Τετάρτη , 19 Φεβρουαρίου 2020

Ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς

Sharing is caring!

Ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς – Με μεγάλο ενδιαφέρον από επαγγελματίες της ελαιοπαραγωγικής αλυσίδας της Μεσσηνίας και της ευρύτερης περιοχής ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort.

Το Φεστιβάλ διήρκησε από την Παρασκευή έως την Κυριακή το απόγευμα. Περιελάμβανε το συνεδριακό μέρος με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σχετικά με επίκαιρα θέματα της παραγωγής. Επίσης, σεμινάρια για την προώθηση των προϊόντων και την έκθεση, με επιχειρήσεις απ’ όλη την Ελλάδα, που παρουσίασαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Να θυμίσουμε πως η έναρξη έγινε παρουσία του υπουργού Αγροτικής και Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη.

Τώρα τη σκυτάλη παίρνει ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποιότητας Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ  και η απονομή των βραβείων θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα (σε ώρα που θα ανακοινωθεί) στο συνεδριακό κέντρο του Elite City Resort.

 

Δες και αυτό

Η έκθεση κρασιού «ΟΙΝΟ messinia» άνοιξε τις πύλες της (photos +video)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗ έκθεση κρασιού «ΟΙΝΟ messinia» άνοιξε τις πύλες της Πύλες σε επαγγελματίες …

shares