Κυριακή , Νοέμβριος 17 2019
Kids Atlhetics στον Άρι!
Kids Atlhetics στον Άρι!

Kids Atlhetics στον Άρι!

Sharing is caring!

Με τα αγωνίσματα του Στίβου ήρθαν σε επαφή την Κυριακή το πρωί τα παιδιά του Άρι στο Kids Athletics που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο του χωριού.

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της νέας Κοινότητας Άριος και σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο Ελπίδα Άριος, έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να αθληθούν σε αγωνίσματα του Κλασσικού Αθλητισμού, όπως σπρίντ, υπερπήδηση εμποδίων, ρίψεις κλπ με την χρησιμοποίηση οργάνων και εξοπλισμού εγκεκριμένου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF), πάντα υπό την επιτήρηση και καθοδήγηση των προπονητών του Μεσσηνιακού Γ.Σ., Γιάννη Καλυβιώτη, Ελένη Χαντζή και Θοδωρή Χάντζου.

Το Kids Athletics που διεξήχθη σημαίνει και την έναρξη Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. στον Άρι με την υποστήριξη της Κοινότητας Άριος και την συνεργασία με τον Σύλλογο Ελπίδα Άριος. Υπεύθυνος του τμημάτος θα είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής του Μεσσηνιακού Γ.Σ., Θοδωρής Χάντζος, και οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο Δημοτικό Γήπεδο του χωριού κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Kids Atlhetics στον Άρι!

Δες και αυτό

Kids Atlhetics στον Άρι!

Γίνε μέλος και εσύ στην Καρναβαλική Σύγκλητο!

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΓίνε μέλος και εσύ στην Καρναβαλική Σύγκλητο! Το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι ξεκινάει. Αν …

shares