Connect with us
Επιμελητηρίο

Μεσσηνία

Αναβαθμισμένο το KalamataTimes.gr – Διαδικτυακή ενημέρωση που… μηδενίζει το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο!!!

Ανέβηκε

στις

Αναβαθμισμένο το KalamataTimes.gr - Διαδικτυακή ενημέρωση που… μηδενίζει το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο!!! 3
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Ευχαριστούμε πολύ την τοπική εφημερίδα της πόλης μας, την “ΦΩΝΗ” για το αφιέρωμα της στο καινούργιο και ανανεωμένο kalamataTimes.gr που από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάζει.

Δείτε το σχετικό αφιέρωμα από την εφημερίδα της πόλης μας “ΦΩΝΗ”

Αναβαθμισμένο το KalamataTimes.gr - Διαδικτυακή ενημέρωση που… μηδενίζει το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο!!! 4

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ… ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ!!!

4 ΧΡΟΝΙΑ συμπλήρωσε στον διαδικτυακό αέρα το γνωστό site KalamataTimes.gr. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό ειδησεογραφικό περιοδικό (e-magazino) με ειδησεογραφία, σχόλια, φωτορεπορτάζ γενικότερου, αλλά με έμφαση στα καλαματιανού ενδιαφέροντος, θέματα.

Με ανανεωμένη εμφάνιση και νέο λογότυπο  γιορτάζει την 4ετία και περνά στη νέα εποχή. Ανανεωμένο, πιο εύχρηστο, ευανάγνωστο και ευχάριστο! Μάλιστα έχει και ως σύνθημα «Μην σπαταλάτε το χρόνο σας» κάνοντας «παιχνίδι» με τον τίτλο του!

Μπορεί να δείτε εν συντομία ειδήσεις, εκδηλώσεις και ό,τι συμβαίνει στην Καλαμάτα, την Ελλάδα και τον κόσμο! Ο,τι συμβαίνει ανεβαίνει, αναφέρει ένα άλλο σύνθημά του και με ένα ΚΛΙΚ είναι στην οθόνη σας!

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στα συμβαίνοντα στην τοπική αγορά, καλύπτοντας εκδηλώσεις, εγκαίνια, πρωτοβουλίες και δράσεις τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων σε μια προσπάθεια… ζωντανής σύνδεσης και προβολής με κάθε οικονομική δραστηριότητα στην Καλαμάτα!  Αυτή είναι μια ιδιαιτερότητα του KalamataTimes.gr, που συμπληρώνει την τοπική ειδησεογραφία, ενώ στο site μπορείτε να βρείτε θέματα και στήλες για όλα τα γούστα! Μια επίσκεψη γνωριμίας θα σας πείσει και όσοι το… ερωτευτείτε μπορείτε και να το «παντρευτείτε» με ή χωρίς σύμφωνο συμβίωσης! Αλλωστε η ζωή χωρίς ενημέρωση και αναζητήσεις για το τι συμβαίνει γύρω μας είναι άχαρη και μίζερη! Ζήστε, λοιπόν, τη δική σας διαδικτυακή ιστορία κερδίζοντας χρόνο, που είναι χρήμα, μέσα από το KalamataTimes.gr.

spourgitissesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ