Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Κωνσταντίνα Πολυμενέα: Υπ. Δημοτική Σύμβουλος με τον Θ. Βασιλόπουλο

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κωνσταντίνα Πολυμενέα: Υπ. Δημοτική Σύμβουλος με τον Θ. Βασιλόπουλο 1

Κωνσταντίνα Πολυμενέα – Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας

Πολυάσχολη από μικρό κορίτσι και σε όλα μέσα η Κωνσταντίνα Πολυμενέα. Από 16 χρόνων ξεκίνησε να εργάζεται και να φοιτά παράλληλα στο εσπερινό λύκειο Καλαμάτας.

Κωνσταντίνα Πολυμενέα

Κωνσταντίνα Πολυμενέα

Ραδιοφωνική παραγωγός για πολλά χρόνια σε εξαιρετικούς σταθμούς της πόλης, επαγγελματιας αισθητικός και τώρα μανούλα 2 υπέροχων κοριτσιών 7 και 2μιση ετών. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πολυμενέα υπάλληλο της καπνοβιομηχανίας Καρέλια και είναι κόρη της Άννας Μαυρέα. Ηαπόλυτη τρέλα της και το χόμπι της μας ειπε ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Αποφάσισε να ενώσεις τις δυνάμεις της με τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

«Είμαι επαγγελματίας αισθητικός τα τελευταία 13 χρόνια, ειναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου η ομορφιά κάθε γυναίκας.

Στο ραδιόφωνο πέρασα από τις πιό όμορφες στιγμές της ζωής μου στα εφηβικά μου χρόνια με εξαιρετικούς συνεργάτες και φίλους όμως τώρα πια θεωρώ και έχω την δύναμη και το θέλω με όλη μου την ψυχή να βοηθήσω δίπλα στον κ. Θανάση Βασιλόπουλο αυτή την πόλη που λατρεύω εδώ που γεννήθηκα μεγάλωσα και έχτισα την οικογένειά μου για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Γνωρίζω τον Θανάση Βασιλόπουλο από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, μια ανάσα τα σπίτια μας. Τι να πρωτοπώ για αυτόν και την εξαιρετική οικογένειά του. Απλός, τίμιος, ταπείνος, εργατικός, απέδειξε με την πορεια του στο Δήμο πόσο πολύ ικανός είναι.

Κωνσταντίνα Πολυμενέα

Κωνσταντίνα Πολυμενέα

Τόσο περήφανοι και εμείς για το έργο του και την βοήθεια του στους συνανθρώπους που έχουν πολύ ανάγκη. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με επέλεξε, με εμπιστεύτηκε και με πήρε μαζί του στον αγώνα που δίνει και υπόσχομαι να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ως το τέλος γιατί αξίζει να είναι ο επόμενος δήμαρχος αυτής της πόλης.

Οι στόχοι μου αν μπορέσω και εκλεγώ:

Σας ζητάω να με στηρίξετε και υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για έναν δήμο υπόδειγμα.

Θέλω να περπατω στο δρόμο και να βλέπω τα παιδιά μου και όλα τα παιδιά της πόλης μου να χαμογελάνε, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά και να βελτιώσουμε την ζωή μας στο έπακρον.

Τέλος, η απόλυτη τρέλα μου είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Θυμάμαι από μικρή να με τρέχουν σε αγώνες, το ίδιο κάνω και τώρα με τον σύζυγό μου ως αθλητή. Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω στο κομμάτι αυτό γιατί πρέπει να φτιαχτούν ιδικά διαμορφωμένες δομές να κάνουν την προπόνηση τους οι αθλητές μας, όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο».

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 14

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 15

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 16

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 17

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 18Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 19

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 20

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ