fbpx
Παρασκευή , Ιούνιος 21 2019
Home / Ζώδια / Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Κριός
Είστε σημαντικά ενισχυμένοι απέναντι στο περιβάλλον σας και μπορείτε να αισθάνεστε ικανοποιημένοι από τις επιτυχίες σας. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας όμως και αυτό σας κάνει ευέξαπτους, ανυπόμονους και απόλυτους. Η καινούρια χρονιά ξεκινά αισιόδοξα, δραστήρια και φιλόδοξα, αλλά οι εκλείψεις του Ιανουαρίου θα εμποδίσουν τις εξελίξεις σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, ουσιαστικοί και σε κάποιες περιπτώσεις ιδιαίτερα διπλωμάτες.

Ταύρος
Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας επιθυμίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε αναμετρήσεις με ότι είναι πιο δυνατό από εσάς όμως και προσπαθήστε να συνταχθείτε μαζί του. Η νέα χρονιά θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά στην πορεία της και όχι στο ξεκίνημά της. Αισθηματικά έχετε κάθε λόγο να είστε ικανοποιημένοι. Φροντίστε να είστε σαφείς στις επιδιώξεις σας και ουσιαστικοί στις συναναστροφές σας. Η χαλάρωση των εορτών τελειώνει και εσείς πρέπει να σκεφτείτε το αύριο και τις ανάγκες σας.

Δίδυμοι
Αισθηματικά η εβδομάδα θεωρείται ευχάριστη και σας δίνει πολλές ευκαιρίες να επικοινωνήσετε και να συναναστραφείτε με ενδιαφέροντες ανθρώπους και δυνητικούς νέους συντρόφους. Η νέα χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου θα καλύψει τη ματαιοδοξία σας και θα σας φέρει στο επίκεντρο της συντροφιάς σας. Προσοχή στα έξοδα και στην μεγαλοθυμία σας. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με κάποιο ζήτημα το οποίο θεωρείτε ακατάλληλο για να ασχοληθείτε τώρα!

Καρκίνος
Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου σας βοηθά να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε. Η κοινωνική σας ζωή λοιπόν είναι στο προσκήνιο, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές στις δραστηριότητές σας. Αισθηματικά έχετε τον τρόπο να ξεφύγετε από τα δύσκολα και να κερδίσετε λίγο χρόνο ακόμα. Οικονομικά, υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που σας οφείλονται, αλλά αυτό δεν προβλέπεται να σας ζημιώσει. Αν ταξιδεύετε, μεριμνήστε για κάποιες λεπτομέρειες που θα κάνουν το ταξίδι σας πιο άνετο.

Λέων
Η νέα χρονιά ξεκινά με ενδιαφέρουσες συναναστροφές και ασχολίες. Οι περισσότεροι από εσάς αποκτάτε θέση ή ασχολία κύρους και αυτό καθησυχάζει τις ανησυχίες σας. Είστε πρόθυμοι να εργαστείτε περισσότερο και να δείτε απτά τα αποτελέσματα των κόπων και των ενεργειών σας. Φροντίστε όμως να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν πληρούν τα δικά σας κριτήρια και, αν είναι υφιστάμενοί σας, δώστε τους την ευκαιρία να εργαστούν με τον τρόπο τους. Αισθηματικά, μια νέα γνωριμία θεωρείται πολύ πιθανή.

Παρθένος
Είναι καιρός να επανέλθετε στη δράση και να επιδιώξετε την πραγματοποίηση των προσδοκιών σας. Ξεφύγετε από κάποιους περιοριστικούς κανόνες που έχετε θέσει εσείς στον εαυτό σας και απολαύστε αυτά που σας προσφέρονται τώρα. Η πρώτη εβδομάδα του έτους έχει ποικιλία ενδιαφερόντων και δραστηριοτήτων, γι αυτό φροντίστε να είστε παρόντες εκεί που εξελίσσεται η δράση. Οικονομικά φαίνεται ότι τακτοποιείτε υποχρεώσεις και έχετε περιθώρια να είστε λίγο ανέμελοι σε αυτόν τον τομέα.

Ζυγός
Επηρεάζεστε από τα οικογενειακά σας και αγχώνεστε λίγο περισσότερο για κάποιες εξελίξεις σε σχετικά θέματα. Είστε όμως διπλωμάτες και μπορείτε να διευθετήσετε τις διαφορές που επικρατούν ανάμεσα σε ορισμένα μέλη του περιβάλλοντός σας. Αισθηματικά έχετε κάθε ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας, ή να γνωρίσετε ενδιαφέροντα για εσάς άτομα. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου σας βοηθά να είστε εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί, δραστήριοι και σε κάποιες περιπτώσεις και πολύ τολμηροί!

Σκορπιός
Η αισθηματική σας ζωή σας απασχολεί και σας δικαιώνει. Φροντίστε να διατηρήσετε ότι καλό συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα και φερθείτε διπλωματικά σε ότι φαίνεται να δημιουργεί ανασφάλεια. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου σας φέρνει ειδήσεις από αγαπημένους ανθρώπους, σας βοηθά να ταξιδέψετε αν και ορισμένες φορές σας ξεβολεύει από κάποιες σας συνήθειες. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο, αλλά το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις συνέπειές του.

Τοξότης
Έχετε μπει σε μια πορεία ανάπτυξης και αυτό σας βοηθά να είστε αισιόδοξοι. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου εξελίσσεται θετικά για τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές σας. Αισθηματικά μόνο αισθάνεστε κάπως πιεσμένοι, αλλά έχετε τον τρόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Ένα ταξίδι σας ευχαριστεί πολύ και σας επιτρέπει να ξεφύγετε από ότι σας πιέζει. Οικονομικά μην είστε τόσο απερίσκεπτοι και μην βασίζεστε στην καλή σας τύχη μόνο, αν είστε αποφασισμένοι να κλείσετε οριστικά κάποιες εκκρεμότητες και κάποιες υποχρεώσεις.

Αιγόκερως
Η νέα χρονιά ξεκινά δραστήρια, αλλά θα πρέπει να είστε ουσιαστικοί στις επιθυμίες και στις επιδιώξεις σας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να μην αναβάλλετε κάποιες από τις δραστηριότητές σας για αργότερα. Κοινωνικά μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε, να εκφραστείτε και να διασκεδάσετε, ακολουθώντας τους δικούς σας κανόνες. Αισθηματικά αποφύγετε τα δύσκολα και τα βαθυστόχαστα για την ώρα και παραμείνετε στην επιφάνεια, ή ακολουθήστε το ρεύμα των σχετικών εξελίξεων.

Υδροχόος
Ενδιαφέρουσα η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς και σας βοηθά να διασκεδάσετε και να απολαύσετε. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και μην υπερεκτιμάτε τις ικανότητες, ή τις δυνατότητές σας. Παραμείνετε συνεπείς με τον εαυτό σας, για να νιώθετε ασφαλείς. Αισθηματικά, φροντίστε να ξεχωρίσετε τα σημαντικά από τα ασήμαντα και φανείτε ψύχραιμοι στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν. Οικονομικά κλείστε τα μέτωπα που σας ταλαιπωρούν, έστω και αν χρειάζεται να κάνετε κάποια θυσία

Ιχθύες
Ξεκινά μια περίοδος που πρέπει να φροντίσετε τα επόμενα βήματά σας. Η αισθηματική σας ζωή έφερε κάποιες ανατροπές, οι οποίες σας επηρέασαν ψυχολογικά. Τώρα πρέπει να είστε περισσότερο ευέλικτοι, αόριστοι και διεισδυτικοί σε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Η νέα χρονιά ξεκινά με ένταση σε ορισμένα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ανεξαρτησία σας. Αποφύγετε να θέσετε ανέφικτους στόχους, να επηρεάσετε ανθρώπους που δεν θα παραμείνουν στη ζωή σας και μην επιδιώκετε λύσεις σε θέματα που παραμένουν ρευστά από καιρό!

oroskopos.gr

Δες και αυτό

ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 17 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου: ΚΡΙΟΣ Σήμερα τα κοινωνικά σας ένστικτα είναι πιο δυνατά …