Πέμπτη , Νοέμβριος 14 2019
Χαμογέλα…,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!!
Χαμογέλα…,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!!

Χαμογέλα…,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!!

Sharing is caring!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να να ερωτευτείς έναν άνθρωπο μπορεί να είναι τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά,το μυαλό του,η κοινωνική του θέση,οι γνώσεις του.

Θαυμάσιοι λόγοι όλοι και υπέροχες αιτίες για να νιώσεις πεταλούδες στο στομάχι…αλλά επειδή όλα αυτά με τον καιρό φθίνουν θεωρώ πως καλύτερο ειναι να εχουμε δίπλα μας εναν άνθρωπο που θα μας κάνει να γελάμε και εμείς θα γινόμαστε η αιτία που θα γελάει εκείνος….

Ο ιδανικός έρωτας  λοιπόν ,είναι εκείνος που σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια. Εκείνον που δεν θα χρειάζεται να απολογήσε γιατί είσαι πειραχτήρι , αφού  θα ταιριάζει  πολύ η συμπεριφορά σας και με έναν μαγικό τρόπο  ο ένας θα συμπληρώνει ότι κάνει ο άλλος.

Η ζωή είναι πολύ σύντομη και αρκετά περίπλοκη για να συμπεριλαμβάνεις μέσα σε αυτήν κάποιον που δε σε κάνει να γελάς,που δεν κάνει αστεία και δεν καταλαβαίνει τα δικά σου.

Ο έρωτας δίνει ζωή οταν  σε κάνει χαρούμενη και όχι συγκρατημένη.

Η Μέριλιν Μονρόε το είχε πει πριν χρόνια “Αν κάνεις μια γυναίκα να γελάσει τότε μπορείς να την κάνεις ότι θες” 

Αν λοιπόν εχεις βρεί αυτόν τον άνθρωπο που μαζί γελάτε ακατάπαυστα σε σημείο που και η παρέα σας σκέφτεται να “κόβει εισητήρια” για να παρακολουθούν το αχτύπητο δίδυμο που δημιουργείτε…Αν οι φίλοι σας όταν δεν μπορείτε να σταματήσετε τα πειράγματα και τα γέλια λένε χαριτολογώντας στους γνωστούς “μην δίνετε σημασία είναι σούργελα” τότε μην χάσετε ο ένας τον άλλον…Ακόμα και αν δεν γίνει τίποτα στο τέλος,θα έχετε ζήσει απίθανες στιγμές που θα τις θυμάστε για πάντα και ακόμα και μετά απο χρόνια  όταν τις σκεφτείτε θα σκάει ενα χαμόγελο στα χείλη σας…!!!

Στον έρωτα παρανοείς λένε,αν  η “τρέλα σας ” είναι κοινή ίσως είναι και το εισητήριο για να ζήσετε κάτι αξέχαστο!!!

 

Δήμητρα Σκρεπετού

Χαμογέλα…,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!!

Δες και αυτό

Χαμογέλα…,Ο έρωτας θέλει τρέλα!!!

Τιμοκατάλογοι σε γραφή Braille (Μπράιγ) σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κυπαρισσία

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΤιμοκατάλογοι σε γραφή Braille (Μπράιγ) σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κυπαρισσία Μετά …

shares