Connect with us

Ζώδια

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! 7
Κοινοποιησέ το

p3komma14

O Δεκέμβριος μόλις μπήκε και σύμφωνα με τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, θα προσφέρει εναλλαγή σε κάποια ζώδια, ανάμεσα στην χαρά, την αισιοδοξία και την ευδαιμονία, με την σύγχυση, την ένταση και τη νευρικότητα!

Είναι γεγονός όμως, σύμφωνα με τον γνωστό αστρολόγο, ότι όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα μπορέσουν αυτές τις μέρες των εορτών, να νιώσουν τυχεροί σε κάποιο τομέα της ζωής τους.

Αναλυτικά η μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη:

ΚΡΙΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του μήνα φέρνουν μικρές αναστατώσεις στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται διαφορετικά από ότι περιμένατε. Ένα μικρό αλλά ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στις υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και κάποιες τοξικές σχέσεις θα σας βοηθήσει να περάσετε στο επόμενο στάδιο των ενδιαφερόντων σας. Οι γιορτινές μέρες προβλέπονται περισσότερο κοινωνικές από άλλες φορές. Αν σκέφτεστε κάποιο ταξίδι, μπορείτε να το αποφασίσετε και να το πραγματοποιήσετε. Αν δυσκολεύεστε να ξεφύγετε από ανθρώπους και σκέψεις, ή θέλετε πρώτα να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα μεταξύ σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην ανακατέψετε περισσότερο την κατάσταση. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο και τις περισσότερες φορές θα είναι θετικό!

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! 8

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας διακατέχεται από συναίσθημα το οποίο θα σας απασχολήσει αρκετές φορές στις ενέργειες, στο πρόγραμμα και στις αποφάσεις σας. Είναι η εποχή που πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σας θα έχουν αντίκτυτο στον ψυχισμό σας και αυτό σημαίνει ότι, άλλες φορές θα χρειαστεί να προφυλαχτείτε και άλλες πάλι να ενδώσετε σε ερωτικά καλέσματα που θα σας απευθυνθούν. Οι πρακτικές σας υποθέσεις χρειάζονται επιμέλεια και αποφασιστικότητα, χωρίς όμως να λειτουργείτε βιαστικά. Οι γιορτινές μέρες σας καλύπτουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, αλλά μην περιμένετε να συμβούν όλα δια μαγείας. Επιμεληθείτε τον εαυτό και την εμφάνισή σας και δώστε χώρο στον σύντροφο, ή σε εκείνους που σας περιβάλλουν να υπάρξουν χαρούμενα δίπλα σας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας ξεκινά για άλλους με επαγγελματικά σχέδια και για άλλους με εμπλοκή σε θέματα εργασίας. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στις ενέργειες και στις αποφάσεις σας και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες εποχές, είτε με τον σύντροφο, είτε με τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για νέες γνωριμίες και περιπέτειες στους χώρους που κινείστε. Προσοχή χρειάζεται ο ψυχισμός σας καθώς φαίνεται να δίνετε υπερβολική σημασία σε κάποια γεγονότα ή στην συμπεριφορά των άλλων. Οι γιορτινές μέρες ενισχύουν την χαρά και την αυτοπεποίθησή σας, φροντίστε όμως να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους που στηρίζονται επάνω σας. Οικονομικά θα έχετε αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε το σκηνικό των γιορτών που θέλετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά χρειάζεται να είστε εγκρατείς και να μην πιστεύετε στη δύναμη κάποιων τυχαίων περιστατικών. Οι ανάγκες κάλυψης του όποιου συναισθηματικού κενού νιώθετε, οφείλεται κατά πολύ και στις δικές σας ενέργειες. Παρόλα αυτά, οι γιορτινές ημέρες κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας. Οικονομικά φαίνεται να μετριάζονται κάπως οι συνέπειες μιας παρελθούσας επιλογής, φροντίστε όμως να αποφύγετε απερίσκεπτες ενέργειες στο άμεσο μέλλον. Η οικογένεια περνά μια λεπτή φάση ισορροπιών και θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Αφιερώστε της περισσότερο χρόνο και φροντίδα!

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! 9

ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινά νευρικά αλλά εξελίσσεται θετικά. Πολλά από όσα κάνετε αφορούν σε υποχρεώσεις του παρελθόντος, καθώς έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα έχετε ησυχία μόνο αν τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δηλώνει ότι τα αισθηματικά σας χρειάζονται σταθερότητα την οποία πρέπει να φροντίσετε. Αποφύγετε εγωισμούς και ανταγωνισμούς και βρείτε τρόπους να δηλώσετε τις ευαισθησίες σας. Οι γιορτινές μέρες σας θέλουν να ακολουθείτε το τυπικό των ημερών, να περιποιείστε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, αλλά και να παίρνετε αγάπη από εκείνους που δεν έπαψαν ποτέ να σας σκέφτονται και να σας στηρίζουν. Γεμίστε μπαταρίες γιατί ο επόμενος μήνας σας θέλει στις επάλξεις για τους άλλους και πάλι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε από τους περισσότερο ευνοημένους της εποχής, που ξέρετε να προβλέπετε τις δυσκολίες και να προετοιμάζεστε αρκετό καιρό πριν γι αυτές. Ο Δεκέμβρης θα σας προσφέρει περιθώρια κινήσεων, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά και κοινωνικά σας θέματα. Μην αναλώνεστε σε σκέψεις και μην κρατάτε αμυντική στάση απέναντι σε γεγονότα με μικρή διάρκεια και μην μπαίνετε στον πειρασμό να βάλετε τις μηχανές σας στο φουλ για να φτάσετε πρώτοι στο νήμα του τερματισμού ενός ανούσιου ανταγωνισμού. Οι γιορτινές ημέρες θα έχουν θετικό πρόσημο για εσάς, αλλά και θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε μια επιθυμία σας. Ταξίδια, μετακινήσεις, συναναστροφές και νέα κοινωνικά ενδιαφέροντα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών και θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από κάποιες αγκυλώσεις του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Οι φίλοι, οι κοινωνικές σας σχέσεις και το περιβάλλον θα σας δώσουν ιδέες και αφορμές για έναν ιδιαίτερο μήνα. Ο Δεκέμβριος καταφέρνει αν σας ανεβάσει ψυχολογικά, να σας φέρει ικανοποίηση μέσα από την αναγνώριση των προσπαθειών και των ταλέντων σας. Φροντίστε όμως κι εσείς να ολοκληρώσετε αυτά που ξεκινήσατε το Καλοκαίρι, είτε αναγκαστικά, είτε εθελούσια. Οικονομικά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης της κατάστασης, ιδιαίτερα για όσους από εσάς επιδείξατε σοβαρότητα και εργατικότητα στο παρελθόν. Εσείς που εμποδιστήκατε από εξωτερικούς και απρόβλεπτους παράγοντες να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, θα διαπιστώσετε ότι επιστρέφουν οι χαμένες ευκαιρίες και μάλιστα με καλύτερες συνθήκες τώρα που το κλίμα είναι εορταστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνεται η θέση σας στο περιβάλλον της εργασίας και της κοινωνικής σας ζωής. Ο μήνας θα αποδείξει ότι υπήρξατε άξιοι αγωνιστές και υπερασπιστές των δίκαιων θέσεων και αιτημάτων σας, ενώ θα έχετε και κάποια σημαντική αναγνώριση από κάποιο άτομο με ειδικό βάρος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να τρέξετε λίγο περισσότερο αυτόν τον μήνα και να κατοχυρώσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό στίβο. Αισθηματικά, όσοι αντιμετωπίσατε θέματα στο γάμο ή στον μακρόχρονο δεσμό σας, φαίνεται ότι ευνοείστε τώρα σε αποφάσεις και σε βελτιωτικές κινήσεις. Οικονομικά ευνοούνται όσοι από εσάς επέμειναν σε αποφάσεις και όσοι έδειξαν συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις τους. Οι γιορτινές μέρες προβάλουν τόσο γιορτινές, όσο τις προετοιμάζετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που ο μήνας ξεκινά με ένα σφιχτό πρόγραμμα σε όλους τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, ο Δίας από το ζώδιό σας, καταφέρνει να δώσει μια άλλη χροιά, πιο ευχάριστη ή πιο ουσιαστική σε όσα συμβαίνουν. Ο μεγάλος σκοπός σε οτιδήποτε καταπιάνεστε θα λειτουργήσει ευεργετικά στον ψυχισμό σας και, μερικές φορές, θα σας δώσει απίστευτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Οι γιορτινές ημέρες θα καλύψουν κάποιες προσωπικές σας ανάγκες για διασκέδαση και ευχάριστες συναναστροφές, στην πραγματικότητα όμως, το μυαλό σας θα είναι κάπου αλλού και θα συνεχίσει να επεξεργάζεται τρόπους για ένα καλύτερο αύριο που θα μοιάζει σαν μια ταινία συναρπαστικής περιπέτειας!

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! 10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που αναλαμβάνει το ευχάριστο έργο να κλείσει θετικά αυτήν την χρονιά για εσάς. Ό,τι δεν έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες μπορεί να συμβεί τώρα, αρκεί να το πιστέψετε και να το θελήσετε. Σας επιτρέπεται μια χαλαρή συμπεριφορά, αρκεί ο στόχος σας να είναι συγκεκριμένος. Οικονομικά μπορείτε να κάνετε τώρα κάποιες στρατηγικές κινήσεις και αυτό αφορά περισσότερο σε όσους από εσάς σκέφτεστε να επενδύσετε χρήματα ή να διαχειριστείτε διαφορετικά την ακίνητη περιουσία σας. Αισθηματικά, οι γιορτινές ημέρες μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ακόμα και γάμο. Κοινωνικά, δεν μπορώ να πω ότι σας αφορά και πολύ το έργο, αλλά σίγουρα θα έχετε προσκλήσεις για σχετική δραστηριότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και αποκρούστε κάποιο άκαιρο ενδιαφέρον κάποιων που θεωρούν ότι έχουν λόγο στη ζωή σας. Οι περισσότεροι γύρω σας δεν καταλαβαίνουν την ευφυία σας και προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Οικονομικά φανείτε εγκρατείς και επιφυλακτικοί στα έξοδα και κυρίως σε οτιδήποτε κάνετε υπό το βάρος μιας πίεσης. Οι γιορτινές ημέρες σας θέλουν συντροφιά με ανθρώπους που αγαπάτε ή έχετε λόγο να είστε κοντά τους. Λειτουργήστε με γνώμονα τις ανάγκες και την κάλυψή τους, Ο χρόνος και η σωστή στιγμή θα παίξουν το ρόλο τους σε ότι κι αν κάνετε, γι αυτό έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην αξία του. Ταξίδια και μετακινήσεις πρέπει να οργανωθούν σωστά, από άποψη συντροφιάς.

ΙΧΘΥΣ

Οι συναισθηματικές πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον σας, είναι ικανές να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Μην αλλάζετε εύκολα γνώμη και μην επιτρέπετε στους άλλους να σας χειραγωγούν, βασιζόμενοι σε κάποιου είδους αδυναμία που τους έχετε. Οικονομικά ανοίγονται καλές προοπτικές στις ενέργειές σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε με τον κατάλληλο τρόπο. Άλλωστε τα καλά οικονομικά είναι και το ζητούμενό σας εδώ και αρκετό καιρό. Αισθηματικά επίσης, κάθε ενέργειά σας έχει αντίκτυπο και θα πρέπει να υπολογίσετε και την φόρτιση που φέρνουν οι στιγμές στον σύντροφό σας, όχι απαραίτητα εξ αιτίας σας. Οι γιορτινές μέρες θα σας κρατήσουν πολυάσχολους και μερικές φορές θα σας φτάσουν στα όριά σας. Στο τέλος όμως θα επικρατήσει η λογική και θα βρείτε χρόνο για όλους και για όλα.

Πηγή: oroskopos.gr


Κοινοποιησέ το

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 24 Σεπτεμβρίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 23
Κοινοποιησέ το

p3komma14

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν τα πάτε και πολύ καλά με τις ερωτικές επανασυνδέσεις. Αυτό που όμως θα αντιμετωπίσετε το επόμενο διάστημα συσχετίζεται με το παρελθόν σας, που θα σας κάνει νέες προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ο χαρακτήρας σας έχει πολλές κατακτήσεις αυτό το διάστημα. Σαφώς και οι πόρτες με τα παλιά για εσάς είναι ακόμη ανοιχτές, απλά προσοχή μην πληγωθείτε εκ νέου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η ζήλια σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτό έχει να κάνει και με τον άνθρωπό σας, που θέλει να κάνει πράγματα που μέσα σε αυτά δεν θα συμπεριλαμβάνεστε. Μιλήστε του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν θα δώσετε παραπάνω χρόνο και πιστώσεις παρουσίας σας σε άτομα που μέχρι τώρα τη συνολική σας προσφορά δεν την έχουν εκτιμήσει. Ο νέος μήνας έχει οικονομική άνοδο για εσάς.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Η αισθηματική σας ταλαιπωρία τελειώνει και σίγουρα είστε πλέον σε μια ώριμη φάση ζωής που πρέπει να δείτε πού και με ποιον θέλετε να συνεχίσετε την καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Σίγουρα όλο αυτό το διάστημα σάς έχει κάνει να σκεφτείτε πολύ και σφαιρικά όλα αυτά που έχουν γίνει λάθος σε φιλίες, σχέσεις, αλλά και συνεργασίες. Οι λύσεις είναι μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αισθάνεστε ότι υπάρχουν θέματα τρίτα και έξω από τη σχέση σας που ενοχλούν πια τον άνθρωπό σας και τη ροή των συναισθημάτων του. Μιλήστε και πάρτε τις απαντήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μην κάνετε ακόμη ανακοινώσεις στους δικούς σας ανθρώπους γύρω από μια φρέσκια σχέση. Δεν σας χρειάζεται η επιβεβαίωση κανενός, αλλά ούτε και τα κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μην προσθέτετε στον εαυτό σας περισσότερα βάρη. Αν ακόμη δεν είστε τόσο έτοιμοι για μια νέα σχέση με τα όποια της δικαιώματα και υποχρεώσεις, καλύτερα πατήστε φρένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αλλάζετε συνέχεια γνώμες και μάλλον δεν μπορείτε ακόμη να κατασταλάξετε σε αυτό που θέλετε. Δώστε, λοιπόν, περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και κρατήστε τους τρίτους μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ολα τα επόμενα βήματά του θέλει να σας ανακοινώσει το ταίρι σας για να λάβει και τις δικές σας θέσεις – προτάσεις. Είστε το ζώδιο που θα έχει και τις περισσότερες επανενώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αυτή η σχέση που έχετε σας κάνει και αισθάνεστε έτοιμοι για πολλά επόμενα επίσημα βήματα. Σε δεύτερο τόνο, δείτε και την πορεία των επαγγελματικών – οικονομικών σας.

ΠΗΓΗ


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 23 Σεπτεμβρίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 24
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση.

 

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι. Αποφύγετε λογομαχίες, γιατί θα αποβούν σε βάρος σας. Οι μεγάλες νίκες πολλές φορές κατακτούνται με διπλωματικά μέσα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με άγχος, αλλά δεν θα αργήσουν να έρθουν καλύτερες μέρες. Χρειάζεται μόνο λίγη ψυχραιμία και υπομονή.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια ανεξήγητη ένταση θα σας φέρει εκνευρισμό και θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας, για να μην έχετε να αντιμετωπίσετε επιπρόσθετα προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΛΕΩΝ

Λάθη του παρελθόντος με αγαπημένα σας πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα. Τα άστρα σας χαρίζουν βοήθεια και συμπαράσταση από το φιλικό περιβάλλον. Ίσως όμως και να οδηγηθείτε σε οριστικές ρήξεις, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπόγειες διεργασίες και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και φέρνει απογοητεύσεις στη ζωή σας. Ίσως ήρθε η στιγμή για ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει το θέμα των αυξημένων εξόδων στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα, αν ψάξετε διεξοδικά. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε να περιμένετε ευχάριστε εξελίξεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο.

Στα αισθηματικά επικρατεί ένταση που μπορεί να φέρει και τη λήξη ενός δεσμού. Χαμηλώστε τους τόνους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, μπορεί όμως να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιος ίσως σας δώσει ιδέες ή σας προτείνει μια νέα επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να αυξήσετε τις πιθανότητες για μια πιο αποδοτική απασχόληση ή μια καλύτερη καριέρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σύστημα κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα. Επικρατεί περισσότερη λογική και επιτέλους τα σχέδια σας εκπληρώνονται. Εξετάστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα δεχτείτε και διαπραγματευτείτε τους όρους!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα, σε κάποιες περιπτώσεις θετικές, σε κάποιες άλλες ανέλπιστες. Ίσως ήρθε η στιγμή για σοβαρές αποφάσεις… Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 25
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση.

 

ΚΡΙΟΣ

Μην αναβάλετε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις! Τα οικονομικά σας είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση και χρειάζονται σοβαρές προσπάθειες για να ανακάμψουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς! Οι δεσμευμένοι έχετε σήμερα μια μοναδική ευκαιρία να γοητεύσετε ξανά το ταίρι σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θεωρήστε ότι έχετε την καλή σας νεράιδα στο πλευρό σας, έτοιμη με το ραβδάκι της να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας! Την ευκαιρία αυτή δεν θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναφορικά με τα αισθηματικά σας, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να διώξετε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σας.

 

ΛΕΩΝ

Νέοι έρωτες ή η επισημοποίηση του ήδη υπάρχοντος δεσμού αλλάζουν την ζωή σας. Τα εμπόδια θα αποβούν υπέρ σας, στην συνέχεια της σχέσης σας. Επαγγελματικά φαίνεται να δέχεστε καινούργιες προτάσεις που θα πρέπει να εξετάσετε με προσοχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην σας παίρνουν από κάτω τα προβλήματα! Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια, κάνοντας μικρά και καλά μελετημένα βήματα. Μην ξοδεύετε επίσης άσκοπα τα χρήματα σας, προκειμένου να εκτονωθείτε, γιατί θα το μετανιώσετε πικρά…

 

ΖΥΓΟΣ

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ρίξτε όλη την ενέργεια σας στην δουλειά. Αν είστε καλλιτέχνες εκφράστε την έμπνευση σας και θα δημιουργήστε κάτι ξεχωριστό! Η αφοσίωση σας στο έργο σας θα φέρει τις προτάσεις που περιμένατε και δεν θα αργήσει να αναδειχθεί η δουλειά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή σήμερα, μια και μπορεί να παρερμηνεύσετε πληροφορίες και συζητήσεις και ίσως χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και λογομαχίες, γιατί θα αποπροσανατολιστείτε από την ουσία και θα δημιουργήσετε επιπλέον προβλήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ένταση που αισθάνεστε οφείλονται στις φοβίες σας! Μην αφήνετε τους γύρω σας να καταλάβουν τις αδυναμίες σας, γιατί θα τους οπλίσετε τα χέρια να σας πολεμήσουν με τα δικά σας όπλα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσωστρέφεια και μυστικές διεργασίες δημιουργούν ένα κλίμα βαρύ, ενώ πιθανόν να προκύψει η ευκαιρία για ένα πονηρό ταξιδάκι με τον μυστικό σας ταίρι… Όσοι ωστόσο είστε ήδη δεσμευμένοι, καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Αφοσιωθείτε σε μια ιδέα ή σε ένα σκοπό με όλη σας την ψυχή. Ακόμα και αν γίνει μέσα από την αυτοθυσία σας, να ξέρετε ότι θα υπάρξει σημαντικό όφελος. Το σύμπαν είναι σοφό και θα σας ανταμείψει με τον τρόπο που πρέπει.

 

Πηγή: alindakanaki.gr


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ