Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

Βασιλόπουλος για Δημοτική Αστυνομία μετά τις «Αποκαλύψεις» του Κουσουλού «Παραπλανητική η παρουσίαση για τη Δημοτική Αστυνομία»

Ανέβηκε

στις

kafemauroeidis

Απαντήσεις σχετικά με το θέμα που παρουσιάστηκε την Πέμπτη 21 Μαΐου στην τηλεοπτική εκπομπή «Αποκαλύψεις» του Πέτρου Κουσουλού, το οποίο αφορούσε καταγγελίες για παρατυπίες και μετακινήσεις στη Δημοτική Αστυνομία Καλαμάτας, έδωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως την ώρα προβολής της εκπομπής ταξίδευε προς την Κύπρο και για τον λόγο αυτό δεν μπορούσε να συμμετάσχει ζωντανά ώστε να απαντήσει άμεσα στις αναφορές που έγιναν. Όπως σημείωσε, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή ενώ βρισκόταν ήδη στον «αέρα», ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να βγει ζωντανά.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του υποστήριξε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμάτας είναι απολύτως νόμιμη, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταφορά υπαλλήλων σε διοικητικές θέσεις, εξηγώντας – σύμφωνα με όσα δήλωσε πως όλα έγιναν βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Παράλληλα ο κ. Βασιλόπουλος επεσήμανε ότι υπήρξε παραπλανητική εικόνα γύρω από το θέμα, τονίζοντας πως η νομική υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας θα προχωρήσει στην αποστολή επίσημου εγγράφου προς την εκπομπή, προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις και απαντήσεις για όσα παρουσιάστηκαν.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Δήμαρχος Καλαμάτας απαντά αναλυτικά για όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Η τηλεοπτική εκπομπή «Αποκαλύψεις» του Πέτρου Κουσουλού, για παρατυπίες και μετακινήσεις στη Δημοτική Αστυνομία Καλαμάτας

https://spourgitis.gr/en/https://spourgitis.gr/en/

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ