Τρίτη , 21 Ιανουαρίου 2020
Home / Τοπικά / Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου
avras 660x330 - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου

Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου

Sharing is caring!

Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου

Επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται επί της οδού Ναυαρίνου και εκατέρωθεν της οδού Αύρας, επισκέφτηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασίλοπουλο.

Κύριο αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε η ρύθμιση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στην οδό Αύρας, ύστερα από την ανάπλαση και την κατασκευή πεζοδρομίων στο τμήμα μεταξύ των οδών Κρήτης και Ναυαρίνου. Επίσης εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σχετικά με την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στην περιοχή, κυρίως τους θερινούς μήνες.

DSC 0402 Medium - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου

Ο Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε πως ο Δήμος θα εξετάσει το πρόβλημα που έχει προκύψει και μέσα από τη διαδικασία διαβούλευσης του ΣΒΑΚ, ώστε να δοθεί λύση.

DSC07578 - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου

Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου

oinomessinia - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου niniosbanner 1 - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου MYLO Indian Palace Restaurant - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου perrotis - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου mavreas1anigif - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου krystalkyriakoanigif - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου YPODIMATA - Καταστηματάρχες στον Δήμαρχο, για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Ναυαρίνου

Δες και αυτό

DSC01394 310x165 - Χειμερινές εκπτώσεις 2020: Πόσο θα διαρκέσουν

Χειμερινές εκπτώσεις 2020: Πόσο θα διαρκέσουν

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΧειμερινές εκπτώσεις 2020: Πόσο θα διαρκέσουν Ειδήσεις | Χειμερινές εκπτώσεις: Μέχρι το …

shares