35, αριθμός ρεκόρ για το Φεστιβάλ. Και στην κατηγορία χωρίς όριο ηλικίας το επίπεδο ήταν εξαιρετικό. Η επιτροπή (Πρόεδρος: Κώστας Κοτσιώλης Μέλη: Μαρία Κολόζου, Σωκράτης Μαστροδήμος, Κώστας Ηλιάδης, Αντώνης Κουφουδάκης) αποφάσισε για τα Βραβεία και τους Επαίνους ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ

Παναγιώτης Τζώρτζης, Α΄ Βραβείο
Γιάννης Ζερβάκης, Β΄ Βραβείο
Χριστίνα Παλατζόγλου, Γ΄ Βραβείο
Λουκάς Αθηναίος-Αθηνάδης, Α΄ Έπαινος
Κωνσταντίνα Ανδρίτσου, Β΄ Έπαινος
Άκης Σιψάς, Γ΄ Έπαινος
Παναγιώτης Τζώρτζης, Α΄ Βραβείο (κατηγορία χωρίς όριο ηλικίας).

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε μικρή συναυλία των διακριθέντων νέων κιθαριστών, καθώς και η τελετή απονομής των βραβείων, των επαίνων και των αναμνηστικών διπλωμάτων.
Ως Α΄ Βραβείο στην Παιδική Κατηγορία δόθηκε μία κιθάρα ΑDMIRA μοντέλο Juanita με την θήκη της, συνολικής αξίας 270 ευρώ, προσφορά του μουσικού οίκου Παπαγρηγορίου– Νάκας. Ως Α΄ Βραβείο στην Εφηβική Κατηγορία δόθηκε μία κιθάρα ALMANSA μοντέλο 401 με την θήκη της, συνολικής αξίας 415 ευρώ, επίσης προσφορά του μουσικού οίκου Παπαγρηγορίου – Νάκας. Ως Α΄ Βραβείο στην κατηγορία άνευ ορίου ηλικίας δόθηκε μια κιθάρα του Έλληνα κατασκευαστή Βασίλη Συγλέτου, αξίας 3.000 ευρώ (χειροποίητη κλασική κιθάρα με καπάκι από έλατο και πλάτη από βραζιλιάνικο παλίσανδρο), καθώς και συμμετοχή σε συναυλία του 9ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας. Τα Β΄ (120 ευρώ δωροεπιταγή) και Γ΄ (80 ευρώ δωροεπιταγή) βραβεία που δόθηκαν και στις τρεις κατηγορίες αποτελούν προσφορά του Συλλόγου «Τέρψις» (Σύλλογος Γονέων και Φίλων των Σπουδαστών των Σχολών της «Φάρις»).

Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε τους χορηγούς μας. Χάρη στην πολύτιμη βοήθειά τους καταφέρνει να αναπνέει με αισιοδοξία ο θεσμός! Είναι συγκινητική η αρωγή τους σε όλα τα επίπεδα!

Μεγάλοι χορηγοί: «Βασίλης Συγλέτος» (κατασκευαστής κιθάρας) Panas Music-Παπαγρηγορίου Νάκας (Μουσικός οίκος)

Χορηγοί: OptiCenter (Νικολόπουλος), Hotel Rex, Θεόδωρος Κατσούφρος, Μελετητική Τεχνική Εταιρεία Κουγιούφας, Επιμελητήριο Μεσσηνίας, Πυρήνας Α.Ε. (Αφοί Κουτέλα).

Υποστηρικτές: Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος (Δ/ντής ΩΡΛ Νοσοκομείου Καλαμάτας), Χριστακόπουλος Ελευθέριος (Γαστρεντερολόγος), Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κωνσταντίνα Αρ. Φετσή, Εκκλησιαστικά Κληρόπουλος, Στέλιος Κρητικάκης (Φωτογράφος), Κάρδαμο-Μεζεδοπωλείο, Λιμένι-Εστιατόριο, Vino Banco-Tapas Bar, Ο Μάγος της Θράκας-Ψησταριά, Το Λιοτρίβι-παραδοσιακή ταβέρνα, Mangiona-Εστιατόριο, IN.DEV.IN ( εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων).

Χορηγοί επικοινωνίας: Μουσικό Διαδικτυακό Περιοδικό TaR, kalamata in (ιστοσελίδα ενημέρωσης).

Κλείνοντας τον φετινό απολογισμό, θα ήθελα να ευχαριστήσω ορισμένους ανθρώπους για την συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του Φεστιβάλ. Το Νίκο Αγγελή (οδηγός ταξί) για τις μεταφορές των καλλιτεχνών, τον Ηλία Σιψά (ξυλουργός) και την εταιρία woodworks για την κατασκευή αφιλοκερδώς του ειδικού πατώματος χορού για την παράσταση flamenco, την Αθηνά Μούντανου (ιδιωτική υπάλληλος) και τον Παναγιώτη Μπαλή (διευθυντής καταστήματος Alpha Bank) για την συμβολή τους στις χορηγίες. Επίσης, τους τρεις πυλώνες του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας Ιωάννη Δούζη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Τέρψις» Αλέξανδρο Μπουφέα και τον Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας Στάθη Γυφτάκη. Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διεθνούς φήμης σολίστ και καθηγητή κιθάρας, Κώστα Κοτσιώλη, για την αφιλοκερδή συνεχή του παρουσία στο θεσμό. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 9ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Πηγή: Δήμος Καλαμάτας

NightLife

Οι Duo Violins ξεκινούν το μουσικό ταξίδι στις ammothines restaurant

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Οι Duo Violins ξεκινούν το μουσικό ταξίδι στις ammothines restaurant 15

Duo Violins στις ammothines restaurant

ammothines 4 θάλασσες restaurantΟι Duo Violins ξεκινούν το μουσικό ταξίδι στο εξωτικό beach bar “ammothines restaurant” στο Πετροχώρι Πύλου, την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα

O Δημήτρης Ίσαρης, βραβευμένος συνθέτης θεατρικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος του επιτυχημένου ποπ συγκροτήματος «OtherView» και ο Γιώργος Γαϊτάνος, βιολονίστας/συνθέτης με αμέτρητες συμμετοχές σε μεγάλες ορχήστρες και συνεργασίες με διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες όπως Scorpions, Vanessa Mae, Ρουβάς, Βίσση κ.α. θα βρίσκονται στις “ammothines restaurant για ένα μοναδικό live show που θα μείνει αξέχαστο!

Duo Violins στις ammothines restaurant

www.ammothines.gr

Συνέχεια ανάγνωσης

NightLife

Αυστηρή προειδοποίηση: Τέλος τα take away στα ποτά από μπαρ και τα πάρτυ

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Αυστηρή προειδοποίηση: Τέλος τα take away στα ποτά από μπαρ και τα πάρτυ 16

Τέλος τα take away στα ποτά και τα πάρτυ

Κατά την ημερήσια ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 10 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα. Ο συγκεκριμένος αριθμός ανεβάζει τον συνολικό σε 2.642 κρούσματα στην Ελλάδα ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένας νέος θάνατος στη χώρα.

Μιλώντας μετά τον καθηγητή κ. Τσιόδρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως: «Από χθες έχει ξεκινήσει για όλους μια νέα καθημερινότητα, ιδιαίτερα ρευστή. Κάθε απόφαση μας επηρεάζει την πορεία της επιδημίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς μη κρύβοντας τον εκνευρισμό του, απέστειλε αυστηρό μήνυμα σε όσους μαγαζάτορες εκμεταλλεύτηκαν τον όρο take away και άνοιξαν μπαρ και καφέ όπου προκλήθηκε συνωστισμός.

«Θα ήθελα να κάνω κάποιες ιδιαίτερες συστάσεις. Οι συστάσεις μας βασίζονται σε πραγματικά επιδημιολογικά δεδομένα. Η εικόνα καφέ μπαρ το βράδυ να παίζουν μουσική στη διαπασών και να προμηθεύουν ποτά δήθεν take away, με πολίτες στοιβαγμένους, προσβάλουν βάναυσα όλους μας.

Προσβάλει τη νοημοσύνη των επαγγελματιών στην εστιάση που με υπομονή τηρούν τα μέτρα. Το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ότι λέει η άδεια τους. Take away στα ποτά δεν επιτρέπονται, απλά απαγορεύονται! Άτυπα πάρτι και συγχρωτισμός απαγορεύονται».

Συνέχεια ανάγνωσης

NightLife

O Μιχάλης & ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης live το Σάββατο στο Brooklyn stage

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

O Μιχάλης & ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης live το Σάββατο στο Brooklyn stage 17

Τζουγανάκης Brooklyn live stage

“Δέξου της βροχής τα δώρα και της μοναξιάς… να ´ρχεσαι τα κρύα βράδια και να μ´αγαπάς…”.

Ο Μιχάλης άντλησε στοιχεία από τη μουσική του νησιού του, τα εκσυγχρόνισε και τα πάντρεψε, με έναν εντελώς δικό του εναλλακτικό τρόπο.

Τόλμησε να ερμηνεύσει με την ιδιαίτερη, ιδιότυπη και μοναδική σε χροιά φωνή του και να παίξει το λαούτο με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη μακρόχρονη δισκογραφική του πορεία, δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια αλλά και εμπνεύσεις επί σκηνής.

Με αυτόν τον τρόπο ο καλλιτέχνης καταφέρνει να δώσει μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση, χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη εμπειρία. Επιπλέον η συνύπαρξη του στη σκηνή έρχεται να εμπλουτιστεί με τον Αλέξανδρο Τζουγάνακη, ένα νέο πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη, που θα μας παρουσιάσει ένα μέρος από δικές του δημιουργίες καθώς και τραγούδια της παραδοσιακής και ελληνικής σκηνής με ξεχωριστό και εκπληκτικό τρόπο.
Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πάντρεμα δύο λαούτων και δύο φωνών σε μία ιδιαίτερη μουσική επικοινωνία.

O Μιχάλης & ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης live το Σάββατο στο Brooklyn stage 18

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: 15€.

Προπωληση :12€

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ