Connect with us
Επιμελητηρίο

Πολιτικά

Ανασφάλεια και αβεβαιότητα των υπαλλήλων της ΕΤΕ για την εργασία τους

Ανέβηκε

στις

Ανασφάλεια και αβεβαιότητα των υπαλλήλων της ΕΤΕ για την εργασία τους 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ στον νομό Λάρισας και Μέλος του Νομαρχιακού Παραρτήματος του ΣΥΕΤΕ στον νομό Λάρισας με δελτίο τύπου προς την ηλεκτρονική εφημερίδα KALAMATATIMES.GR αναφέρεται στην Ανασφάλεια και στην Αβεβαιότητα που νιώθουν οι Εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα για το Εργασιακό τους Μέλλον !
Ονομάζομαι Κώτσιος Αθανάσιος και εργάζομαι στην Εθνική Τράπεζα σε Κατάστημα στην πόλη της Λάρισας. Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, του ΣΥΕΤΕ  με την Παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ με Επικεφαλής τον Γιάννη Πούπκο.
Θα σας αναφέρω τους λόγους γιατί συμμετέχω ως Υποψήφιος της Παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ σε αυτές τις εκλογές:
Σε Ανακοίνωσή του Απερχόμενου Προέδρου κ. Γεωργίου Μότσιου και της ΔΗ.ΣΥ.Ε στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα παρακάτω :
” Οι Συνάδελφοι της Εθνικής Τράπεζας, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, γνωρίζουν το ήθος και το ύφος όλων μας, γνωρίζουν το έργο και τη δράση μας και πριν από εμάς έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για τον καθέναν μας, κάνοντας ταυτόχρονα και τις επιλογές τους.
Η ΔΗ.ΣΥ.Ε, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους που εκπροσωπεί, με σχέδιο, πρόγραμμα, αποφασιστικότητα, με ιστορική πίστη και αυτοπεποίθηση, συνεχίζει να αγωνίζεται για να νιώθουν ασφάλεια, σιγουριά και προοπτική όλοι οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα “.
Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω που αναφέρουν στην Ανακοίνωσή τους στις 17  Σεπτεμβρίου, ο Απερχόμενος Πρόεδρος του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε και η ΔΗ.ΣΥ.Ε  από τον Κώτσιο Αθανάσιο, εργαζόμενο 26 χρόνια στο Δίκτυο και όχι Εκλεγμένο ή Αποσπασμένο με κάποια παράταξη είναι Σαφής και Ξεκάθαρη :
Σε ποιο ήθος και έργο αναφέρονται οι Συνδικαλιστές της ΔΗ.ΣΥ.Ε όταν τοποθετούν τους κολλητούς τους με το  “Έτσι θέλω” σε θέσεις Προϊσταμένων εις βάρος συναδέλφων που έχουν ήδη προταθεί αξιοκρατικά από την Διεύθυνση του Καταστήματος. Έχει γίνει και σε Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Θεσσαλία και το γνωρίζουν οι Συνδικαλιστές της ΔΗ.ΣΥ.Ε.
Όπως γνωρίζουν και για τις απειλές που δέχονται υποψήφιοι άλλων παρατάξεων από Συνδικαλιστές της ΔΗ.ΣΥ.Ε που κατείχαν Υψηλές Συνδικαλιστικές θέσεις την προηγούμενη 3ετία στον ΣΥΕΤΕ.
Όσο για το έργο και την δράση τους, ο Απερχόμενος Πρόεδρος του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε στην Γενική Συνέλευση του ΣΥΕΤΕ παραδέχτηκε ότι δεν κατάφερε το Προεδρείο του ΣΥΕΤΕ της 3ετίας που πέρασε να πείσει την Διοίκηση της Τράπεζας στο θέμα των Οδοιπορικών Εξόδων που αφορά πάρα πολλούς Συναδέλφους, να δεχθεί μία λύση προς όφελος των Συναδέλφων !
Στην Ανακοίνωσή της η παράταξη της ΔΗ.ΣΥ.Ε αναφέρεται ότι ” Αγωνίζεται για να νιώθουν ασφάλεια, σιγουριά και προοπτική όλοι οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα “.
Οι Συνδικαλιστές της ΔΗ.ΣΥ.Ε που διοικούσαν τον ΣΥΕΤΕ την προηγούμενη 3ετία δεν επισκέφτηκαν ποτέ τους Εργαζόμενους στους Χώρους Εργασίας για να ενημερωθούν για τα καθημερινά εργασιακά τους προβλήματα.
Πώς να νιώσουν οι Συνάδελφοι  Ασφάλεια, Σιγουριά και Προοπτική όταν οι Συνδικαλιστές που διοικούσαν τον ΣΥΕΤΕ τους είχαν Ξεχασμένους και Εγκαταλειμμένους, δίχως καμία Ενημέρωση και καμία Στηρίξη στα Εργασιακά τους Προβλήματα.
Το οποίο το παραδέχτηκε ο Απερχόμενος Πρόεδρος του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε κ. Γιώργος Μότσιος στην δευτερολογία του στην Γενική Συνέλευση, λέγοντας ότι καταλαβαίνει την Ανασφάλεια των Συναδέλφων και το γεγονός ότι νιώθουν ότι ο ΣΥΕΤΕ τους έχει εγκαταλείψει !
Για να ξαναγίνει ο ΣΥΕΤΕ ΙΣΧΥΡΟΣ θα πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των Συναδέλφων και να ξαναβρεί την Αγωνιστικότητα του και την Διεκδικητική του Ισχύ και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με Συναδέλφους-Συνδικαλιστές που θα νοιάζονται πραγματικά για τον συνάδελφο και όχι σε αυτούς που εξαντλούν τη συνδικαλιστική δράση τους αποκλειστικά στην διατήρηση της Συνδικαλιστικής τους Απόσπασης.
Πραγματικός Συνδικαλιστής είναι αυτός που παλεύει να λύνει τα προβλήματα των Εργαζομένων σε καθημερινή βάση και όχι να δείχνει ενδειαφέρον για τα προβλήματα των συναδέλφων μόνο όταν γίνονται οι εκλογές του ΣΥΕΤΕ.

spourgitissesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ