Παρασκευή , 17 Ιανουαρίου 2020
Home / Επικαιρότητα / Ανακοινώσεις / Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά
14c6ef efet 660x330 - Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά

Sharing is caring!

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο της διενέργειας τακτικών ελέγχων, διαπίστωσε ότι στην επισήμανση του προϊόντος «sandiemi – Bran sticks χωρίς ζάχαρη (all bran)», δεν αναγράφεται ότι το προϊόν περιέχει γλουτένη και μπορεί να περιέχει σόγια, γάλα και ίχνη ξηρών καρπών.

Πρόκειται για το προϊόν που διακινείται στην Ελλάδα σε συσκευασίες των 250 γρ., από την επιχείρηση «Το Υγιεινό μας Σπίτι» (Οδός Κοιμήσεως Θεοτόκου 62, Άγιος Στέφανος Αττικής).

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση/απόσυρση των δημητριακών με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 31.08.2020 ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, εφόσον έχουν ευαισθησία στη γλουτένη, στη σόγια, στο γάλα και τους ξηρούς καρπούς να μην το καταναλώσουν.

191014 Efet - Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά

niniosbanner 1 - Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά MYLO Indian Palace Restaurant - Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά perrotis - Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά mavreas1anigif - Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά krystalkyriakoanigif - Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά YPODIMATA - Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί δημητριακά

Δες και αυτό

aerodromia 310x165 - Πτήσεις από/προς Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη με 19 ευρώ

Πτήσεις από/προς Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη με 19 ευρώ

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΠτήσεις από/προς Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη με 19 ευρώ Νέα προσφορά για απευθείας …

shares