Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

«Αυτοδύναμη η Νέα Πελοπόννησος και ο Πέτρος Τατούλης στις 26 Μαΐου»

Kalamata Times

Published

on

«Αυτοδύναμη η Νέα Πελοπόννησος και ο Πέτρος Τατούλης στις 26 Μαΐου»

ΤΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ νίκη της “Νέας Πελοποννήσου” και του Πέτρου Τατούλη επιχειρούν να περιορίσουν με “κολπάκια” αντιθεσμικής συμπεριφοράς οι περιφερειακοί σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν όψιμα υπό την “σκοτεινή” καθοδήγηση του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας.

Η κατ’ εξακολούθηση απουσία τους εδώ και καιρό από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ομολογεί την πλήρη πολιτική τους αδυναμία να αντιπαρατεθούν ή να συνεννοηθούν για το μέλλον της Πελοποννήσου. Κύριοι σύμβουλοι, το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ούτε και είναι ασφαλώς πίστα χορού για εσάς που έχετε μάθει από πιρουέτες και κωλοτούμπες. Το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι πεδίο θεσμικού “εκβιασμού”, ούτε εναντίον της περιφερειακής Αρχής, ούτε εναντίον των Δημοτικών Συμβουλίων, που περίμεναν κατά την χθεσινή συνεδρίαση να εγκριθούν οι προγραμματικές συμβάσεις, που ήδη έχουν επικυρωθεί από τα Δημοτικά τους Συμβούλια, για την εκτέλεση έργων που αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ στην Μεσσηνία.

Αυτή η “μαύρη σελίδα” στην Πελοπόννησο θα κλείσει οριστικά την Κυριακή 26 Μαΐου. Ο Πέτρος Τατούλης και η “Νέα Πελοπόννησος” θα αναδειχθούν αυτοδύναμοι με την ψήφο των Πελοποννησίων πολιτών. Οι Πελοποννήσιοι θα στείλουν ηχηρό μήνυμα ότι δεν εκβιάζονται και δεν ποδηγετούνται από σκοτεινά παράκεντρα μιας ιδιοτελούς εξουσίας, που αναζητά δεκανίκια για να σωθεί η ίδια.

Εμείς λέμε σε κάθε τόνο στους πολίτες της Μεσσηνίας ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες, οι μόνοι εγγυητές ότι αυτά τα έργα θα υλοποιηθούν, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να τα στερήσουν από την Μεσσηνία μας:

  • Ο δρόμος ΠΛΑΤΗ- ΜΑΛΗ Δήμου Τριφυλίας
  • Η αγροτική οδός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ -ΠΟΛΙΧΝΗ Δήμου Οιχαλίας
  • Η αγροτική οδός ΚΑΛΛΙΡΟΗ – ΒΑΣΙΛΙΚΟ Δήμου Οιχαλίας
  • Η αναπαλαίωση του ΙΝ Αγίου Δημητρίου ΑΝΩ ΔΩΡΙΟΥ Μεσσηνίας
  • Η αποκατάσταση πρώην Δημοτικού Σχολείου ΠΑΡΑΠΟΥΓΚΙΟΥ
  • Η ανάπλαση στην ΤΚ ΣΤΑΣΙΜΟΥ Δήμου Οιχαλίας
  • Η αποπεράτωση του πολιτιστικού κέντρου ΤΚ ΣΚΑΛΑΣ Δήμου Οιχαλίας
  • Η αποκατάσταση του ΙΝ Αγίων Πάντων Μεταμορφώσεως στον Δήμου Πύλου
  • Η αποκατάσταση του ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
  • Ο δρόμος 19η Επ.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΣΠΗΛΙΑ- ΦΑΡΑΚΛΑΔΑ- ΤΚ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ

Υ.Γ. Ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας, ανίκανος μαέστρος μιας κακόφωνης χορωδίας, οκτώ μήνες μετά την στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στα λασπόνερα της Κορινθίας, δεν έχει καταφέρει να αρθρώσει ούτε μια κουβέντα για όσα εκείνος προτίθεται να σχεδιάσει για το αύριο της Πελοποννήσου. Και δεν έχει δώσει καμία απάντηση ούτε για τα 7 εκατομμύρια που σκόρπισε σε “σκουπιδοαναθέσεις”, ούτε ασφαλώς για τα “θαυμαστά” έργα που δεν έκανε ποτέ στην Καλαμάτα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
 Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Ανάπτυξης Πελοποννήσου  
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
 Αντιπεριφερειάρχης θεμάτων Π.Ε. Μεσσηνίας
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
 Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Μεσσηνίας

ΠΗΓΗ foninews.gr

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Published

on

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Continue Reading

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Published

on

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Continue Reading

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Published

on

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Continue Reading

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ