Connect with us
Επιμελητηρίο

Επικαιρότητα

Κολωνός: Τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η ανήλικη – Ταυτοποιήθηκαν 8 άτομα που βίασαν τη 12χρονη από τα 11

Ανέβηκε

στις

Κολωνός: Τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η ανήλικη - Ταυτοποιήθηκαν 8 άτομα που βίασαν τη 12χρονη από τα 11 3
Κοινοποιησέ το

Και άλλους βιαστές της 12χρονης από τον Κολωνό, αποκάλυψαν οι μαζικές αυτόβουλες προσελεύσεις στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Τουλάχιστον τρεις άνδρες που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, εξακριβώθηκε ότι είχαν συναντηθεί με την ανήλικη, παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς τους.

Εκτός από αυτούς, οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν δύο ακόμα άτομα που είχαν επαφή με το κορίτσι.

Κολωνός: Τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η ανήλικη - Ταυτοποιήθηκαν 8 άτομα που βίασαν τη 12χρονη από τα 11 4

Συνολικά, μετά και την ολοκλήρωση της έρευνας των ψηφιακών πειστηρίων, η Αστυνομία έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει οκτώ άτομα, που συναντήθηκαν με τη 12χρονη, αριθμός μικρότερος από τις 11 επαφές που έχει καταθέσει το ανήλικο κορίτσι.

Η ανακρίτρια αναμένεται άμεσα να δώσει εντολή αναγνώρισης αυτών των ατόμων από τη 12χρονη, δρομολογώντας την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης για την σοκαριστική υπόθεση.

Ακόμα και εκβιασμό δείχνουν οι συνομιλίες – «Είμαι αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι»

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται ανατριχιαστικές συνομιλίες από τα προφίλ αυτών που μιλούσε η 12χρονη θύμα μαστροπείας στον Κολωνό με την προτροπή του Ηλία Μίχου. Σε κάποιες περιπτώσεις, προκύπτει ότι υπήρξαν απειλές και εκβιασμοί προς το παιδί από άνδρα, ο οποίος δήλωνε μάλιστα αστυνομικός.

Τα μηνύματα που έρχονται στο φως, προκαλούν φρίκη, καθώς φαίνεται ότι προσπαθούσε να απειλήσει και να εκβιάσει το ανήλικο κορίτσι.

«Θα σε πάω στο Ανηλίκων»

«Γεια σου είμαι ο Μιχάλης, αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι», είναι ένα από τα μηνύματα που λάμβανε το παιδί, όπως δημοσιεύτηκαν. «Κοίτα τι σου έχω εδώ! Λοιπόν, αν δεν κάνεις (αυτό που ζητάει) δωρεάν 2 – 3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου (…)», γράφει ο άντρας στη συνέχεια ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απείλησε την 12χρονη, λέγοντάς της ότι θα την πάει στο Ανηλίκων, «και όλοι φαντάζεστε τη συνέχεια».

«Κάνεις ραντεβού; Τα ξέρει αυτά η μάνα σου;» φέρεται να ρωτάει ο άντρας το παιδί, ο οποίος στη συνέχεια τού λέει «Τι λες; Πας καλά; Καταρχάς δεν πληρώνω, άσε που είσαι όσο η κόρη μου!!! Ντροπή σου!!!». «Αν δεν σταματήσεις αυτό που κάνεις θα βρω την οικογένειά σου και θα τους τα πω όλα!!!! Θα σε κάνω ρεζίλι σε όλους», καταλήγει η συνομιλία.

Ο ίδιος ο 40χρονος σημείωσε στο Mega ότι «γύρισα και της είπα θα σε βρω στο Facebook θα μιλήσω με όλες τις επαφές σου και θα σε κάνω ρεζίλι. Τα προφίλ ήταν τόσα πολλά. Από εμπειρία κατάλαβα ότι οι συνομιλίες είναι από διάφορα άτομα, κάποια είναι πιο παιδικά άλλα είναι από ενήλικες».

Tι υποστηρίζει ο ίδιος ο «Μιχάλης»

Eρωτήματα προκαλεί η συνεχιζόμενη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και το γεγονός ότι ο 40χρονος δεν επικοινώνησε ούτε με την οικογένεια της ανήλικης, αλλά ούτε και με τις αστυνομικές αρχές αν και γνώριζε ότι πρόκειται για ανήλικο παιδί.

Όπως λένε οι ειδικοί, η επικοινωνία που είχαν μοιάζει περισσότερο με προσπάθεια να εκμεταλλευτεί χωρίς κόστος τις υπηρεσίες του κοριτσιού.

«Μετά που έκατσα και ξανακοίταξα τις συνομιλίες, κατάλαβα ότι είναι πιθανό να στέλνονται από διάφορα άτομα, όχι από το ίδιο» σημείωσε ο 40χρονος, προσθέτοντας ότι κάποια ήταν πιο… παιδικά και άλλα πιο αυστηρά.

Τέλος, για το μήνυμα που επικαλείται την ιδιότητα του αστυνομικού, ο ίδιος υποστήριξε ότι αν έχει σταλεί αυτό το μήνυμα από το λογαριασμό του, τότε είναι πιθανό να έχει πέσει θύμα χάκερ.

Ο ίδιος προσπάθησε να εμφανίσει επιλεκτικά τα μηνύματα που ήθελε τονίζοντας μάλιστα ότι δεν εκβίασε ποτέ το κορίτσι.

Τόνισε ότι ήθελε να την φοβίσει για να την κάνει να σταματήσει αυτό που γινόταν. «Στην αρχή έφαγε βρίσιμο. Μόλις έμαθα ότι είναι ανήλικο, άρχισα να την βρίζω περισσότερο. Βρήκα το Facebook της, βρήκα τους φίλους της αλλά δεν έκανα καμία κίνηση και ο λόγος που δεν έκανα ήταν γιατί σταμάτησε η τουλάχιστον εγώ νόμιζα ότι σταμάτησε. Είπα κουβέντες που δεν έπρεπε να πω, αλλά τα είπα από τα νεύρα μου».

ΠΗΓΗ

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ