Connect with us

Ειδησεις απο Καλαματα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Δούβα με τον Θανάση Βασιλόπουλο

Ανέβηκε

στις

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Δούβα με τον Θανάση Βασιλόπουλο 3
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

O Ιωάννης Δούβας είναι παντρεμένος μ την Αντιγόνη Καρακαλπάκη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, υπηρετεί ως υπαξιωματικός στο Πυροσβεστικό σώμα Ελλάδος από το 2009, η συμμετοχή του στα πολιτιστικά του δήμου Καλαμάτας είναι μεγάλη καθώς:

Είναι μουσικός στη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας από το 1996, από πολύ μικρή ηλικια, ασχολείται με τον αθλητισμό έχοντας συμμετοχές και διακρίσεις στο αγώνισμα του τριάθλου. Συμμετοχές στο αγώνισμα του μαραθωνίου δρόμου, καθώς έχεε αγωνιστεί στην ποδηλατική ομάδα του Πυροσβεστικού σώματος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Δούβα με τον Θανάση Βασιλόπουλο 4

Στην αυτοδιοίκητική του πορεία 2019-23 έχει διατελέσει:

  • Πρόεδρος σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  • πρόεδρος κεντρικής αγοράς Καλαμάτας
  • Αντιπρόεδρος ΔΣ Δημοτικής φιλαρμονικής Καλαμάτας.
  • Αντιπρόεδρος ΔΣ συνδέσμου υδρευσης δήμου Καλαμάτας-Μεσσηνης-Δυτ.Μανης.
  • Μελος ΔΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
  • Μέλος ΔΣ Λιμενικού ταμείου  Καλαμάτας

Αγαπητοί συνδημότες,

Με χαρά ανταποκρίθηκα θετικά στην τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Βασιλόπουλου να συμμετάσχω μέσω του ψηφοδελτίου του συνδυασμού “Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας“, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Έχοντας ως εφαλτήριο την τετράχρονη θητεία μου στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα, νοιώθω ότι έχω να δώσω πιο πολλά στον αγώνα για την Καλαμάτα που προσδοκούμε:

Την ανάπτυξη και εξέλιξη του τόπου μας, μπόρεσα να την ζήσω τις τελευταίες δεκαετίες. Θυμάμαι πολύ καλά το πριν και το μετά σε όλους τους τομείς της τοπικής μας κοινωνίας, διότι ήμουν πάντα παρών λόγω των δραστηριοτήτων μου  και ένας από τους κύριους λόγους που δέχτηκα την πρόταση είναι ότι χρόνο με τον χρόνο την τελευταία δεκαετία  κυρίως, παρά την  δύσκολη οικονομική κρίση που πέρασε η χώρα μας, η Καλαμάτα είχε σταθερά ανοδική πορεία ανάπτυξης. Αυτό για μένα ήταν και το κλειδί εμπιστοσύνης που κλείδωσε την συνεργασία μου με τον συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου! Τα σχόλια φίλων, συγγενών από άλλους τόπους, που επισκέπτονται την πόλη μας είναι πάντα θετικά και ενθουσιώδη για το πόσο έχει αλλάξει προς το καλύτερο και πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε εδώ.

Ζούμε στην πόλη που χρόνο με το χρόνο «ανεβαίνει» θέσεις στην τουριστική αγορά λόγω της ποιοτικής αναβάθμισης της, κερδίζοντας βραβεία σαν καλύτερος προορισμός πόλης για την οικογένεια και για τον πολιτισμό.

Χαίρομαι που τα παιδιά μου μεγαλώνουν σε αυτή την πόλη με αυτές τις συνθήκες και θα ήθελα να δω τα παιδιά τους, να μεγαλώνουν σε ακόμα καλύτερες συνθήκες από αυτές.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει έργα υποδομών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, χάρη στην ικανότητα απορρόφησης κονδυλίων από την δημοτική αρχή. Κάτι που όσο εύκολο και αν ακούγεται δεν το έχουν καταφέρει παρά ελάχιστοι δήμοι στην Ελλάδα και όχι στον βαθμό που το έχει καταφέρει η Καλαμάτα.

Η εξέλιξη όμως και η βελτίωση δεν σταματά ποτέ.

Ναι, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν, πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, πράγματα που δεν έγιναν και πρέπει να τα ξαναδούμε..

Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν την συμμετοχή μου σε αρκετές ομαδικές δράσεις όπως στον αθλητισμό, στα πολιτιστικά και ξέρουν ότι πάντα ήμουν οπαδός της συνεργασίας και της επιτυχίας μέσα από κοινές δράσεις.

Δεν χωρούν μικροπολιτικές, μιζέρια και εγωισμοί για το «ποιος», όταν μιλάμε για αυτοδιοίκηση.

Κερδισμένοι βγαίνουν όλοι, όταν οι επισκέπτες της πόλης φεύγουν ενθουσιασμένοι από τις εικόνες που θα δουν και από τις υπηρεσίες που θα τους δοθούν.

Κερδισμένοι θα βγούνε όλοι οι παραγωγικοί τομείς αυτού του τόπου όταν εισπράξουν την υπεραξία που δικαιούνται.

Κερδισμένοι θα βγούμε όλοι οι δημότες όταν καταφέρουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας και των παιδιών μας.

Σε αυτή την προσπάθεια για την συνεχή βελτίωση της πόλης και των όμορων δήμων, την δεδομένη χρονική στιγμή, προφανώς καταλληλότερος όλων να ηγηθεί είναι ο άνθρωπος που είχε το όραμα, ο άνθρωπος που άλλαξε τη εικόνα, ο άνθρωπος και η ομάδα του, που κατάφερε να κάνει την Καλαμάτα παράδειγμα, ο Θανάσης Βασιλόπουλος και κάτι που έχω μάθει καλά στην ζωή μου είναι, ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», να την ενισχύσεις μπορείς, να την αλλάξεις όχι!

Ανταποκρινόμενος λοιπόν θετικά στο κάλεσμα του Δημάρχου, μοναδικός προσωπικός στόχος είναι να μπορέσω να ανταποδώσω όσον το δυνατόν περισσότερη από την αγάπη και υποστήριξη που πήρα σε όλες μου τις δραστηριότητες από τους ανθρώπους αυτού του όμορφου τόπου.

 

sesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ