Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

«Α.Ν.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» Ο Γ. Λεβεντάκης παρουσίασε τους 34 πρώτους υποψήφιους

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

«Α.Ν.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» Ο Γ. Λεβεντάκης παρουσίασε τους 34 πρώτους υποψήφιους 1

«Α.Ν.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» Ο Γ. Λεβεντάκης παρουσίασε τους 34 πρώτους υποψήφιους

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου CINELUX στα Φιλιατρά πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η παρουσίαση των αρχών, του προγράμματος και των υποψηφίων του συνδυασμού «Α.Ν.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» του Υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη.

Ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα, με αποτέλεσμα να γίνεται παντού το αδιαχώρητο στο φουαγιέ και την είσοδο με δεκάδες όρθιους, ενώ υπήρχαν τηλεοράσεις και στον εξωτερικό χώρο όπου γινόταν ταυτόχρονη προβολή της ομιλίας.

«Στις 26 Μαΐου είναι η στιγμή να τα αλλάξουμε όλα και αυτή την εντολή θα τη δώσετε εσείς, οι άντρες και οι γυναίκες της Τριφυλίας. Δεν είμαστε εδώ για να αναλύσουμε το παρελθόν, δεν είμαστε εδώ για να χάσουμε χρόνο με αυτά που δεν έγιναν. Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις για ένα καλύτερο αύριο . Ένα καλύτερο αύριο πρώτα από όλα για τα παιδιά μας και μετά για όλους εμάς. Ο τόπος μας σήμερα, μας θέλει ενωμένους!»

τόνισε απόψε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με τον Δήμο μας έπειτα από μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα, που δεν είναι άλλοι, από την επιθυμία του να προσφέρει κάτι στην πόλη του και στον διευρυμένο Δήμο μας. Τόνισε δε, ότι η παράταξη δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό χώρο και κάλεσε σε συστράτευση όλους όσοι θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.

Πριν την έναρξη της ομιλίας του παρουσιάστηκε ένα ολιγόλεπτο ντοκιμαντέρ που αναφερόταν όχι μόνο στα προβλήματα του τόπου, αλλά και στις δυνατότητές του.

Έφτασε η στιγμή η Τριφυλία, να βρει το ήσυχο λιμάνι της, ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Λεβεντάκης.

«Α.Ν.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» Ο Γ. Λεβεντάκης παρουσίασε τους 34 πρώτους υποψήφιους 2

«Τη πρωτοβουλία αυτή τη πήρα πρώτα απ’ όλα γιατί δε μπορώ άλλο να βλέπω τη Τριφυλία μας να μαραζώνει, την ώρα που οι άλλοι Δήμοι στη γειτονιά μας αναπτύσσουν τις υποδομές τους,  το τουρισμό τους, την τοπική οικονομία τους. Στις 14 Αυγούστου του 2018 πήρα την απόφαση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όλο αυτό τον καιρό γύρισα τη Τριφυλία απ’ άκρη σ’ άκρη. Μίλησα με τους ανθρώπους της, με όλους εσάς, είδα τα προβλήματά μας, γνώρισα τις ελλείψεις μας και κατάλαβα τις ανάγκες μας. Αγροτικό δίκτυο παραμελημένο, ακατάλληλο δίκτυο ύδρευσης, ανεξέλεγκτες χωματερές, ακατάλληλοι παιδότοποι, είναι ένα μικρό δείγμα. Ο Δήμος μας πρέπει και μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτές τις ανάγκες.  Ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει  ξανά  την εμπιστοσύνη των πολιτών του, και αυτό αποτυπώνεται στο πρόγραμμα που θα σας παρουσιάσουμε. Το πρόγραμμα μας είναι αξιόπιστο, είναι ρεαλιστικό, είναι υλοποιήσιμο. Και αφορά τους τομείς της τοπικής οικονομίας ,της παιδείας, των υποδομών ,των δικτύων και της ασφάλειας. Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες του προγράμματός μας. Δεν υπάρχει άλλο όνειρο. Δεν υπάρχει άλλο όραμα, Δεν υπάρχει άλλη νεολαία, σαν τη νεολαία της Τριφυλίας. Είμαστε παιδιά της ίδιας μάνας, παιδιά του ίδιου τόπου. Αυτού του τόπου, που πέρασε τα τελευταία χρόνια μεγάλες φουρτούνες, δοκιμάστηκε, αλλά άντεξε και σώθηκε. Έφτασε η στιγμή η Τριφυλία, να βρει το ήσυχο λιμάνι της. Σας μιλάω από τη καρδιά μου, όπως πάντα έκανα. Τα καλύτερα έρχονται. Στις 26 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα. Ξεκινάμε από την αρχή. Για το μέλλον των παιδιών μας. Σας πρότεινα ένα σχέδιο και ένα όραμα. Πάνω από όλα σας ζητώ, να πιστέψετε στο εαυτό σας, στο πλούτο της Τριφυλίας μας. Το σχέδιο που προτείνουμε μπορεί να οδηγήσει την Τριφυλία στο αύριο. Το όραμα που προτείνουμε, μπορεί να μας ενώσει όλους. Και όταν ενωθούμε και πιστέψουμε στον εαυτό μας, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Η μεγάλη μάχη, για τη μεγάλη αλλαγή τώρα ξεκινάει. Οι εκλογές στις 26 Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών. Ήρθε η ώρα να χτίσουμε ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης, που θα στηρίζεται στην αξιοκρατία και την εργατικότητα».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το πρόγραμμα  του συνδυασμού, που όπως τονίστηκε αφορά όλους τους πολίτες της Τριφυλίας, είναι ρεαλιστικό, αξιόπιστο και κοστολογημένο.

Δείτε το πρόγραμμα πατώντας εδώ.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας, καθώς και ο Πρόεδρος και μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός.

Καλώντας στο βήμα τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους ο κ. Λεβεντάκης σημείωσε, «Είναι όλοι καταξιωμένοι στην κοινωνία μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Αυτοί οι άνθρωποι, θα σας εκπροσωπήσουν την επόμενη μέρα όλους εσάς. Αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν τις μεγάλες μάχες μαζί μου, για τη μεγάλη αλλαγή. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε πολύ καλά που πάμε. Μπορούμε να πάμε επιτέλους την Τριφυλία μπροστά, δίνοντας ευκαιρίες στα παιδιά των σκληρά εργαζόμενων πολιτών αυτού του τόπου, να ζήσουν καλύτερα από τους γονείς τους. Αυτή τη Τριφυλία αξίζουμε, διότι αξίζουμε καλύτερα. Ζητώ τη δική σας ισχυρή εντολή, το μέλλουν το τόπου είναι στα χέρια σας».

Οι πρώτοι 34 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΕΤΟΥ

1.ΖΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ -ΦΥΣΙΚΟΣ

2.ΚΑΜΠΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ-ΑΓΡΟΤΗΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΥΛΩΝΟΣ

1.ΓΚΟΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ –ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

2.ΚΟΛΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

3.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Τ.Ε.Ι ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

1.ΑΥΡΗΛΙΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

2.ΣΕΡΕΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ(ΕΦΗ)-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

3.ΣΚΟΥΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, PROGRAM MANAGER

4.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΟΥΛΑ)-ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

5.ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ(ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ) ΕΛΕΝΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

6.ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ (ΖΩΓΑΣ) ΣΑΚΗΣ –ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ

7.ΤΣΟΥΠΑΚΗ  ΚΑΝΑΒΟΥ ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΛΗ)-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ)

8.ΠΑΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

9.ΠΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ –ΑΓΡΟΤΗΣ

10.ΦΡΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

1.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΙΠΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ –ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

2.ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ –ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

3.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

4.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ (ΠΑΡΑΛΛΙΑΣ)-ΑΓΡΟΤΗΣ

5.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ –ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ –ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

6.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΦΑΡΑΝΤΖΗ ΒΟΥΛΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

7.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΟΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΕΥΗ)-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

8.ΤΖΟΡΒΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ –ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΥΛΑΣ

1.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ –ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

1.ΑΛΕΥΡΑΣ ΤΑΚΗΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

2.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ –ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

3.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ –ΠΡΟΝΟΪΤΗ ΜΑΡΙΑ –ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ –ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

4.ΚΟΡΟΒΙΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ(ΑΓΓΕΛΗΣ) -ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

5.ΜΑΡΚΟΥΛΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΡΟΥΛΑ)-ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

6.ΜΠΕΡΔΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

7.ΜΠΟΤΟΥ –ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

8.ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ –ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

9.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΑΣΙΝΟΥ (ΚΑΡΑΡΟ) –ΑΓΡΟΤΗΣ

10.ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Αυτοί είναι μέρος των υποψηφίων που ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Λεβεντάκης.

ΠΗΓΗ 

 

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 15

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 16

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 17

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 18

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 19Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 20

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 21

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ