Connect with us
dagiopoulos

Μουσική

19 χρόνια Παναγιώτης Μάλαμας….

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

dagiopoulos

Συνεχίζοντας τη γραμμή που επέλεξε μαζί με τον πατέρα του, ο Παναγιώτης Μάλαμας με αργά και σταθερά βήματα από πολύ μικρή ηλικία, τραγουδάει επί 19 συνεχόμενα χρόνια σε μαγαζιά της Μεσσηνίας και όχι μόνο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή…

Σε ηλικία 7 ετών ο πατέρας του, τον πήγε σε ιδιωτική σχολή μουσικής στην Καλαμάτα να μάθει μπουζούκι και σε λιγότερο από ένα χρόνο όπως χαρακτηριστικά μας είπε, κατάληξαν να παίζει ο δάσκαλος και ο Παναγιώτης να τραγουδάει…. Το μικρόβιο είχε μπει!!!

Το 1993-4 πήγε στο μουσικό σχολείο, όπου ξεκίνησε σπουδές στη μουσική αλλά και παράλληλα στο ωδειο με Βυζαντινή μουσική.

Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά σε ηλικία 16 ετών στην «Αρχόντισσα» όπου πήρε «το βάπτισμα του πυρός» στη νύχτα. Δούλευε 5 φορές την εβδομάδα και ποτέ δεν του μπήκε στο μυαλό να σταματήσει το τραγούδι, παράπονο από 16 χρονών δεν έχει κάνει Χριστούγεννα – πρωτοχρονιά σπίτι του, πάντα δουλεύει και διασκεδάζει όλους εμάς!

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, η νύχτα κρύβει πολλά μυστικά. Αυτό της δίνει και την ξεχωριστή της σημασία. Τη νύχτα τη ζεις με τα καλά και τα κακά της.

Εκτός από μαγαζιά του έχει ζητηθεί να τραγουδήσει σε ιδιωτικό χώρο κάνοντας έκπληξη στον εορτάζοντα, χαρίζοντας του μοναδικές αξέχαστες στιγμές με τη μελωδική φωνή του!

Η καλύτερη μέρα όλα αυτά τα χρόνια για τον Παναγιώτη Μάλαμα σε διασκέδαση, είναι από ανέκαθεν η γιορτή της γυναίκας, με πολύ κέφι και χορό πάντα.

Αρκετές συνεργασίες με πολλούς επωνύμους όλα αυτά τα χρόνια σε μουσικές πίστες με την μεγαλύτερη από αυτές με τον Σάκη Ρουβά στο «The Voice of Greece» της τηλεοπτικής παραγωγής που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, μια «συνεργασία» σε επίπεδο καθηγητή – μαθητή και με αρκετές εμπειρίες και γνωριμίες να είναι το κέρδος της συμμετοχής του στο talent show!

Για φιλανθρωπικό σκοπό έχει δώσει αρκετές φορές το παρόν σε αρκετές συναυλίες και θα συνεχίσει να προσφέρει όποτε του ζητηθεί αφού πρόκειται για καλό σκοπό.

Αυτό που του λείπει από την Καλαμάτα παρόλα που η πόλη έχει αρκετές επιλογές και πολύ καλή νυχτερινή ζωή είναι μια “μουσική σκηνή”, με παρουσίες επωνύμων καλλιτεχνών σε τακτικά χρονικά διαστήματα και με προγραμματισμό, ώστε ο κόσμος να μπορεί να επιλέξει πότε θα πάει να διασκέδαση με τον καλλιτέχνη της επιλογής του.

Η Καλαμάτα είναι μια πολύ με πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, διαθέτει ένα φεστιβάλ χορού, φεστιβάλ χορωδιών, κινηματογράφου και αρκετές επιλογές με πολλά μαγαζιά για να διασκεδάσει ο κόσμος της Μεσσηνίας αλλά και ο επισκέπτης της.

Αυτή την εποχή ο Παναγιώτης Μάλαμας εμφανίζεται:

Για 5η συνεχόμενη χρονιά στο “ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ” κάθε Τετάρτη με τους 50/50, ένα πολύ πτυχωμένο σχήμα που πάει sold out σε κάθε εμφάνιση όλα αυτά τα χρόνια.

 

Κάθε Κυριακή στον πεζόδρομο της Αντωνοπούλου στο “Accordo” café, όπου ο κόσμος φτιάχνει το πρόγραμμα της επιλογής του αλλά και συμμετοχή με κλαρίνο από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να ξεσηκώνει τον κόσμο.

 

Επίσης στην Δημητσάνα στο μαγαζί “Τα πάνω κάτω” μια με δυο φορές τον μήνα όπου ο κόσμος και εκεί φτιάχνει το πρόγραμμα με δικές του παραγγελίες το επί το πλείστον δημιουργώντας μαγικές στιγμές κεφιού και ξεφαντώματος.

Ο Παναγιώτης Μάλαμας μας μετέφερε τη συγκίνηση του από την αγάπη του κόσμου που εισέπραξε κατά τη συμμετοχή του στο talent show «The Voice of Greece», εκατοντάδες τα μηνύματα συμπαράστασης αλλά και το ότι λεωφορείο με θαυμαστές του, ταξιδέψε από Καλαμάτα στην Αθήνα για να παραβρεθεί στην τηλεοπτική του εμφάνιση, δίνοντας του δύναμη και αυτοπεποίθηση!

Κλείνοντας την συνέντευξη του στον owner & manager του kalamata Times Γιάννη Μαλαπέτσα, όνειρο του μια συναυλία σε κλειστό χώρο, περισσότερες λεπτομέρειες θα τις μάθετε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα….

 

Να ευχαριστήσουμε τον Παναγιώτη Μάλαμα, για την αποκαλυπτική συνέντευξη του στο kalamatatimes.gr και να του ευχηθούμε τα όνειρα του να γίνουν πραγματικότητα!

 

 

 

kafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ