Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Ο Βασίλης Τζαμουράνης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ο Βασίλης Τζαμουράνης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ 1

Ο Βασίλης Τζαμουράνης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ

Σε προτεραιότητα θέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του ΒΙΟΠΑ μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της αναγκαίας αναδιάρθωσης των αστικών συγκοινωνιών της πόλης, προκειμένου παράλληλα να εξυπηρετηθούν η Διασπορά, τα Ακοβίτικα, όπως επίσης οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Νέα Εισόδου.

Την πιο πάνω δέσμευση ανέλαβε ο Β. Τζαμουράνης προς τους επαγγελματίες του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας, τους οποίους επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι για να συζητήσει μαζί τους.

Ο Βασίλης Τζαμουράνης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ 2Συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, ο υποψήφιος δήμαρχος άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ, μεταξύ των οποίων η αναγκαία συντήρηση της υπερκατασκευής των καταστημάτων που λόγω παλαιότητας παρουσιάζει προβλήματα. Ακόμα, προς τον Β. Τζαμουράνη εκφράστηκε η ανάγκη για την παραχώρηση των χώρων του πρώην  ΕΟΜΜΕΧ οι οποίοι παραμένουν κλειστοί και αναξιοποίητοι, ενώ τέθηκε και το πρόβλημα των ανείσπρακτων οφειλών των δύο Εμπορικών Κέντρων.

Μερίδα επαγγελματιών, εξ άλλου, επισήμαναν ότι ενώ από την πλευρά τους μισθώνουν από τον δήμο χώρους στο ΒΙΟΠΑ, από την δική του πλευρά ο Δήμος δεν φροντίζει ώστε ορισμένες εργασίες του να ανατίθενται σε επαγγελματίες του Βιοτεχνικού Πάρκου.

Ο Β. Τζαμουράνης, απαντώντας στα πιο πάνω θέματα, δεσμεύτηκε ότι θα διερευνήσει την δυνατότητα εξεύρεσης χρηματοδότησης από συγχρηματοδούμενα προγράμματα για την συντήρηση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΒΙΟΠΑ. Παράλληλα, υιοθέτησε την απαίτηση των επαγγελματιών να αναλαμβάνουν κάποιες εργασίες του δήμου, υπό την προϋπόθεση πάντα -όπως με έμφαση επισήμανε- της τήρησης των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού και της νομοθεσίας.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας είχε σήμερα το μεσημέρι στο ΒΙΟΠΑ συνάντηση και με στελέχη της δημοτικής επιχείρησης “Διοκλής” Α.Ε. από τα οποία ενημερώθηκε σχετικά τις δραστηριότητες που αναπτύσσει.

Ο Βασίλης Τζαμουράνης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ 3

 

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 16

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 17

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 18

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 19

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 20Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 21

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 22

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ