Connect with us

Πολιτικά

Ερώτηση Χαρίτση για τα προβλήματα λειτουργίας Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και Κέντρου Υγείας Φιλιατρών

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ερώτηση Χαρίτση για τα προβλήματα λειτουργίας Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και Κέντρου Υγείας Φιλιατρών 1
Κοινοποιησέ το

Ερώτηση Χαρίτση για τα προβλήματα λειτουργίας Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και Κέντρου Υγείας Φιλιατρών

Η κυβέρνηση να δώσει λύση στην σοβαρή έλλειψη προσωπικού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας – Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εξασφαλίσει τις σχετικές πιστώσεις” αναφέρει ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπροσώπους Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε ερώτηση του προς τον υπουργό Υγείας για τα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών.

Ο μεσσήνιος βουλευτής ρωτά τον υπουργό αν θα προχωρήσουν οι προκηρύξεις θέσεων και οι προσλήψεις που είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις δύο δομές, τί μέλει γενέσθαι με την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, αλλά και με την επανέναρξη των Ορθοπεδικών Χειρουργείων.

Όπως υπενθυμίζει ο βουλευτής Μεσσηνίας, το Νοσοκομείο Κυπαρρισίας καλύπτει την περιοχή της Τριφυλίας και μέρος του Νομού Ηλείας (Ζαχάρω) και εξυπηρετεί πάνω από 50.000 μόνιμους κατοίκους, πληθυσμός ο οποίος υπερτριπλασιάζεται το καλοκαίρι λόγω των παραθεριστών. Ωστόσο, “από τον Οκτώβριο του 2019 οι Παιδίατροι του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας εφημερεύουν στο Γ.Ν. Καλαμάτας με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και εφημερεύει η Παιδιατρική Κλινική”, όπως τονίζει ο Αλ. Χαρίτσης, σημειώνοντας επιπλέον ότι “από τον Σεπτέμβριο του 2019, λόγω έλλειψης πιστώσεων, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας έχουν σταματήσει τα Ορθοπεδικά Χειρουργεία”. Την ίδια στιγμή, “στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών ο μοναδικός Ιατρός Γενικής Παθολογίας συνταξιοδοτείται, ενώ η έτερη Γενική Ιατρός μετακινήθηκε λόγω συνυπηρέτησης, με αποτέλεσμα το Κέντρο Υγείας να κινδυνεύει να κλείσει”, επισημαίνει.

Ο Αλ. Χαρίτσης υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας “με τις μισές πτέρυγες κλειστές, εξαιτίας της διακοπής εργασιών του εργολάβου που είχε αναλάβει την ανακαίνισή του, με πεπαλαιωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό και σχεδόν παντελή έλλειψη βασικού ιατρικού εξοπλισμού (αναλυτών εργαστηρίου, ηλεκτρονικών υπολογιστών κλπ)”, ωστόσο έθεσε εξαρχής “ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας”, και “κατάφερε να αναστρέψει σε σημαντικό βαθμό την πορεία υποβάθμισης των δημόσιων δομών υγείας που είχε συντελεστεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις”.

“Την τετραετία 2015-2019 προκηρύξαμε νέες θέσεις Ιατρών, μόνιμων και επικουρικών, δώσαμε κίνητρα για στελέχωση δομών σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, αναβαθμίσαμε τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αυξήσαμε τους προϋπολογισμούς των δημόσιων νοσοκομείων”, αναφέρει χαρακτηριστικά, σταχυολογώντας τις θετικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της υγείας ως προς τις δομές και το προσωπικό.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ

«H κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, κατάφερε να αναστρέψει σε σημαντικό βαθμό την πορεία υποβάθμισης των δημόσιων δομών υγείας που είχε συντελεστεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, με κλείσιμο δομών, απομείωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ελλείψεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμα.
Πιο συγκεκριμένα, την τετραετία 2015-2019 προκηρύξαμε νέες θέσεις Ιατρών, μόνιμων και επικουρικών, δώσαμε κίνητρα για στελέχωση δομών σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, αναβαθμίσαμε τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αυξήσαμε τους προϋπολογισμούς των δημόσιων νοσοκομείων.

Ειδικότερα στον νομό Μεσσηνίας, παραλάβαμε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με τις μισές πτέρυγες κλειστές, εξαιτίας της διακοπής εργασιών του εργολάβου που είχε αναλάβει την ανακαίνισή του, με πεπαλαιωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό και σχεδόν παντελή έλλειψη βασικού ιατρικού εξοπλισμού (αναλυτών εργαστηρίου, ηλεκτρονικών υπολογιστών κλπ). Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την υπολειτουργία της νοσοκομειακής μονάδας. Υπενθυμίζουμε ότι το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καλύπτει την περιοχή της Τριφυλίας και μέρος του Νομού Ηλείας (Ζαχάρω) και εξυπηρετεί πάνω από 50.000 μόνιμους κατοίκους, πληθυσμός ο οποίος υπερτριπλασιάζεται το καλοκαίρι λόγω των παραθεριστών.
Μετά από 4 χρόνια παραδώσαμε το Νοσοκομείο, έχοντας υλοποιήσει τα παρακάτω:

• Την ολοκλήρωση της ανακαίνισής του και τη συμπληρωματική χρηματοδότηση 356.000 ευρώ (Σεπτ.2016 / ΠΔΕ Υπουργείου Υγείας).
• Προμήθεια νέου ξενοδοχειακού εξοπλισμού.
• Επισκευή και προμήθεια, όπου χρειάστηκε, κλιματιστικών μονάδων.
• Προμήθεια 2 υπέρηχων αξίας 120.000 ευρώ για τη λειτουργία τμήματος Υπερήχων.
• Δημιουργία νέου τμήματος Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας, το μοναδικό σε όλη την Μεσσηνία.
• Αντικατάσταση όλων των μικροβιολογικών και αιματολογικών μηχανημάτων.
• Λειτουργία Παιδιατρικής Κλινικής, καθώς από τους Γαργαλιάνους έως την Ζαχάρω δεν υπάρχει ιδιώτης ιατρός, καλύπτοντας έτσι πληθυσμό 50.000 κατοίκων.
• Αξιοποίηση της περιουσίας του νοσοκομείου ενεργοποιώντας για πρώτη φορά από το 1938 το Κληροδότημα Αλεξόπουλου.
Σε ότι αφορά το προσωπικό,
• Ενισχύσαμε το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου με επικουρικό προσωπικό από το πρόγραμμα ανέργων ορισμένου χρόνου (Παρασκευαστές, Τεχνολόγοι Εργαστηρίων, Διοικητικοί Υπάλληλοι, Καθαρίστριες, απομακρύνοντας τους εργολάβους).
• Το 2018 προκηρύξαμε δύο φορές, δύο θέσεις Ιατρών (Παθολόγος και Νεφρολόγος). Οι σχετικές προκηρύξεις κηρύχθηκαν άγονες, οι πιστώσεις όμως είναι δεσμευμένες προς αξιοποίηση.
• Τον Μάιο του 2019 προκηρύξαμε επτά θέσεις νέων μόνιμων Ιατρών, προς συμπλήρωση κενών και μονιμοποίηση επικουρικών.

Επειδή, όπως αποδεικνύουν τα παραπάνω, έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και είναι άμεση η ανάγκη στελέχωσης του.

Επειδή από τον Οκτώβριο του 2019, κατόπιν εντέλλεσθε της νέας διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, οι Παιδίατροι του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας εφημερεύουν στο Γ.Ν. Καλαμάτας με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και εφημερεύει η Παιδιατρική Κλινική.

Επειδή από τον Σεπτέμβριο του 2019, λόγω έλλειψης πιστώσεων, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας έχουν σταματήσει τα Ορθοπεδικά Χειρουργεία.

Επειδή στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών ο μοναδικός Ιατρός Γενικής Παθολογίας συνταξιοδοτείται, ενώ η έτερη Γενική Ιατρός μετακινήθηκε λόγω συνυπηρέτησης, με αποτέλεσμα το Κέντρο Υγείας να κινδυνεύει να κλείσει.

Επειδή ο Δήμος Τριφυλίας, όπου ανήκουν οι ανωτέρω δομές, είναι και τουριστικός προορισμός άρα οι παροχές υγείας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερες και ποιοτικότερες προς όφελος όλων των κατοίκων.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Θα προκηρύξετε τις 2 θέσεις που κηρύχθηκαν άγονες; Θα προχωρήσετε στην κάλυψη των 7 θέσεων που είχαμε προκηρύξει και ποιες ειδικότητες θα αφορούν;
2. Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε ώστε να επαναλειτουργήσει άμεσα η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, η οποία είναι η μοναδική στην ευρύτερη περιοχή και η οποία καλύπτει 50.000 κατοίκους;
3. Τι σκοπεύετε να κάνετε με την εξεύρεση πιστώσεων ώστε να ξεκινήσουν τα Ορθοπεδικά Χειρουργεία, τα οποία έχουν σταματήσει από τον Σεπτέμβριο του 2019;
4. Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε ώστε το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών να παραμείνει ανοικτό και να στελεχωθεί;

Ο ερωτών βουλευτής
Αλέξανδρος (Αλέξης) Χαρίτση

Ερώτηση Χαρίτση για τα προβλήματα λειτουργίας Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και Κέντρου Υγείας Φιλιατρών


Κοινοποιησέ το

Πολιτικά

Ελλάδα – Αίγυπτος: Τα οφέλη της συμφωνίας ΑΟΖ – Τι κερδίζει η χώρα μας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ελλάδα - Αίγυπτος: Τα οφέλη της συμφωνίας ΑΟΖ – Τι κερδίζει η χώρα μας 8
Κοινοποιησέ το

Τα οφέλη της συμφωνίας

Οφέλη συμφωνίας ΑΟΖ με Αίγυπτο: Τα ελληνοτουρκικά αλλάζουν, μετά την υπογραφή για τη συμφωνία ΑΟΖ μεταξύ Αθήνας και Καΐρου. Το ίδιο ισχύει και για τα δεδομένα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Πρόκειται για μια πολύ ισορροπημένη συμφωνία. Είναι απόλυτα σύμφωνη με το Δίκαιο της Θάλλασας.

Έτσι, επιβεβαιώνεται πανηγυρικά η ελληνική θέση. Δηλαδή, πως τα νησιά έχουν κυριαρχικά δικαιώματα υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ. Επιπλέον, κατοχυρώνει την επήρεια των ελληνικών νησιών σε θαλάσσιες ζώνες. Η Άγκυρα από την πλευρά της απειλεί πια ανοιχτά με αποχώρηση από τις διερευνητικές επαφές, ενώ στην ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο των εξωτερικών κάνει λόγο για «ανύπαρκτη» συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου υποστηρίζοντας πως «η δήθεν περιοχή ευθύνης βρίσκεται εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας».

Οφέλη συμφωνίας ΑΟΖ με Αίγυπτο: Κίνηση ματ από την Αθήνα

Η κίνηση «ματ» της Αθήνας να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ με το Κάιρο. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στα ελληνοτουρκικά. Οκτώ μήνες μετά το τουρκολυβικό σύμφωνο, έρχεται με μια συμφωνία για να το διεμβολίσει. Επιπλέον, την ίδια στιγμή δημιουργεί πλέον μια νομική διαφορά μεταξύ των δυο συμφωνιών.

Το συγκεκριμένο γεγονός που δίνει τη δυνατότητα προσφυγής των τεσσάρων εμπλεκόμενων μερών στη Χάγη για να επιλύσουν τη συνοριακή διαφορά που προκύπτει. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές των διαπραγματέυσεων μεταξύ Αθήνας και Καϊρου. Η συμφωνία ενδυναμώνει την Αθήνα. Επίσης, σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις της με την Άγκυρα στις διερευνητικές επαφές, δεν υπάρχει πλέον μόνο το τουρκλιβυκό σύμφωνο στο τραπέζι.

Η επιλογή της τμηματικής συμφωνίας επελέγη, διότι αυτό φαίνεται πως επιθυμούσε το Κάιρο. Την ίδια στιγμή και λόγω της νέας πραγματικότητας που είχε διαμορφωθεί με το τουρκολιβυκό σύμφωνο, η ελληνική πλευρά φαίνεται πως βιαζόταν να βρει μια καλή συμφωνία. Αυτό, διότι ήθελε να το ακυρώσει. Σύμφωνα με πηγές με άριστη γνώση των διαπραγματεύσεων, το επόμενο διάστημα θα υπάρχει κάποια πρόνοια. Σκοπός είναι να ολοκληρωθεί με συμπερίληψη και των περιοχών που είναι εκτός αυτής. Όπως ανέφεραν χθες διπλωματικές πηγές, «Η παρούσα οριοθέτηση είναι τμηματική. Δηλαδή, αποτελεί τμήμα συνολικής μεταγενέστερης οριοθέτησης μεταξύ των δύο χωρών». Ενώ, πάντα σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, «Αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η παράνομη απόπειρα της Τουρκίας να οριοθετήσει ΑΟΖ απευθείας με την Αίγυπτο. Αυτό, διότι παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών σε θαλάσσιες ζώνες».

Ελλάδα-Αίγυπτος: Τα οφέλη της συμφωνίας ΑΟΖ – Τι κερδίζει η χώρα μας – Όλο το παρασκήνιο μέχρι τις υπογραφές - Εικόνα 1

Οφέλη συμφωνίας ΑΟΖ με Αίγυπτο: Το παρασκήνιο της συμφωνίας

Η συμφωνία συνομολογήθηκε με το Κάιρο μετά από 13 γύρους διαπραγματεύσεων και 15 χρόνια μετά την έναρξη τους καθώς και 8 μήνες μετά τη συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, προηγήθηκαν προχθές το βράδυ τρεις γύροι τηλεφωνικών επικοινωνιών. Αυτές έγιναν μεταξύ του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών και του Αιγύπτιου ομολόγου του.

Όταν οι δυο πλευρές έφτασαν κοντά στην συμφωνία, ο Νίκος Δένδιας συνομίλησε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος και φέρεται να έδωσε το πράσινο φως για το ταξίδι του κ. Δένδια στο Κάιρο. Ακολούθησε νέα τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Δένδια και Σούκρι, πριν ο Νίκος Δένδιας μπει στο αεροπλάνο και ταξιδέψει για το Κάιρο.

Οφέλη συμφωνίας ΑΟΖ με Αίγυπτο: Η αντίδραση της Τουρκίας

Η Τουρκία κάθε άλλο παρά ευχαριστημένη είναι από αυτή την εξέλιξη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το 2013 βρέθηκε η ίδια πολύ κοντά στην υπογραφή ΑΟΖ με την Αίγυπτο σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, ωστόσο η συμφωνία ναυάγησε μετά την ανατροπή των φιλότουρκων Αδελφών Μουσουλμάνων. Μάλιστα η Άγκυρα επέμενε να δίνει στην Αίγυπτο 30% και 40% περισσότερο ΑΟΖ απ’ ότι η ελληνική πλευρά, σε βάρος βεβαίως των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε άκυρη τη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου για την οριοθέτηση ΑΟΖ, κάνοντας λόγο για παραβίαση των δικαιωμάτων της Τουρκίας και της Λιβύης. Μιλώντας στο πρακτορείο Anadolu, τόνισε ότι το κείμενο και ο χάρτης της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, προσθέτοντας: «Ωστόσο, είναι προφανές από τις συντεταγμένες ότι η συμφωνία όχι μόνο παραβιάζει τα δικαιώματα και την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας, αλλά επίσης της Λιβύης».

«Ως εκ τούτου, μια συμφωνία που παραβιάζει την υφαλοκρηπίδα μας, την οποία έχουμε δηλώσει στον ΟΗΕ, είναι άκυρη» σημείωσε, ενώ κατηγόρησε την Ελλάδα και την Κύπρο πως επιχειρούν να υπογράψουν συμφωνίες με την Αίγυπτο και το Ισραήλ αγνοώντας την Τουρκία.

Πηγή


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Πολιτικά

Π. Νίκας: Απολύτως επιβεβλημένη η λειτουργία νοσοκομείου αναφοράς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα επιμένουμε συνεχώς σε αυτό το αίτημα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Παναγιώτης Νίκας
Κοινοποιησέ το

Νίκας για νοσοκομείο αναφοράς στην Περιφέρεια

Η σταθερά αυξανόμενη εκδήλωση κρουσμάτων νέου κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καθιστά απολύτως απαραίτητη την λειτουργία σε αυτή νοσοκομείου αναφοράς, τονίζει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε δήλωσή του, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

“Εμείς θα επιμένουμε συνεχώς σε αυτό το αίτημα και ας παριστάνουν κάποιοι ότι δεν το ακούν”.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισημαίνει:

“Τα κρούσματα covid 19 αυξάνονται και στην Περιφέρειά μας, με ανησυχητικό ρυθμό. Θερμά παρακαλώ τους συμπολίτες μας να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κρίνεται απολύτως επιβεβλημένη πλέον η λειτουργία νοσοκομείου αναφοράς, ώστε να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα στην Περιφέρειά μας και να μην μετακινούνται οι οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας, αυτοί και οι οικογένειές τους, στα νοσοκομεία του Ρίου και της Αθήνας. Εμείς θα επιμένουμε συνεχώς σε αυτό το αίτημα και ας παριστάνουν κάποιοι ότι δεν το ακούν”.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Πολιτικά

Ανασχηματισμός: Δείτε τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ανασχηματισμός: Δείτε τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης 9
Κοινοποιησέ το

Ανασχηματισμός

Η συζήτηση των τελευταίων ημερών περί ανασχηματισμού στο κυβερνητικό σχήμα επιβεβαιώθηκε καθώς ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοινώνει τις «λειτουργικές βελτιώσεις» όπως τις επεξεργάστηκε το Μαξίμου.

Ο όρος «λειτουργικές βελτιώσεις» δεν είναι τυχαίος καθώς οι αλλαγές στην κυβέρνηση είναι περιορισμένες.

Ο πρωθυπουργός θα είχε προβεί στις κινήσεις του άμεσα μετά τη Σύνοδο Κορυφής, εάν δεν είχε μεσολαβήσει η τουρκική Navtex με αποτέλεσμα να στραφεί πλήρως η προσοχή του Μαξίμου στο Καστελόριζο και στα εθνικά θέματα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε:

– Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.

– Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

– Την τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.

– Την τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας.

– Την τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση των προκλήσεων της Κλιματικής Αλλαγής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει πρόσωπα από τη Βουλή και την κοινωνία. Διαφορετικών ηλικιών και εμπειρίας.

Με γνώμονα τις ικανότητες και τη διάθεση για προσφορά, ανεξάρτητα από ιδεολογικές καταβολές. Μπροστά στις προκλήσεις των καιρών, ένα ήδη επιτυχημένο κυβερνητικό σχήμα, δέχεται λειτουργικές βελτιώσεις από τον Πρωθυπουργό για να ανταποκριθεί, ακόμη πιο αποτελεσματικά, στις προσδοκίες των πολιτών.

“Η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί αύριο στη μία το μεσημέρι, στο Προεδρικό Μέγαρο. Κλείνω σημειώνοντας ότι με την ανακοίνωσή μου θα λάβετε και την πλήρη σύνθεση της Κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων” είπε κλείνοντας ο Στέλιος Πέτσας.

 


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ