Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020

Μεσσηνιακός ΓΣ: Χριστουγεννιάτικες Δράσεις και ευχές για καλές γιορτές!

Sharing is caring!

Μεσσηνιακός ΓΣ: Χριστουγεννιάτικες Δράσεις και ευχές για καλές γιορτές!

Τα τμήματα στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. ολοκλήρωσαν ένα 3ήμερο εκδηλώσεων και δράσεων αμιγώς χριστουγεννιατικό, συνδυάζοντας την άθληση με την διασκέδαση. Η αρχή έγινε την Παρασκευή, όπου στο τμήμα της Καλαμάτας διεξήχθη χριστουγεννιάτικη γιορτή με κεράσματα, μουσική, παιχνίδια για τους μικρούς αθλητές, στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου, γράμμα στον Άγιο Βασίλη και φυσικά επίσκεψη του ίδιου του Άγιου Βασίλη! Γονείς, προπονητές και παιδιά διασκέδασαν και οι μεγαλύτεροι έγιναν για λίγο παιδιά.

Την επόμενη μέρα Σάββατο, το τμήμα στίβου της Μεσσήνης έλαβε μέρος στο 1ο Christmas Night Run Μεσσήνης 2019. 70 παιδιά του τμήματος της Μεσσήνης έτρεξαν το γύρο της πλατείας, φορώντας σκουφάκια Άγιου Βασίλη και απολαμβάνοντας αυτό τον διαφορετικό χριστουγεννιάτικο αγώνα. Τα παιδιά συνόδευαν πέρα από τους γονείς τους, η προπονήτρια του Συλλόγου στην Μεσσήνη κυρία Ελευθερία Πουλάκου και ο επικεφαλής του τμήματος στίβου και μέλος του Δ.Σ. του Μεσσηνιακού Γ.Σ. κύριος Δημήτρης Πουλόπουλος.

Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με την χριστουγεννιάτικη εκδρομή του Συλλόγου στην Αθήνα. Γονείς και αθλητές των τμημάτων της Καλαμάτας, της Μεσσήνης, του Άρι και του Πεταλιδίου μαζί με προπονητές του Συλλόγου, ταξίδεψαν στην Αθήνα και επισκέφθηκαν το πρωτότυπο και ιδιαίτερο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων και στη συνέχεια το ίδρυμα πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 3ήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Η τελευταία προπόνηση των τμημάτων θα διεξαχθεί την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και όλος ο Σύλλογος, προπονητές, αθλητές, γονείς, εύχεται καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο και καλή νέα αθλητική χρονιά!

Μεσσηνιακός ΓΣ: Χριστουγεννιάτικες Δράσεις και ευχές για καλές γιορτές!

Δες και αυτό

Σύσκεψη στο δημαρχείο Καλαμάτας για τον Κορονοϊό! Αντισηπτικά στα σχολεία (video)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΚορονοϊός – Καλαμάτα Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες δομές της αυτοδιοίκησης για …

shares