Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020

Η Ευρυδίκη on “fire” μιλάει με θαυμασμό για τον γιο της. Δείτε video από το Yiamas Gastro Bar

Sharing is caring!

Με μια ROCK βραδιά συνεχίστηκαν τα live, την Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου στο Yiamas Gastro Bar.

Η αγαπημένη Ευρυδίκη, παρέα με το συγκρότημα Victory In Rio, έδωσαν ένα καταπληκτικό live γεμάτο ένταση και πολύ ενέργεια, κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να σηκωθούν από τα καθίσματα τους, να χειροκροτούν και να χορεύουν στον ρυθμό της ανανεωμένης τραγουδίστριας. Η Ευρυδίκη άφησε άριστες εντυπώσεις στο τέλος της βραδιάς και ο κόσμος ευχαριστημένος, έδωσε νέο ραντεβού για το επόμενο live την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου παρέα με τον Μπάμπη Στόκα και τον Κώστα Παρίσση στο Yiamas Gastro Bar.

Η Ευρυδίκη τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου όπως δήλωσε στο kalamatatimes.gr, ξεκινάει μια μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Μια Μέρα Ξύπνησα» στο «Passport Κεραμεικός Upstairs» μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Μαλισσόβα, όπου συμμετέχουν η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Κωνσταντίνος Φρίγγας – Ματσούκας.

Η Ευρυδίκη έχει επισκεφτεί την Καλαμάτα αρκετές φορές στο παρελθόν και η αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, της δίνει πολύ μεγάλη δύναμη και υπόσχεση ότι το καλοκαίρι θα είναι πάλι κοντά μας.

Το καλύτερο το άφησε για το τέλος όταν μίλησε για τον 20χρονο γιο της, γεμάτη περηφάνια (όπως όλες οι μανάδες) αρκετή συγκίνηση και θαυμασμό,  μας είπε ότι έχει αλλάξει η ζωή της, καθώς έχει επιστρέψει ο γιος της από τις σπουδές του στο εξωτερικό και τον έχει μαζί της, όσο πιο πολύ γίνεται, γιατί λόγο και της ηλικίας του όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο έρωτας έχει μπει στη ζωή του!!!

Δείτε βίντεο & φωτογραφίες

 

 

Δες και αυτό

YIAMAS Gastro Bar…. Αυλαία για τις Βραδιές Μεσσηνιακής Γαστρονομίας

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΤην Παρασκευή 30.08.19 ολοκληρώνεται ο κυκλος “Βραδιές Μεσσηνιακής Γαστρονομίας” που διοργάνωσε το …

shares