Δευτέρα , 20 Ιανουαρίου 2020
Home / Υγεία / Ψυχολογία / Χαμογέλα…,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!!
p19k4o2trl1bun1d7q15hp16lmps85 X50Y42 1170x600 660x330 - Χαμογέλα...,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!!

Χαμογέλα…,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!!

Sharing is caring!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να να ερωτευτείς έναν άνθρωπο μπορεί να είναι τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά,το μυαλό του,η κοινωνική του θέση,οι γνώσεις του.

Θαυμάσιοι λόγοι όλοι και υπέροχες αιτίες για να νιώσεις πεταλούδες στο στομάχι…αλλά επειδή όλα αυτά με τον καιρό φθίνουν θεωρώ πως καλύτερο ειναι να εχουμε δίπλα μας εναν άνθρωπο που θα μας κάνει να γελάμε και εμείς θα γινόμαστε η αιτία που θα γελάει εκείνος….

Ο ιδανικός έρωτας  λοιπόν ,είναι εκείνος που σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια. Εκείνον που δεν θα χρειάζεται να απολογήσε γιατί είσαι πειραχτήρι , αφού  θα ταιριάζει  πολύ η συμπεριφορά σας και με έναν μαγικό τρόπο  ο ένας θα συμπληρώνει ότι κάνει ο άλλος.

Η ζωή είναι πολύ σύντομη και αρκετά περίπλοκη για να συμπεριλαμβάνεις μέσα σε αυτήν κάποιον που δε σε κάνει να γελάς,που δεν κάνει αστεία και δεν καταλαβαίνει τα δικά σου.

Ο έρωτας δίνει ζωή οταν  σε κάνει χαρούμενη και όχι συγκρατημένη.

Η Μέριλιν Μονρόε το είχε πει πριν χρόνια “Αν κάνεις μια γυναίκα να γελάσει τότε μπορείς να την κάνεις ότι θες” 

Αν λοιπόν εχεις βρεί αυτόν τον άνθρωπο που μαζί γελάτε ακατάπαυστα σε σημείο που και η παρέα σας σκέφτεται να “κόβει εισητήρια” για να παρακολουθούν το αχτύπητο δίδυμο που δημιουργείτε…Αν οι φίλοι σας όταν δεν μπορείτε να σταματήσετε τα πειράγματα και τα γέλια λένε χαριτολογώντας στους γνωστούς “μην δίνετε σημασία είναι σούργελα” τότε μην χάσετε ο ένας τον άλλον…Ακόμα και αν δεν γίνει τίποτα στο τέλος,θα έχετε ζήσει απίθανες στιγμές που θα τις θυμάστε για πάντα και ακόμα και μετά απο χρόνια  όταν τις σκεφτείτε θα σκάει ενα χαμόγελο στα χείλη σας…!!!

Στον έρωτα παρανοείς λένε,αν  η “τρέλα σας ” είναι κοινή ίσως είναι και το εισητήριο για να ζήσετε κάτι αξέχαστο!!!

 

Δήμητρα Σκρεπετού

oinomessinia - Χαμογέλα...,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!! 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Χαμογέλα...,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!! niniosbanner 1 - Χαμογέλα...,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!! MYLO Indian Palace Restaurant - Χαμογέλα...,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!! perrotis - Χαμογέλα...,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!! mavreas1anigif - Χαμογέλα...,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!! krystalkyriakoanigif - Χαμογέλα...,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!! YPODIMATA - Χαμογέλα...,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!!

Δες και αυτό

ΟΙΝΟ Messinia 310x165 - Η 1η έκθεση Κρασιού «ΟΙΝΟ Messinia» στην Καλαμάτα από το DRINK SHOP

Η 1η έκθεση Κρασιού «ΟΙΝΟ Messinia» στην Καλαμάτα από το DRINK SHOP

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗ 1η έκθεση Κρασιού «ΟΙΝΟ Messinia» στην Καλαμάτα από το DRINK SHOP …

shares