Connect with us

Ειδησεις απο Καλαματα

Ο κ. Τάκης Βασιλόπουλος για πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Ανέβηκε

στις

τακης βασιλοπουλος
Κοινοποιησέ το

Ο κ. Τάκης Βασιλόπουλος, πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας και υποψήφιος για την θέση του προέδρου στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας, πιο δυνατός από ποτέ, με χθεσινές του δηλώσεις μας ανάφερε τα ακόλουθα:

«Σε περίπου ένα μήνα, και συγκεκριμένα στις 26 Φεβρουαρίου 2022,  θα διεξαχθούν οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας στις οποίες διεκδικώ τη θέση του Προέδρου. Προς το παρόν είμαι ο μοναδικός υποψήφιος για αυτή τη θέση. Πλαισιώνομαι  από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι έχουν εξειδικευμένες γνώσεις στον αθλητισμό και πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε τους βασικούς άξονες των θέσεων μας που όταν εφαρμοστούν θα φέρουν την ανάπτυξη που ο νομός μας χρειάζεται.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει, στις φετινές εκλογές, ο τρόπος διεξαγωγής των αρχαιρεσιών. Η ΕΠΣ Μεσσηνίας θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νέο Αθλητικό Νόμο που είναι πλέον σε ισχύ. Συγκεκριμένα, τα Σωματεία που θα έχουν δικαίωμα ψήφου, βάσει των στοιχείων που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προς το παρόν, είναι μόνο εννέα. Βεβαίως, όλα τα Σωματεία δικαιούνται να παραβρεθούν στο χώρο που θα διεξαχθούν οι εκλογές και να εκφράσουν την γνώμη τους, χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα ψήφου. Είναι πραγματικά κρίμα, που η τωρινή Διοίκηση της ΕΠΣ απέτυχε να ενημερώσει τις Διοικήσεις των Σωματείων για τις υποχρεώσεις τους, σύμφωνα με τον νέο Αθλητικό Νόμο, αλλά και τα οφέλη που θα έχουν όσοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΓΓΑ αλλά και τις συνέπειες, αντίστοιχα, για όσους δεν συμμορφωθούν.

Κατόπιν όλων αυτών που μόλις ανέφερα, ο Αθλητικός φορέας του Δήμου Καλαμάτας, βλέποντας την αδυναμία των περισσότερων Μεσσηνιακών Αθλητικών Σωματείων, και όχι μόνο στο άθλημα του ποδοσφαίρου, να εγγράφουν στην πλατφόρμα της Γ.Γ.Α. έχει οργανώσει μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι είναι γνώστες των διαδικασιών, για να βοηθήσουν και να καταγράψουν όσα περισσότερα Σωματεία μπορούν από όλο τον Νομό σε όλα τα αθλήματα έως τον Ιούλιο του 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλη η διαδικασία υποστήριξης των Σωματείων θα γίνει αφιλοκερδώς και τα Σωματεία, με την εγγραφή τους, κερδίζουν μέσω της Γ.Γ.Α., ένα σοβαρό ποσό χρήματων για την λειτουργία των τμημάτων τους.»

Στην δήλωση του αυτή ο κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου τρόπου επικοινωνίας, κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών, μεταξύ των Κρατικών φορέων και των Σωματείων ώστε να υποστηρίζονται οι παράγοντες, στο έπακρον οικονομικά, οργανωτικά, εκπαιδευτικά, και δημιουργικά. Ο ίδιος δεσμεύεται ότι θα κάνει τα πάντα από την πλευρά του, ώστε να αφήσει μια παρακαταθήκη σύγχρονης οργάνωσης στην Μεσσηνία. Επίσης, αξιοσημείωτο και σπουδαίο είναι ότι έχει σχέδιο για την COVID ή μετά– COVID εποχή, που θα πλήξει δραματικά τα σωματεία και τους εργαζόμενους του. Καταλήγοντας στην δήλωσή του είπε:

«Όλα έχουν δρομολογηθεί, τις επόμενες μέρες θα έχουμε συναντήσεις με όλα τα Σωματεία και θ’ αναπτύξουμε το πρόγραμμά μας για να βάλουμε σε μια τάξη επιτέλους την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνιας. Τέσσερα χρονιά χάθηκαν, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας αλλά η αγάπη για τον αθλητισμό δεν σταματά και θα καλύψουμε τον χαμένο χρόνο.»

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ