Connect with us
Επιμελητηρίο

Μεσσηνία

Χρύσα Αναζίκου: «Χρειαζόμαστε ανθρώπους των έργων και των πράξεων!!!»

Ανέβηκε

στις

Χρύσα Αναζίκου: «Χρειαζόμαστε ανθρώπους των έργων και των πράξεων!!!» 3
Κοινοποιησέ το

https://www.navarinochallenge.com/

Χρύσα Αναζίκου: «Χρειαζόμαστε ανθρώπους των έργων και των πράξεων!!!»

5+1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΕΝΑΣ νέος άνθρωπος, μια δραστήρια γυναίκα με έντονους προβληματισμούς για το μέλλον αλλά και όσα συμβαίνουν στις μέρες μας, με πείσμα, όρεξη και έντονο το στοιχείο του δυναμισμού της, η Χρύσα Αναζίκου, θέτει υποψηφιότητα στο συνδυασμό «Δημιουργική Πρωτοβουλία για την Καλαμάτα» του υποψηφίου δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου. Στόχος της να βρεθεί στην πρώτη γραμμή, ειδικά στον τομέα της ανάπτυξης για μια πόλη ευκαιριών, ισότητας και δικαιοσύνης.

Η Χρύσα Αναζίκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Είναι πτυχιούχος προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και ως ελεύθερη επαγγελματίας που από μικρή ηλικία έχει ενταχθεί στο εργασιακό κοινωνικό σύνολο εργαζόμενη στην βιοτεχνία ετοίμων ενδυμάτων που διατηρούσε η οικογένεια της -ενώ έχει εργαστεί και ως υπεύθυνη σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καλλυντικών κι άλλων ειδών – αντιλαμβάνεται και συμπονά τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των ανθρώπων του εμπορίου και όχι μόνο. Παράλληλα ως νέος άνθρωπος ανησυχεί για το μέλλον και όσα αυτό επιφυλάσσει. Οραματίζεται τη μείωση της φτώχειας, την δημιουργία ευκαιριών για όλους και ειδικά τους νέους ανθρώπους, την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας και την μελλοντική μεταμόρφωσή του σε ένα ασφαλές και συνεχώς αναπτυσσόμενο κέντρο πολιτισμού, παιδείας, αθλητισμού, τουρισμού. Τομείς που η Χρύσα Αναζίκου επιθυμεί να υπηρετήσει.

Χρύσα Αναζίκου: «Χρειαζόμαστε ανθρώπους των έργων και των πράξεων!!!» 4

Εν όψει των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Καλαμάτας απαντά στις 5+ 1 ερωτήσεις της «Φ», δίνοντας το δικό της στίγμα και …ξεδιπλώνοντας το όραμά της που ταυτίζεται με εκείνο του Θανάση Βασιλόπουλου και των υπολοίπων υποψηφίων του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για την Καλαμάτα».

  • Τι ήταν αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε με την αυτοδιοίκηση;

«Πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα κοινά και να συμβάλουμε και εμείς στην διαμόρφωση των προτάσεων και των θέσεων στα βασικά ζητήματα του Δήμου μας, στον οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε!»

  • Γιατί επιλέξατε την παράταξη του κ. Βασιλόπουλου;

«Επέλεξα την παράταξη του Θανάση Βασιλόπουλου γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει τις ικανότητες του στην τοπική αυτοδιοίκηση υπηρετώντας σε θέσεις ευθύνης με έργα και όχι με λόγια γιατί αυτό είναι που χρειαζόμαστε… ανθρώπους των έργων και των πράξεων προκειμένου να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμη καλύτερο!!!»

  • Από ποιο τομέα επιθυμείτε να προσφέρετε;

«Ο τομέας που θα ήθελα να ασχοληθώ είναι ο τομέας της ανάπτυξης γιατί μέσω αυτού θα αυξηθεί ο τουρισμός και οι θέσεις εργασίας στην πόλη μας!»

  • Ποια είναι τα προσωπικά σας «στοιχήματα»;

«Να γίνει ακόμη καλύτερος ο Δήμος μας, να αυξηθεί ο τουρισμός για να αυξηθούν και οι θέσεις εργασίας… ώστε να μην αναγκάζονται οι συμπολίτες μας να φεύγουν στο εξωτερικό ή σε άλλες μεγάλες πόλεις για να βρουν δουλειά. Να μην υπάρχει ούτε ένας άστεγος άνθρωπος στον δρόμο αλλά να κάνουμε και όλοι κάτι επιτέλους για τα αδέσποτα που ζουν στους δρόμους!!!

  • Ποιές αλλαγές σκέπτεστε για την πόλη μας;

«Καταρχάς να αυξηθεί η επιχειρηματικότητα και οι θέσεις εργασίας, να βελτιωθεί η καθημερινότητα της ώστε να ζούμε όλοι σε μια πόλη καθαρή, ασφαλή και λειτουργική για όλους τους συνανθρώπους μας αλλά και για τα ζώα!

  • Σε ποιες αλλαγές ευελπιστείτε να συμβάλλετε ενεργά;

«Με την αποφασιστικότητα που με διακατέχει και με την άριστη συνεργασία της παράταξης μας θα καταφέρουμε όλα όσα προανέφερα παραπάνω κι ακόμη περισσότερα!!!»

Σίσσυ Τριάντου

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ