Connect with us

Ζώδια

Τα ζώδια απο Λεφάκη, Μπήλιου, Πατέρα, Παγιατάκη και Λεούση

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Αστρολογικές προβλέψεις

Σας παρουσιάζουμε τις αστρολογικές προβλέψεις των 5 κορυφαίων Ελλήνων αστρολόγων για την καινούργια εβδομάδα! ΛεφάκηςΜπήλιουΠατέρα και Παγιατάκη κάνουν τις αστρολογικές τους προβλέψεις!

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους;

Κώστας Λεφάκης:

Κώστας Λεφάκης

Κριός

Μετά την πρόσφατη Πανσέληνο έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ζημιές που προκλήθηκαν τον προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε στις εξελίξεις που παρουσιάζει η αισθηματική σας ζωή αλλά και γενικότερα το πόσο σας επηρεάζουν τα γεγονότα. Θα αντιμετωπίσετε επιτυχώς θέματα που χρονίζουν και που σας υποχρέωσαν να φερθείτε διπλωματικά, για να μη χάσετε τα κεκτημένα σας. Φανείτε ρεαλιστές στα ερωτικά σας χωρίς να αιφνιδιάζεστε με αλλαγές ή πιέσεις που δέχεστε.

Ταύρος

Η εβδομάδα μετά την Πανσέληνο θα σας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις σχέσεων, θα παρασυρθείτε από τα εκφραστικά σας μέσα με ιδιαίτερες συνέπειες, ενώ άλλοι θα ζήσετε ένα δυνατό αιφνίδιο έρωτα που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Αποφύγετε τις αντιφάσεις, τις ασυνήθιστες ασχολίες και τις ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Δεν είναι περίοδος να πάρετε αποφάσεις ούτε να ξεκινήσετε πολέμους. Το θάρρος και η αντοχή θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μήκος της εβδομάδας.

Δίδυμοι

Χαρακτηριστική και για εσάς αυτή η περίοδος, δεν θα λείψουν τα περιοριστικά και μερικά απρόβλεπτα γεγονότα, ωστόσο θα μπορέσετε σταδιακά να βελτιώσετε τις συνθήκες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από δύσκολη θέση ή θα διαλευκάνουν προσωπικές και άλλες υποθέσεις σας. Ενδεχομένως κάποιοι να απογοητευτείτε από την εξέλιξη μιας δουλειάς ή την παρέμβαση τρίτων σε μια επαγγελματική σας προοπτική. Διατηρήστε σε καλή κατάσταση την σχέση με τον εαυτό σας και την ψυχική σας γαλήνη.

Καρκίνος

Θα αμφισβητήσετε την σκοπιμότητα πολλών πραγμάτων, θα καταπιεστείτε από την εργασία σας και θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τα οικογενειακά σας θέματα. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε δημιουργικά τις ανασφάλειες από μια πιθανή αλλαγή στην εργασία και μην φανερώνετε τις προθέσεις, ή την στρατηγική σας σε ακατάλληλα άτομα. Οικονομικά θα υπάρξουν λύσεις και διευθετήσεις που σας ικανοποιούν και σας προφυλάσσουν από κάποιες συνέπειες μιας δικής σας αντικανονικότητας. Καταπολεμήστε το άγχος και τις ανικανοποίητες τάσεις σας.

Λέων

Οι περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και το ψυχικό σας σθένος. Η εβδομάδα, παρότι θα ξεκινήσει λίγο δύσκολα στην πορεία της όμως θα βοηθήσει τις επιδιώξεις σας και θα δώσει ευκαιρίες ερωτικής κατάκτησης. Οι αντιθέσεις σε άλλους τομείς της ζωής σας δεν θα λείψουν όπως και η υποχρέωση να δώσετε μια μάχη προκειμένου να φτάσετε σε ένα σκοπό που έχετε βάλει. Συν τοις άλλοις, φροντίστε άμεσα όλες τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Παρθένος

Δοκιμάζονται οι επιδιώξεις σας, καθώς το κλίμα στην εργασία και αλλού αλλάζει και εσείς επιστρατεύεστε σε μια ατμόσφαιρα εμπόλεμη και δύσκολη με την εντολή να τα καταφέρετε. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και επιμεληθείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους με προτεραιότητα σε αυτές που θεωρούνται τυπικές και αναγκαίες. Ιεραρχήστε τις ανάγκες και τις σκοπιμότητες σας ! Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας σε στιγμές έντασης!

Ζυγός

Γίνετε πιο επινοητικοί την ώρα που αλλάζουν αιφνίδια τα προγράμματα σας και μην ρισκάρετε σε σχέσεις και σε συνεργασίες που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα αιτήματα σας. Σε περίπτωση επίσης ενός ατυχούς γεγονότος μην βιαστείτε να εξασκήσετε κριτική ή να πάρετε μια παράτολμη απόφαση. Κάποιοι επιδιώκετε το ακατόρθωτο και μπορεί να απογοητευθείτε. Εκτονώστε το απόθεμα της εσωτερικής σας ενέργειας με σωστό τρόπο, υπερασπίζοντας κυρίως ότι αφορά την εργασία και την καριέρα σας.

Σκορπιός

Ο άξονας σπίτι εργασία είναι εκείνος που θα σας ταλαιπωρήσει και θα σας αιφνιδιάσει. Σημαντικά γεγονότα θα ενσκήψουν που θα σας υποχρεώσουν να αναθεωρήσετε και να αναπροσαρμόσετε την θέση σας. Ένα περιστατικό θα δοκιμάσει τα αισθήματά σας για έναν άνθρωπο και ένα αιφνίδιο έξοδο θα σημαδέψει τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, για το οποίο, καλό θα ήταν να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Έχετε υπομονή και εμπιστοσύνη στο ερωτικό σας ένστικτο.

Τοξότης

Επηρεάζεστε περισσότερο από αυτά που συμβαίνουν στο έμψυχο περιβάλλον σας, καθώς δεν αρνείστε να βοηθήσετε εκείνους που σας το ζητούν. Αισθηματικά το κλίμα βελτιώνεται και ευνοείστε οι ελεύθεροι στις αναζητήσεις σας. Οικονομικά, όλα εξαρτώνται από την οργάνωση και την εργατικότητά σας. Επιμεληθείτε τις λεπτομέρειες ενός καινούριου σχεδίου σας. Αποφύγετε ευθύνες που δεν αντιστοιχούν ούτε στα καθήκοντα, ούτε στις διαθέσεις σας!

Αιγόκερως

Αναλάβετε πρωτοβουλίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Είναι καλό να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, χωρίς όμως να ξεπεράσετε τα όρια που είναι αποδεκτά στους χώρους που σας αφορούν. Αισθηματικά φροντίστε να καλύψετε αυτά που σας εκθέτουν και αποφύγετε να είστε εριστικοί ή εγωιστές, όταν το δίκαιο δεν είναι με το μέρος σας. Όσο και αν σας δυσκολεύουν οι οικονομικές αποφάσεις, δεν θα τις αποφύγετε.

Υδροχόος

Φροντίστε να κινηθείτε δυναμικά και μεθοδικά ταυτόχρονα. Διατηρήστε ένα σταθερό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, αναπτύσσοντας τους μηχανισμούς σας υπέρβασης εμποδίων που δεν θα λείψουν. Ελέγχετε τον εγωισμό σας όμως, αλλά εκφράστε την γενναιοδωρία σας στην ερωτική και στην κοινωνική σας ζωή. Υπομονή όταν κάποια γεγονότα δοκιμάζουν την υπομονή και την αντοχή σας! Ένα σχέδιο σας ενδέχεται να ματαιωθεί και ένας στόχος σας να γίνει ανέφικτος, αν δεν εκφραστούν σωστά και κατάλληλα!

Ιχθύες

Μια δόση ταλαιπωρίας θα υπάρξει στην ερωτική σας ζωή ενώ μια πίεση και αδιέξοδη κατάσταση θα εγκλωβίσουν για λίγο τα οικονομικά σας. Καλό θα είναι να συνειδητοποιήσετε την αιτία των δυσκολιών σας και να βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από τους υπαρξιακούς φόβους που αυτές οι δυσκολίες σας δημιουργούν. Επίσης, νομικές υποθέσεις και δύσκολες συναλλαγές πρέπει να αντιμετωπιστούν κατάλληλα και έξυπνα.Ταξίδια, μετακινήσεις και σπουδές καλό θα είναι να προσεχτούν ιδιαίτερα, αν θέλετε να είναι αποδοτικά.

Άντα Λεούση:

Άντα Λεουση

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά σε ότι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση πως δεν είστε θετικοί μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπάει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητα του.

Άντα Λεούση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή.

ΖΥΓΟΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το ταίρι σας να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας το θυμό από παλιές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προδιαγραφές σε συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές. Πιέζοντας τον εαυτό σας ασταμάτητα, μπλοκάρετε μόνοι σας την ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές φορές η ανία σας κουράζει και σας κάνει να βαριέστε τα πάντα. Μια ευχάριστη γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά και θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε επενδύσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε διαλόγους που δεν οδηγούν πουθενά και φορτίζουν αρνητικά το κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψάχνετε συνέχεια για ύποπτες κινήσεις, όταν αφήνετε τη ζήλια να σας τυφλώνει. Αφήστε μια σοβαρή επαγγελματική υπόθεση στα χέρια αυτών που ξέρουν καλύτερα από εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Με άστοχες ή λάθος κινήσεις, προκαλείτε την τύχη σας και είναι άδικο. Επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση με το σύντροφό σας με ένα ουσιαστικό διάλογο.

Βίκυ Παγιατάκη:

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκυ Παγιατάκη στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV!

Την 21η περνάμε στο ζώδιο των Διδύμων και ξεκινούν να γιορτάζουν το ζώδιό τους τα «διδυμάκια» του ζωδιακού. Την ίδια ημέρα ο Ερμής μετακινείται στο ίδιο ζώδιο, θέση που θα κρατήσει έως τις 4 Ιουνίου.

Ας θυμηθούμε την παροιμία που λέει «Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει» και αυτό αφορά περισσότερο Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Οι Δίδυμοι θα μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα τα… χούγια του. Κρύψτε καλύτερα τα «μυστικά» στον έρωτα. Δείτε στο βίντεο τις προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για όλα τα ζώδια:

Λίτσα Πατέρα:

Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα για ακόμα ένα πρωινό βρέθηκε στο πρωινό με την Φαίη Σκορδά και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για όλα τα ζώδια!

Η Λίτσα Πατέρα, όπως και η Άση Μπήλιου, μίλησε για τον Ήλιο και τον Ερμή που μπαίνει στους Διδύμους, κάτι που ευνοεί πολλά ζώδια. Ακόμη είπε πώς όλα τα ζώδια βρίσκονται σε μια ευχάριστη διάθεση.

Δείτε αναλυτικά τι είπε στα παρακάτω βίντεο:

Άση Μπήλιου:

Καινούργια εβδομάδα σήμερα και η Άση Μπήλιου βρέθηκε στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για όλα τα ζώδια!

Η αστρολόγος αναφέρθηκε στον Ήλιο, ο οποίος περνά στους Διδύμους αύριο, μαζί με τον Ερμή. Όπως είπε,έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνία και τον διάλογο, αλλά και κάνοντας πιο έντονα τα διλήμματα στην καθημερινότητά μας!

Δείτε πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στα παρακάτω βίντεο:


Κοινοποιησέ το

Ζώδια

Ταύρος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις – 2021

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Η ώρα της δράσης…

Από την Αλίντα Κανάκη!

Το 2021 είναι ένα έτος πλούσιο σε γεγονότα και αν χειριστείτε τις καταστάσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορείτε να τις γυρίσετε προς όφελός σας! Ο μόνος περιορισμός που θα σας φέρει η νέα χρονιά θα αφορά τον χρόνο! Ο χρόνος θα αποτελεί μια πολύ σημαντική παράμετρο καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς κάποιες φορές θα πρέπει να δράτε άμεσα, κάποιες άλλες θα πρέπει να επιβραδύνετε, ώστε να μην χάσετε κάποια πολύ σημαντική λεπτομέρεια της δράσης. Και στις περιπτώσεις όμως που θα πρέπει να δράσετε άμεσα, συνιστάται να το κάνετε μετά από ανάλυση της κατάστασης, με βάση δηλαδή την λογική και όχι το συναίσθημα.

Η Σελήνη είναι ο κύριος αντίπαλος σας μέσα στο 2021! Ευτυχώς όμως για σας, θα έχετε σαν στήριγμα την αρκετά έντονη ενέργεια του Άρη, που υπό κανονικές συνθήκες περιορίζει τις δυνατότητες σας, στην παρούσα όμως αστρολογική συγκυρία θα αποτελέσει σημαντικό υποστηρικτή των προσπαθειών σας. Το κύριο μότο της χρονιάς αυτής είναι να ονειρευτείτε λιγότερο και να δράσετε περισσότερο. Επικεντρώστε τις προσπάθειες σας στην επίλυση των πρακτικών προβλημάτων της ζωής σας, κυρίως σε ότι έχει σχέση με την ύλη. Παράλληλα, το 2021 είναι ένα έτος ιδανικό για την υλοποίηση νέων έργων που θα αποβλέπουν στην αύξηση των εισοδημάτων σας. Καθώς όμως οι εποχές είναι δύσκολες και οι αλλαγές ξαφνικές και αλλεπάλληλες, πολλά από τα σχέδια σας ίσως να μην καταστεί δυνατό να δουν σάρκα και οστά, τουλάχιστον μέσα στην χρονιά αυτή.

Το διάστημα από τις πρώτες μέρες του χρόνου μέχρι και τον Μάρτιο του 2021 θα έχετε μια αξιοθαύμαστη διαύγεια. Θα είστε σε θέση να βλέπετε ξεκάθαρα και να κατανοείτε σε βάθος τα όσα θα διαμείβονται γύρω σας, κάτι που θα αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα, κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών σας. Στα αισθηματικά σας όμως η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετική. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να είστε δίκαιοι απέναντι στο ταίρι σας και θα είναι απαγορευτικό να παίζετε σε διπλό ταμπλό, γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο.

Στο επαγγελματικό τομέα έχετε το δικαίωμα, ίσως και την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας, να χρησιμοποιήσετε όλα σας τα χαρτιά μέσα στο 2021! Δεν θα έχει σημασία με ποιο τρόπο θα κατακτήσετε τις νίκες σας, γιατί οι νικητές είναι υπεράνω κρίσης. Αυτό ακριβώς διδάσκει και το μεταλλικό Βουβάλι που κυριαρχεί στο 2021 κατά την κινέζικη αστρολογία. Ο σκοπός δικαιολογεί τα μέσα, αρκεί να γνωρίζετε ότι κάποια στιγμή θα κληθείτε να πληρώσετε το αντίστοιχο τίμημα των πράξεων σας, εάν καταφύγετε σε πλάγια μέσα και ύπουλες τακτικές. Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής μπορείτε να θέσετε τα θεμέλια της δικής σας επιχείρησης, κάνοντας βήματα προόδου και ανάπτυξης προς την σωστή κατεύθυνση, που θα σας οδηγήσουν σε μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Εάν είστε ήδη επιχειρηματίες, σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης των δραστηριοτήτων σας. Μην χρονοτριβείτε όμως άσκοπα, γιατί θα χάσετε την δυναμική των ημερών.

Η περίοδος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο είναι ενδιαφέρουσα, αν και διφορούμενη για το ζώδιο σας. Χαιρέκακα σχόλια από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να σας αγγίξουν, και φροντίστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Εάν όμως κάποιο έμπιστο σας άτομο ασκήσει εποικοδομητική κριτική στα πεπραγμένα σας, ακούστε τον με προσοχή και εφαρμόστε τις συμβουλές του. Γιατί οι συμβουλές του μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμες και να σας ανοίξουν τα μάτια σε ζητήματα που δεν ξέρετε πως να τα διαχειριστείτε.

Θα έρθουν στιγμές το διάστημα αυτό που δεν θα ξέρετε πως να κινηθείτε και τι αποφάσεις να πάρετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, αποφύγετε το. Θα υπάρξουν όμως και περιπτώσεις που δεν θα έχετε αυτή η δυνατότητα, οπότε θα πρέπει να βασιστείτε στην τύχη σας. Εάν έχετε κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ακόμη και λάθη να κάνετε, στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Η οικογένεια σας θα είναι το μεγαλύτερό σας στήριγμα τις εποχές αυτές, που θα είναι γεμάτες ξαφνικές αλλαγές και αναπροσαρμογές. Αν και οι προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις περνούν κατά το 2021 στο παρασκήνιο για τα περισσότερα ζώδια του ζωδιακού, εσείς είστε ίσως η μοναδική εξαίρεση στον κανόνα. Καλλιεργήστε τες, γιατί θα χρειαστείτε στην πορεία τόσο τους συγγενείς σας, όσο και τα πιο κοντινά μέλη της οικογένειας σας.

Το δίμηνο Αυγούστου και Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές μια σχετικά ήρεμη περίοδος για το ζώδιο σας. Όσο ήρεμη μπορεί να είναι, γιατί οι αλλαγές που συντελούνται γύρω σας θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και να καταστρώσετε στρατηγικά σχέδια δράσης. Μπορείτε να συνεχίσετε να την παρούσα πορεία σας, προστατευμένοι σε μια ομαδική δουλειά, που όμως θα επιβραδύνει σημαντικά την δυναμική της εξελικτικής σας πορείας. Μπορείτε όμως και να χαράξετε ένα νέο δρόμο, μια αυτόνομη πορεία, που θα σας επιτρέψει να απελευθερώσετε τις δυνάμεις σας και να απογειωθείτε στο μέλλον. Το βέβαια είναι ότι θα πρέπει να επιλέγετε, γιατί δεν μπορείτε να στοιχηματίζετε σε δυο άλογα ταυτόχρονα.

Η προσωπική σας ζωή αναγκαστικά θα πρέπει να περάσει στο παρασκήνιο το δίμηνο αυτό και εάν πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, θα πρέπει να περιμένουν για ένα πιο ευνοϊκό χρονικό διάστημα. Οικονομικά είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να συγκεντρώσετε τα κεφάλαια που είναι απαραίτητα για την επαγγελματική σας επέκταση, εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι. Εάν ασχολείστε με τον αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού, έχετε την δυνατότητα να πετύχετε εξαιρετικές επιδόσεις και ρεκόρ μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Είναι επίσης μια περίοδος που θα μπορέσετε να ξεκλέψετε μερικές μέρες και να κάνετε διακοπές με τους δικούς σας ανθρώπου ή αγαπημένους φίλους, γιατί δεν αναμένεται να χάσετε τίποτε συνταρακτικό από την δράση.

Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς αναμένεται να είναι απρόβλεπτο, με δυσάρεστες εκπλήξεις και προσπάθειες εξαπάτησης ή παραπλάνησης σας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να εμπιστεύεστε την κρίση και την διαίσθηση σας, καθώς πολλά πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά από ότι θα φαίνονται εκ πρώτης όψεως. Την περίοδο αυτή δεν θα πρέπει να βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις. Είναι σημαντικό να εξετάσετε την κάθε σας κίνηση με προσοχή. Μην απορρίπτετε τις συμβουλές των πρεσβυτέρων, θα πρέπει όμως να ενεργείτε κατά την κρίση σας. Ο φθόνος των γύρω σας δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να σας αγγίξει και μην παρεκκλίνετε επ ουδενί από την πορεία σας. Η εστίαση αυτή στο στόχο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε σημαντικά λάθη σε κρίσιμες στιγμές. Και εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε όλες αυτές τις συμπληγάδες του 2021, το τέλος του χρόνου σας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη!

Ας εξετάσουμε τώρα τους εξωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τον ρόλο που θα διαδραματίσει η παρούσα διέλευση τους για το ζώδιο σας μέσα στο 2021:

Κρόνος στον Υδροχόο (2020-2023)

Όσο ο Κρόνος διερχόταν μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου και τον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) είχατε την ευκαιρία να εντρυφήσετε σε πιο φιλοσοφικά ζητήματα, προσπαθώντας να κατανοήσετε το βαθύτερο νόημα της ζωής και να έρθετε σε αρμονία με τον εσωτερικό σας κόσμο. Τώρα λοιπόν, με το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 και μετά, είναι καιρός να στρέψετε το βλέμμα σας στο μέλλον! Το 2021 θα σας δώσει μια πρώτη ιδέα για το τι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στα χρόνια που ακολουθούν.

Το πέρασμα του Κρόνου από τον Υδροχόο και από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας (10ος οίκος – καριέρα και δημόσιος βίος) θα αποτελέσει ένα σημείο καμπής για το ζώδιο σας. Θα αποκαλυφθούν πλευρές ή αρετές της προσωπικότητας σας που δεν γνωρίζατε ότι διαθέσετε, κάτι που ωστόσο θα συμβεί υπό πιεστικές καταστάσεις. Θα είναι όμως προς όφελος σας, για να μπορέσετε να απελευθερώσετε όλες εκείνες τις δημιουργικές δυνάμεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε μεγάλα μελλοντικά επιτεύγματα.

Το 2021 σας βρίσκει με πολλές ανασφάλειες και προβληματισμούς, ενδεχομένως και σε μια ελαφρά καταθλιπτική φάση. Και είναι λογικό και επόμενο, καθώς ο Κρόνος εγκαταλείπει ένα ζώδιο της γης, αρμονικό προς το δικό σας, για να περάσει σε ένα ζώδιο του αέρα, ξένο προς τα χαρακτηριστικά και την φύση σας. Για το ζώδιο σας θα είναι σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου, και κατά μια έννοια θα έχει έρθει, εάν παρατηρήσουμε τα δρώμενα γύρω μας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο και οραματιστείτε το μέλλον που θέλετε να διεκδικήσετε και αξίζετε. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, αναθεωρήστε απόψεις και στρατηγικές, αναδιοργανώστε την ζωή σας, χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Η επιτυχία είναι εφικτή, εάν είστε προετοιμασμένοι ψυχικά και πνευματικά για ένα προκλητικό και άκρως απρόβλεπτο 2021! Και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, το 2021 θα το αναπολείτε με ζεστασιά στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, γιατί θα είναι το πρώτο έτος της νέας σας ζωής!

Ουρανός στον Ταύρο (2019-2025)

Ο Ουρανός διέρχεται από το ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που είναι υπεύθυνος για την ταυτότητα σας, την έκφραση του εαυτού σας και την αυτοδιάθεση σας. Η παρουσία του στον οίκο αυτό επιβεβαιώνει με τον πιο περίτρανο τρόπο τις αλλαγές και μετασχηματισμούς που συμβαίνουν μέσα σας. Είναι ο οίκος που εκφράζει πως σας βλέπουν και σας αξιολογούν οι γύρω σας, τις ενέργειες σας σαν απάντηση στα εξωτερικά ερεθίσματα, τα κίνητρα σας, τους στόχους σας και την γενικότερη στάση σας στην ζωή.

Ο Ουρανός σαν σύμβολο μιας ανώτερης μορφής συνείδησης σας κάνει πιο ευαίσθητους κατά το πέρασμα του από το ζώδιο σας. Μέσα στο 2021 θα κινηθεί μεταξύ της 6ης  και της 14ης μοίρας, φεύγοντας από το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και περνώντας στο δεύτερο. Το πέρασμα αυτό σηματοδοτεί και το τέλος της περιόδου για το ζώδιο σας, κατά την οποία θεωρούσατε τον οικονομικό πλούτο, την υλική ευημερία, την άνεση και την σωματική ικανοποίηση πρωταρχικής σημασίας για την ζωή σας.

Το 2021 ξεκινά η τελική μετάβαση σας σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου θα κυριαρχούν οι πνευματικές αξίες στην ζωή σας. Μην εκπλαγείτε εάν δείξετε ξαφνικά δείγματα ενδιαφέροντος την χρονιά αυτή για φιλοσοφικά ή θρησκειολογικά ζητήματα, για την τέχνη και τις επιστήμες, ιδίως τις θετικές, αλλά και για τα δρώμενα σε κοινωνικό ή συλλογικό επίπεδο.

Το σημαντικότερο από όλα είναι όμως, ότι μέσα στο 2021 θα έχετε στην διάθεση σας τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα ενδιαφέροντας σας. Ο Ουρανός θα σας δώσει τη χρονιά αυτή καθώς και τα έτη που ακολουθούν μια ισχυρή επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία, πλεόνασμα αισιοδοξίας, αντοχή και δύναμη να ανταπεξέλθετε επαγγελματικά και παρορμητικότητα.

Θα είστε πολύ πιο αποφασισμένοι να πετύχετε επαγγελματικά και να αποκτήσετε κοινωνική αναγνώριση για το έργο σας, και στην προσπάθεια σας αυτή θα είστε έτοιμοι να μετακινήσετε βουνά για να το πετύχετε. Και κάποιοι θα το καταφέρετε. Μέσα στο 2021 αναμένεται να δείξετε εξαιρετικές διπλωματικές ικανότητες, κάτι που θα σας ευνοήσει σε τυχόν διαπραγματεύσεις, θα σας κάνει όμως και πολύ πιο ανεκτικούς απέναντι στους γύρω σας.

Το ζώδιο σας είναι γνωστό για την επιμονή και την υπομονή του και το πέρασμα του Ουρανού από τον πρώτο οίκο σας θα σας δώσει την ενέργεια εκείνη που χρειάζεστε, καθώς και την αφοσίωση που απαιτείται, ώστε να πετύχετε οτιδήποτε βάλετε στο στόχαστρο σας! Λόγω ζωδιακού χαρακτηριστικού δε, περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή να αναλάβετε δράση, όταν αισθάνεστε όμως ότι ήρθε η ώρα, δεν μπορεί να σας σταματήσει τίποτε. Καταπιάνεστε και επιλύετε όλα σας τα προβλήματα ταυτόχρονα. Και το 2021 φαίνεται να είναι μια τέτοια χρονική στιγμή!

Για την υλοποίηση των έργων σας χρειάζεστε την στήριξη μια ομάδας. Θα κληθείτε όμως να συσπειρώσετε μια ομάδα γύρω σας, θα αποκτήσετε οπαδούς ή μάζες ανθρώπων που θα ακούνε τις κλήσεις σας και εσείς θα είστε σε θέση να τους δώσετε ένα σύνθημα, ένα όραμα ή μια νέα οπτική που θα μπορέσουν να ακολουθήσουν, ενωμένοι όλοι μαζί. Υπάρχει όμως και ένα «αλλά»: Είστε έτοιμοι να αναλάβετε μια τέτοια ευθύνη; Γιατί η διαχείριση της εξουσίας κάθε μορφής απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς, στόχους και κυρίως μια συνετή πορεία στον χώρο και χρόνο.

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού το 2021 θα επηρεάσει τον τρόπο που επικοινωνείτε ή συνδιαλέγεστε με τους γύρω σας για τα καθημερινά ζητήματα. Η ηρεμία, η υπομονή, η επιμονή και η διακριτικότητα που είναι χαρακτηριστικά του ζωδίου σας ίσως να εκλείψουν και να δείξετε ένα νέο πρόσωπο που δεν θα αναγνωρίζουν. Η επαναστατικότητα και η παρορμητικότητα στις δράσεις σας ίσως να καταστρέψει μακροχρόνιες σχέσεις, εάν δεν θέσετε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας, και να ζημιώσουν ανεπανόρθωτα την δημόσια εικόνα σας.

Ποσειδώνας στους Ιχθείς (2011-2026)

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει και φέτος την πορεία του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, το ζώδιο που κυβερνά, μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο, που είναι υπεύθυνος για τις κοινωνικές σας επαφές, τις φιλίες και τους συγγενικούς σας δεσμούς, καθώς και τις γνωριμίες, παλιές και καινούργιες. Όσο διέρχεται ο Ποσειδώνας μέσα από τον φυσικό του χώρο, μέσα από το σπίτι του, οι ενέργειες του είναι ενισχυμένες στο δεκαπλάσιο, οπότε και ο αντίκτυπος της διέλευσης του μέσα από τους Ιχθείς είναι εξαιρετικά ισχυρός για την κοινωνική σας διάδραση. Σας δίνει ένα εξαιρετικό βάθος συναισθημάτων και μιας ευαισθησίας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Τα χρόνια αυτά μπορείτε μέσω συγγενών, φίλων ή γνωριμιών να συσπειρώσετε κάποιους ανθρώπους γύρω σας και να σχηματίσετε έναν κύκλο φανατικών υποστηρικτών σας που θα σας ακολουθούν.

Μέσα στο 2021 ο Ποσειδώνας θα κινηθεί μεταξύ της 18ης και της 23ης μοίρας των Ιχθύων, μεταξύ δηλαδή του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου, που σηματοδοτεί την μετάβαση από μια περίοδος διαισθητικής αυτοπεποίθησης σε μια πολύ πιο ιδεαλιστική φάση, πιο ονειρική, με ευσεβείς πόθους που όμως μπορούν να οδηγήσουν σε κάποιες περιπτώσεις στον φανατισμό. Θα σημάνει την χρονική στιγμή που θα πρέπει να κάνετε τα σχέδια σας, να αναζητήσετε και να θέσετε σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες και τις νέες προσεγγίσεις στον τομέα της ζωής σας που κυβερνά ο 11ος οίκος. Οι πρωτοβουλίες του ζωδίου σας ή η σταθερή και αποφασιστική σας στάση μπορεί να φέρει ή να στηρίξει μια επανάσταση στα κοινωνικά δρώμενα. Αρκεί να αναλογιστούμε, ότι η μετάβαση Κρόνου και Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, προαναγγέλλει βαθιές αλλαγές στον τρόπο κοινωνικοποίησης, για να καταλάβουμε την σπουδαιότητα της περιόδου!

Σε κάθε περίπτωση, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς μας προικίζει με αυξημένη διαίσθηση, και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να εμπιστεύεστε την διαίσθηση σας. Γιατί οι εικασίες σας, το πιο πιθανό είναι να είναι σωστές. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Ποσειδώνας μας κάνει ονειροπόλους, αιθεροβάμονες, Δον Κιχώτες. Φροντίστε μέσα στο 2021 να παραμείνετε γειωμένοι. Τα όνειρα σας να είναι ρεαλιστικά, εφικτά για την πραγματικότητα του καθένα σας.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω (2008-2024)

Ο Πλούτωνας συνεχίζει την πορεία του μέσα από τον Αιγόκερω και μέσα στην χρονιά αυτή αναμένεται να κινηθεί μεταξύ της 24ης και 26ης μοίρας του ζωδίου, πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στο κλείσιμο αυτού του 16ετούς κύκλου στον Αιγόκερω. Όλα αυτά τα χρόνια διέρχεται μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν που είναι υπεύθυνος για την κοσμοθεωρία σας, την ανώτερη εκπαίδευση, την πίστη και τις πεποιθήσεις, το ξένο και το άγνωστο. Σε κοσμικό επίπεδο η θέση του αυτή αφορά το διεθνές εμπόριο και τα μακρινά ταξίδια, την πνευματικότητα και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Την χρονική στιγμή όμως που βιώνουμε όμως, τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η πραγματικότητα αλλάζει, το ίδιο και η αντίληψη μας για την πραγματικότητα, καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση του κύκλου και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο του μετασχηματισμού.

Η διέλευση του Πλούτωνα από τον 9ο οίκο μας οδηγεί συχνά σας άκρα! Για το ζώδιο σας όμως σημαίνει μια αναγέννηση του ενδιαφέροντος σας για πνευματικές αναζητήσεις, καθώς και την αύξηση των μεταφυσικών σας εμπειριών. Οι θέσεις σας για το πρέπον και το δίκαιο γίνονται ακλόνητες κα η πίστη σας σε ένα δίκαιο αύριο το λάβαρο του αγώνα σας. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να υπηρετήσετε αυτό το σκοπό, που ο άρχοντας του Κάτω Κόσμου έχει προδικάσει για το ζώδιο σας. Θα υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας μέχρι τελικής πτώσης.

Την περίοδο αυτή της ζωής σας ίσως να βιώσετε κάποιο γεγονός (μπορεί και να το βιώσατε ήδη) ισχυρό, συγκλονιστικό, όμοιο με Θεϊκή παρέμβαση, που θα σας αγγίξει στο βαθύτερο δυνατό επίπεδο της ύπαρξης σας. Κάποιους όμως το γεγονός αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στον φανατισμό, στην ανάγκη επιβολής της άποψης τους στους γύρω τους, ως κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας, ενσαρκωτές του παπικού αλάθητου. Εάν σας συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι επιτακτική η ανάγκη να κάνετε τη αυτοκριτική σας, γιατί θα έχετε ξεφύγει…

Ταύρος 2021 – Συναισθηματικά

Το 2021 θα είναι μια ανατρεπτική χρονιά για τα συναισθηματικά σας, καθώς θα είναι εντελώς διαφορετική από ότι έχετε συνηθίσει ή από ότι θα περιμένατε. Σχέδια θα αλλάξουν ή θα ακυρωθούν, αυτό όμως θα αποδειχτεί ότι θα είναι προς όφελος σας. Το πρώτο μέρος του χρόνου σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια σας και θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε άποψη για πολλά πράγματα της συναισθηματικής σας ζωής. Το δεύτερο μέρος του 2021 κυρίαρχη θέση έχουν οι συνταρακτικές γνωριμίες και οι φωτεινές προσωπικότητες που θα έρθετε σε επαφή, που σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να γίνουν μοιραίες, εάν το επιτρέψετε. Με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σας και άρχοντα των ζητημάτων της καρδιάς να απορροφά την αρνητική ενέργεια και τους κραδασμούς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην προδώσετε τον εαυτό σας και τα ιδανικά σας.

Το πρώτο μισό του 2021 είναι μια μάλλον ασυνήθιστη περίοδος για το ζώδιο σας, καθώς πολλά μπορούν να αλλάξουν, να αποκαλυφθεί ότι πολλά δεν ήταν αυτά που φανταζόσασταν. Είναι σημαντικό ωστόσο να μην βιαστείτε την περίοδο αυτή να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Οι κύριοι του ζωδίου σας καλό θα ήταν να επανεξετάσουν το διάστημα αυτό τις απόψεις τους για το άμεσο τους περιβάλλον! Ίσως κάπου εκεί να βρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι θα έχουν λιγότερες δυσκολίες προσαρμογής στην νέα πραγματικότητα, σε αντίθεση με τους αδέσμευτους. Για αυτούς το διάστημα αυτό θα φέρει μια σύγχυση τέτοια, που δεν θα είναι πια σε θέση να προσδιορίσουν τις προτιμήσεις τους. Αναβάλετε οριστικές αποφάσεις και αφήστε το χρόνο να σας δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Εκείνο που θα πρέπει να σημειώσετε όμως, είναι ότι την περίοδο αυτή έχετε μια μοναδική ευκαιρία να κατανοήσετε τον εαυτό σας σε βάθος και να τον αποδεχτείτε για αυτό που είναι πραγματικά!

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους δεν θα είναι το ίδιο δραματικό με το πρώτο, θα είναι όμως μάλλον μοιραίο! Μην βιάζεστε να κάνετε μεγάλα βήματα σε μια καινούργια σχέση, μην σας τυφλώνει ο έρωτας και σας απομακρύνει από γνωστούς και φίλους, που σας συμβουλεύουν για το αντίθετο. Για την ακρίβεια, το κυνήγι της ηδονής θα σας οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε και ελπίζετε να πετύχετε, θα φέρει την κατάρρευση των ελπίδων σας. Μόνο ο αλτρουισμός και η ανιδιοτέλεια μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε διεξόδους στα αδιέξοδα του συναισθηματικού σας κόσμου. Το δεύτερο μισό του έτους είναι σαφώς ευνοϊκότερο για να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στην σχέση σας ή απλά να το προτείνετε στον σύντροφό σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε πορεία ζωής, δεν υπάρχει καλύτερη χρονική περίοδος από τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Ο καλύτερος μήνας του έτους θα είναι ο Απρίλιος για τα συναισθηματικά σας, καθώς θα απολαύσετε την προστάτιδα σας Αφροδίτη σε όλο της το μεγαλείο! Είναι η περίοδος του έτους που μπορούν να γεννηθούν νέοι μεγάλοι έρωτες! Θα έχετε εξαιρετική συμβατότητα και πραγματική χημεία με Ζυγούς, Ιχθείς και Καρκίνους, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε την ανάμειξη σας με Ταύρους, Σκορπιούς και Κριούς, με τους οποίους αναμένεται να έχετε μια αρκετά δύσκολη σχέση μέσα στο 2021.

Ταύρος 2021 – Επαγγελματικά

Ο τομέας της καριέρας σας θα δεχτεί αρκετά χτυπήματα μέσα στο 2021, κυρίως από την Σελήνη που θα είναι δυσαρμονική κυρίως σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Οι δυσκολίες θα είναι πολλές, αλλά δεν θα είναι καταλυτικής σημασίας. Μπορείτε να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε, αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερη δουλειά, υπομονή και επιμονή από όσο θα περιμένατε.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους έχετε πλειάδα επιλογών και αρκετή ελευθερία κινήσεων στα επαγγελματικά σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, δώστε τον καλύτερο σας εαυτό για να κυριαρχήσετε των ανταγωνιστών σας. Η εποχή είναι κατάλληλη και η επιτυχία μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα. Εάν είστε υπάλληλοι, αυξήστε την απόδοση σας, δείχνοντας τις πραγματικές σας δυνατότητες στην διοίκηση. Αποφύγετε όμως να συμμετέχετε σε παρασκηνιακές δραστηριότητες, κουτσομπολιά και παιχνίδια εξουσίας. Ο μόνος τρόπος να καταφέρετε να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε, είναι να βελτιώσετε τις δεξιότητες.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα ενισχύσει την θέση σας και θα βοηθήσει την προώθηση της καριέρας σας. Θα πρέπει όμως να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά, να περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας και να είστε ψυχικά και πνευματικά προετοιμασμένοι για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο δυνατό σενάριο. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, καλύψτε τα νώτα σας και φροντίστε την ασφάλεια σας. Τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν θα αφορούν τα ψηφιακά σας μέσα, το λογισμικό που χρησιμοποιείτε στην δουλειά σας ή τα λογιστικά σας βιβλία.

Προσοχή θα χρειαστεί κατά το 2021 στις περιόδους ανάδρομης πορείας του Ερμή, καθώς θα αγγίξει τους οίκους που άπτονται των επαγγελματικών σας, επηρεάζοντας την κοινωνική σας θέση και φήμη, την εργασία σας αλλά και τα εισοδήματά σας.

Ταύρος 2021 – Οικονομικά

Ο τομέας των οικονομικών σας θα παρουσιάσει αρκετό ενδιαφέρον αλλά και κινητικότητα μέσα στο 2021! Σημειώστε ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες σας οι ευχές, γιατί εκτός του ότι είναι πρακτικά αδύνατο, πολλά από αυτά που ονειρεύεστε δεν είναι χρήσιμα για την εξελικτική σας πορεία. Θα πρέπει επίσης να είστε ρεαλιστές και να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ επιθυμιών και δυνατοτήτων. Μπορείτε μέσα στην χρονιά να αυξήσετε σε σημαντικό βαθμό τα εισοδήματά σας, αλλά αυτό όχι σε βάρος της κύριας απασχόλησης σας. Γιατί έχετε πολύ καλές πιθανότητες να προταθείτε για μια νέα θέση.

Το πρώτο μισό του 2021 θα παρουσιάσει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τα οικονομικά σας, αλλά και τους μεγαλύτερους κινδύνους! Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση. Μην ξοδεύετε χρηματικά ποσά χωρίς λόγο και ουσία, χωρίς σχέδιο ή προοπτική. Θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Προσέξτε επίσης τις τυχόν επενδύσεις σας, τόσο στην δουλειά σας όσο και σε αξίες ή έργα τέχνης, γιατί θα βρεθούν «ευκαιρίες» αμφίβολης ποιότητας ή προέλευσης μπροστά σας…

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους αλλάζει το σκηνικό. Πλησιάζει η χρονική στιγμή (δεν έφτασε όμως ακόμη) να ακολουθήσετε μια επιθετική εξωστρεφή πολιτική στην δουλειά σας και να επενδύσετε. Επειδή όμως οι συνθήκες θα είναι ακόμη σχετικά ασαφείς, επιλέξτε τη διασπορά κινδύνων, την επένδυση δηλαδή σε διαφορετικές κατευθύνσεις ή αντικείμενα, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους. Οι θετικές όψεις μεταξύ Κρόνου, Δία και Ουρανού μέσα στην χρονιά θα ευνοήσουν τα κέρδη και τις επιχειρήσεις μέσα στο 2021.

Ευνοϊκές περίοδοι για το πορτοφόλι σας είναι οι μήνες Απρίλιος και Μάιος κατά το πρώτο εξάμηνο και Νοέμβριος και Δεκέμβριος κατά το δεύτερο. Μεγάλη προσοχή στην λήψη αποφάσεων οικονομικού χαρακτήρα θα πρέπει να δείξετε τις περιόδους μεταξύ 5 Ιανουαρίου και 13 Μαρτίου, 1 Μαΐου και 8 Ιουλίου και 27 Αυγούστου και 2 Νοεμβρίου!

Ταύρος 2021 – Υγεία

Από άποψη υγείας, το 2021 αναμένεται να είναι αρκετά ήρεμο για τους Ταύρους! Δεν προβλέπονται ουσιαστικοί κίνδυνοι ή γεγονότα στα οποία θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους που κατά τα διαφαινόμενα θα έρθουν τα πάνω κάτω στην συναισθηματική σας ζωή, προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε στα συναισθήματα σας και να αφήσετε την λογική να κατευθύνει τις κινήσεις σας. Εάν επιτρέψετε το συναίσθημα να πάρει το πάνω χέρι, πέρα από τις άλλες συνέπειες, αναμένεται να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα με την υγεία σας, κυρίως ψυχοσωματικής φύσης, ή από καθαρή αμέλεια και αφηρημάδα, καθώς δεν θα είστε σε θέση να σκεφτείτε καθαρά.

Το δεύτερο μισό του 2021 χρειάζεται να προσέξετε λίγο περισσότερο το γαστρεντερικό σας, καθώς και να έχετε το νου σας σε πιθανές τροφικές δηλητηριάσεις. Αποφύγετε ότι μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο μια δηλητηρίασης, είτε πρόκειται για ακάθαρτο νερό ή για τρόφιμα που η κατανάλωση τους παρουσιάζει υψηλή επικινδυνότητα. Σε περίπτωση μακρινών ταξιδιών, προφυλάξτε τον εαυτό σας, καταναλώνοντας τροφές ασφαλείς για την υγεία σας. Γιατί καθώς το δεύτερο μισό του έτους θα φέρει πολλές ευκαιρίες στην ζωή σας, θα ήταν κρίμα να χάσετε την δυναμική της περιόδου, λόγω της αναγκαστικής αδράνειας σας από μια τροφική μόλυνση.

Από την αρχή του χρόνου μέχρι τις 21 Μαΐου θα υπάρχει ένας διαρκής κίνδυνος τραυματισμών ή ατυχημάτων στο κεφάλι, ο οποίος παραμένει σε πιο μειωμένα επίπεδα μέχρι τις 26 Ιουλίου. Έντονοι αλλά φευγαλέοι πονοκέφαλοι είναι δυνατόν να σας ταλαιπωρήσουν κατά την διάρκεια του Ιουλίου. Τον Δεκέμβριο φροντίστε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας, με καλύτερη διατροφή και περισσότερη ξεκούραση.

Καλή και δημιουργικά χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2021!

Αλίντα Κανάκη

ΠΗΓΗ alindakanaki.gr


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου 2021

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός

Πολλοί μεταξύ σας θα έχουν μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σας.  Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηρεμίας ή στην αποφυγή απογοητεύσεων και θα σας δώσει τον αναγκαίο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να κερδίσετε το όποιο στοίχημα. Τις βραδινές ώρες ασχοληθείτε με την καλύτερη οργάνωση του σπιτιού σας.

Ταύρος

Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα σήμερα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά… Οι οικονομικές ανησυχίες σας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλεια σας για το αύριο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτε.

Δίδυμοι

Κάτι ευχάριστο προοιωνίζει η μέρα σήμερα ! Μπορεί να είναι η πετυχημένη ολοκλήρωση μια προσπάθειας στον επαγγελματικό τομέα, ίσως και μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο, όπως ένας αρραβώνας. Έχετε χαράξει την πορεία σας, κάνοντας την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, και σήμερα αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και απαλλαγμένοι από τις αμφιβολίες που σας βασάνιζαν.

Καρκίνος

Συντονίστε τις ενέργειες σας και μην σκορπάτε τις δυνάμεις σας χωρίς πλάνο ή σκοπό. Είναι απλά μια ανώφελη απώλεια χρόνου και ενέργειας. Η μέρα θα φέρει ευχάριστες επαφές ή και καλά νέα που θα σας αποσπάσουν για λίγο από τα αγχωτικά σας καθήκοντα και τις καθημερινές ρουτινιάρικες ασχολίες. Ίσως μια απόφαση που θα γίνει γνωστή σήμερα να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό σας.

Λέων

Ωραία είναι να ζει κανείς αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα, το πλανητικό σκηνικό όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες σας και θα απαιτήσει από σας λεπτομερή προγραμματισμός και ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σας, αναμοχλεύει μνήμες προ πολλού ξεχασμένες και σας ταξιδεύει σε πιο αθώες εποχές. Χαρείτε αυτό το αναπάντεχο flash- back…

Παρθένος

Καλό θα ήταν να έχετε σήμερα το νου σας σε κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Μην εμπιστεύεστε επίσης άτομα που δεν γνωρίζετε καλά! Η σωματική δραστηριότητα, τα αθλήματα και τα παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα σας, γιατί θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε. Και εάν ο καιρός το επιτρέπει, κάντε μια πορεία στη φύση.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της πραγματικότητας…

Σκορπιός

Φαίνεται ότι μπορείτε να καταγράψετε μια σπουδαία νίκη στο εργασιακό σας περιβάλλον! Αν μη τι άλλο, θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Για κάθε ενδεχόμενο όμως έχετε και τον νου σας, γιατί υπάρχουν πολύ εκεί έξω που εκτιμούν τα προσόντα σας και θα ήθελα την συνεργασία μαζί σας…

Τοξότης

Μια δουλειά ολοκληρώνεται σήμερα και πέρα από την λεκτική επιβράβευση για την ποιοτική σας δουλειά θα έχετε και οικονομικά οφέλη. Μια νέα επαγγελματική υποχρέωση θα απαιτήσει την αφοσίωση σας αλλά και πολύ ενέργεια και επιμονή για να μπορέσετε να την διεκπεραιώσετε με επιτυχία, μέσα στα στενά χρονικά όρια που θα σας τεθούν. Με την υπομονή και την υπομονή όλα μπορούν να γίνουν…

Αιγόκερως

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! Μέσα από την εκδήλωση μητρικών ή πατρικών συναισθημάτων, παύει να υπάρχει οποιαδήποτε οξύθυμη διάθεση. Επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να φέρει η σημερινή μέρα! Κάποιο ζήτημα δεν ολοκληρώνεται ή ξεχνιέται, μια και είναι πια παράκαιρο… Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν δεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή. Μην εθελοτυφλείτε…

Υδροχόος

Μη ανακατεύεστε σε προβλήματα των γύρω σας, γιατί θα γίνετε κακοί.  Είναι καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο και να εστιάσετε στην επίλυση των δικών σας προσωπικών προβλημάτων. Η μέρα ωστόσο προσφέρεται για συνομιλίες και παραδοχή συναισθημάτων. Μη φοβόσαστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας.

Ιχθείς

Είστε λίγο μπερδεμένοι μέσα σας. Δεν ξέρετε πια πορεία να ακολουθήσετε στο εξής και φοβόσαστε μια πιθανά λανθασμένη επιλογή σας. Έχει έρθει όμως η στιγμή των αποφάσεων και θα πρέπει να κάνετε τις κινήσεις σας… Μην επιμένετε όμως να επιβάλλετε την άποψη σας, τόσο σε εργασιακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, γιατί στον μεν εργασιακό χώρο θα δημιουργήσετε εχθρούς, ενώ στα προσωπικά σας θα προκαλέσετε ένταση με το ταίρι σας.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 22 Ιανουαρίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Ροπή στην καλοπέραση θα φέρει επίσης η μέρα, καθώς και ευκολία στην απόκτηση ακριβών αγαθών… Αντέχει όμως ο προϋπολογισμός σας;

Ταύρος

Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας. Με την διπλωματία θα καταφέρετε περισσότερα. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας.

Δίδυμοι

Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχετε που θα χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Εμπιστευτείτε τους φόβους σας σε δικούς σας ανθρώπους και θα χαλαρώσετε αισθητά. Αποφύγετε το στρες και σκεφτείτε θετικά. Φαίνεται να σας απασχολούν έγνοιες για την υγεία σας, πιθανότατα όμως να πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας σας… Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίζετε να θέσετε τέρμα σε κάτι που σας δημιουργούσε άγχος και ανησυχία.

Καρκίνος

Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!

Λέων

Κάποιο συμβάν θα σας απογοητεύσει και θα σας αποκαρδιώσει σήμερα, να θυμόσαστε όμως ότι αύριο είναι μια άλλη μέρα και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Αναζητήστε καινούργιες ιδέες ή κάντε νέες επιλογές στην ζωή σας για να μπορέσετε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που πια δεν σας εκφράζει. Μην κάνετε όμως βιαστικές και αψυχολόγητες ενέργειες.

Παρθένος

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουνε μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…

Ζυγός

Πολλές φορές οι φοβίες σας είναι αυτές που σας ορθώνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους σήμερα και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να κλείσετε επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σας αρέσει να ασχολείστε, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα που θα θέλατε.

Σκορπιός

Κάποιο προσπαθούν να σας βγάλουν από το παρελθόν που φαίνεται να έχετε κολλήσει για να ζήσετε το παρόν και το μέλλον. Καλό το παρελθόν, η ζωή όμως προχωράει γοργά. Διδαχτείτε από αυτό και προχωρήστε μπροστά. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε.

Τοξότης

Έχοντας τους στόχους σας πάντοτε κατά νου, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη τους. Μην χάνετε τον προσανατολισμό σας, παρασυρμένοι από τον ρυθμό της μέρας. Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε τρόπους σύνδεσης της καθημερινής σας ζωής με το πιο πνευματικό κομμάτι της ύπαρξης σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ισορροπήσετε πνευματικά και να επιτύχετε όσα ονειρεύεστε.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι, μια και κάποιο έκτακτο γεγονός μπορεί να κάνει το πρόγραμμα σας άνω-κάτω. Μην εκνευρίζεστε και προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής. Για τους ερωτευμένους ή δεσμευμένους η σημερινή είναι μια πολύ όμορφη μέρα, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ρομαντικές αποδράσεις και εξόδους.

Υδροχόος

Κάτι η μέρα, κάτι οι πλανητικές συγκυρίες, η φαντασία σας, σας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους… Φροντίστε μόνο που και που να πατάτε και λίγο στο έδαφος. Έχετε καλές ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας, ιδίως στον εργασιακό χώρο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ανταμείβετε δίκαια τους γύρω σας για τις προσπάθειες τους.

Ιχθείς

Γόνιμη η μέρα για νέες ιδέες που με την πάροδο του χρόνου θα αποτελέσουν την βάση, πάνω στην οποία θα οικοδομήσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας ανάκαμψης. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ