Connect with us
Επιμελητηρίο

Αθλητικά

Τάκης Βασιλόπουλος για όσα διαδραματίζονται τελευταία ενόψει των εκλογών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας

Ανέβηκε

στις

Τάκης Βασιλόπουλος για όσα διαδραματίζονται τελευταία ενόψει των εκλογών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

ΦΩΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Μετα τα τελευταία νέα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις ενωσιακές εκλογές, που θα γίνουν το άλλο Σάββατο στις 26 Φεβρουαρίου και ως υποψήφιος πρόεδρος, θα ήθελα να δώσω τις πιο κάτω επεξηγήσεις, επισημαίνοντας την ίδια ώρα κάποια  γεγονότα, εκτιμήσεις και προτάσεις:

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Γεγονός πρώτο: Ο νόμος Αυγενάκη είναι στη σωστή κατεύθυνση αλλά στην εφαρμογή του και κατά κοινή ομολογία έχουν διαφανεί μεγάλες δυσλειτουργίες και προβλήματα. Και συγκεκριμένα στα χρονοδιαγράμματα που αφορούν την ωρίμανση της διαδικασίας εγγραφής στο μητρώο με πληρότητα στην  γενική γραμματεία αθλητισμού και δυνατότητας λήψεις οικονομικών ενισχύσεων των σωματείων μας από την πολιτεία, καθώς επίσης την άσκηση του συνταγματικού δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις επερχόμενες εκλογές.

Γεγονός δεύτερο: Την ίδια ώρα όμως στην απερχόμενη διοίκηση της ένωσης αναλογούν τεράστιες ευθύνες ως προς το κομμάτι υλοποίησης και εφαρμογής του νέου νόμου. Ειδικότερα στον άξονα ενημέρωσης κατανόησης και καθοδήγησης μέχρι την πλήρη ευθυγράμμιση του τρόπου λειτουργίας των μελών/σωματεία του νομού μας, με τα  προ απαιτούμενα του νέου νόμου και όπως αυτός ισχύει σήμερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Επίσης θα ήθελα  ν’ αναφερθώ σε κάποιες  γραφειοκρατικές εν αρχή παρατυπίες στην ύποπτη εξασφάλιση βεβαίωσης σωματείου κάποιων υποψηφίων μελών της νυν διοίκησης, που κατάφεραν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες νομιμότητας,  τυπικότητας και κανονικότητας, γεγονός, που βαίνει προς διερεύνηση αρμοδίως.

Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν, κατά την εκτίμηση μας, για άλλη μια φορά το τρόπο που κάποιοι αντιλαμβάνονται το διοικεί ν. Για το οποίο εκτιμούμε ότι κάποιοι κρίνονται επιεικώς ακατάλληλοι αν όχι επικίνδυνοι αφού δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό στα λογία στα έργα και τις επιλογές τους.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μετά από αυτά προτείνουμε εκλογές μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να προλάβουν να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διεργασίες και συντονισμός. Προσβλέπουμε σε νέα εκλογική διαδικασία με πληρέστερους όρους και με σεβασμό της πραγματικά έκφρασης πλειοψηφικής βούλησης, με επιθυμητό στόχο να συμμετέχουν όλα τα σωματεία και σε κάθε περίπτωση το πενήντα τις εκατό του συνόλου.

Κλείνοντας καλούμε τις εννέα ομάδες που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία να επιλέξουν και άλλους ανθρώπους και με τη ψήφο τους να δώσουν την δυνατότητα σε αυτούς να δείξουν τα δικά τους δείγματα γραφής με γνώμονα την ειλικρινή και άδολη αγάπη τους στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

sesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ