Connect with us
Επιμελητηρίο

Περίεργα

23χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 69χρονη σε παραλία στον Ωρωπό

Ανέβηκε

στις

23χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 69χρονη σε παραλία στον Ωρωπό 1
Κοινοποιησέ το

Στιγμές τρόμου έζησε μια 69χρονη στην παραλία Άγιος Κωνσταντίνος στον Ωρωπό όταν την πλησίασε ένας 23χρονος Πακιστανός και επιχείρησε να τη βιάσει μέρα μεσημέρι.

Η γυναίκα που είχε πάει στην παραλία την Πέμπτη, σώθηκε από τύχη όταν από το σημείο πέρασε ένας οδηγός, ο οποίος παρατήρησε ότι ο δράστης είχε ξαπλώσει στην παραλία την άτυχη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια.

Μόλις ο επίδοξος βιαστής αντιλήφθηκε την παρουσία του μάρτυρα το έβαλε στα πόδια.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας, ο 23χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, κινούνταν στην περιοχή με ένα ηλεκτρικό πατίνι και προσέγγιζε ηλικιωμένες γυναίκες που ήταν μόνες τους.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα μια 70χρονη και μια 74χρονη κατήγγειλαν τις ύποπτες κινήσεις ενός άνδρα, η περιγραφή του οποίου ταιριάζει με αυτή του 23χρονου.

kafemauroeidisspourgitissesami
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ