Connect with us
dagiopoulos

Μουσική

Ο Γιώργος Τσαλίκης στο “Kalamatatimes.gr”

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

dagiopoulos

Ο Γιώργος Τσαλίκης επισκέφθηκε την πόλη μας και τραγούδησε στο «Hogar de Puerto», σε μια πετυχημένη βραδιά που είχε κέφι, ρυθμό και πολύ διασκέδαση…

Ο Γιώργος Τσαλίκης παραχώρησε στο «Kalamata times» συνέντευξη, δίνοντας τη δυνατότητα για μια εγκάρδια συζήτηση.

-Kt: Αγαπητέ Γιώργο Τσαλίκη σας καλοσωρίζουμε στην πόλη μας και σας ευχαριστούμε για την υπέροχη ομολογουμένως βραδιά που μας χαρίσατε.

Το κέντρο «Hogar» είναι εξαιρετικος χώρος διασκέδασης. Το κοινό κατενθουσιάστηκε και δε λέει να αποχωρήσει.

-Καλώς σας βρήκα.

– Kt: Νομίζω ότι η Καλαμάτα αποτελεί αγαπημένο σας προορισμό. Πόσες φορές έχετε έρθει στην Καλαμάτα;

-Άπειρες φορές. Έχω επισκεφθεί την πόλη σας όχι μόνο για να τραγουδήσω αλλά και για διακοπές, είτε καλοκαίρι είτε το Πάσχα.

– Kt: Έχετε κάτι που σας δένει στην Καλαμάτα και την επισκέπτεστε τόσο συχνά;

-Βέβαια.Υπάρχει ιδιαίτερη σχέση και αγάπη με την πανέμορφη Καλαμάτα. Με την πόλη αυτή μας συνδέουν ισχυροί οικογενειακόι δεσμοί. Εξάλλου γνωρίζουμε προσωπικά τον Μητροπολίτη σας, τον κο Χρυσόστομο, ο οποίος μας τιμά με την πατρική του αγάπη και την εκτίμησή του.

– Kt: Έχετε σχέδια να μεγαλώσετε τον χρόνο παραμονής σας εδώ στην πόλη μας; Πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου έχουν επενδύσει στην ευρύτερη περιοχή αγοράζοντας σπίτι για διακοπές και όχι μόνο. Σκέφτεστε να κάνετε το ίδιο αφού σας αρέσει τόσο η πόλη μας;

-Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια συμφέρουσα πρόταση, γιατί όχι, θα το σκεφτούμε σοβαρά. Η Καλαμάτα είναι φανταστικός προορισμός, έχει πολλά θετικά, συνδυάζει αστικό κέντρο με θάλασσα έχει τον ποδηλατόδρομο, είχα παραβρεθεί στα εγκαίνιά του. Οι καλαματιανοί είναι πολλοί ωραίοι και οι καλαματιανές επίσης…

– Kt: Έχετε κάτι στο νου σας να κάνετε για την Καλαμάτα μιας και έχετε τόσους φίλους που σας αγαπάνε; Να κάνετε κάτι που το ονειρευόσασταν και δεν έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής να το υλοποιήσετε;

-Τώρα ξεκινάνε τα καλά, μετά την εικοσαετία. Έχω πολλά στο μυαλό μου. Και το μόνο που παρακαλώ τον Θεό είναι να μου δίνει υγεία για να μπορώ να τα πραγματοποιήσω.

– Kt: Ασφαλώς, η υγεία πάνω από όλα, είναι το μέγιστο αγαθό. Βρίσκεστε στο καλλιτεχνικό στερέωμα με επιτυχία πάνω από είκοσι χρόνια. Έχετε διαγράψει και συνεχίζετε να το κάνετε με επιτυχία μια λαμπρή πορεία. Να έχετε υγεία και δύναμη να συνεχίσετε με τον ίδιο αμείωτο ζήλο.

-Σας ευχαριστώ. Όλα μια χαρά.

– Kt : Ετοιμάζετε κάποια καινούργια τραγούδια αυτήν την περίοδο;

-Ναι είμαστε στο στούντιο αυτήν την περίοδο με τον Χρήστο Δάντη και ετοιμάζουμε κάτι καίνουργιο,που ελπιζώ να σας αρέσει, επίσης ένα τραγούδι με τίτλο «Σαντορίνη-Ομόνοια» εχεί κύκλοφορισεί και παεί αρκέτα κάλα, βρίσκονται πολλά έτοιμα τραγούδια στο στούντιο. Τώρα βρίσκομαι σε περιοδεία που θα τελειώσει αρχές Δεκέμβρη, θα πάω Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και μόλις επιστρέψω, τον Γενάρη θα ξεκινήσω πρόγραμμα σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα.

– Kt: Αποτελείτε και εσείς, με τη δουλειά σας, έναν πρέσβη καλής θέλησης που ταξιδεύει το ελληνικό πνεύμα στα πέρατα του κόσμου.

-Βέβαια, λατρεύω την πατρίδα μου και μέσα από τη δουλειά μου διασκεδάζω τον κόσμο και μεταφέρω την ελληνική ψυχή παντού, όπου βρεθώ.

– Kt: Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο κόσμος σας λατρεύει! Έχετε κλείσει συμφωνία με μαγαζί και θέλετε να τη μοιραστείτε μαζί μας;

-Όχι, ξέρω ότι μέχρι αρχές Δεκέμβρη θα είμαι σε περιοδεία. Για τον Γενάρη και την Αθήνα είμαι σε συζητήσεις, δεν έχει κλείσει κάτι αυτή τη στιγμή. Όταν αυτό επιτευχθεί, θα τα ξαναπούμε, θα είστε από τους πρώτους που θα το μάθετε. Να ξέρετε ότι πέρασα υπέροχα και σας ευχαριστώ. Αγαπάμε και στηρίζουμε Καλαμάτα.

-Kt: Και εμείς Γιώργο Τσαλίκη, σας ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε το «kalamata times» για αυτήν την απλή και ειλικρινή κουβέντα που είχαμε μαζί σας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρόγραμμά σας, καλή σεζόν καλό καλοκαίρι, καλή περιοδεία!..

 

Για το Kalamatatimes.gr στη συνέντευξη ο Γιάννης Μαλαπέτσας και η Νίκη Καριζώνη

kafemauroeidis
Κοινοποιησέ το

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ