Τρίτη , 18 Φεβρουαρίου 2020

Βασίλης Τζαμουράνης: Στη Θουρία και τον Ταΰγετο με μέλη του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”

Sharing is caring!

Βασίλης Τζαμουράνης – Πρότυπος Δήμος

Χωριά στον Ταΰγετο -και ειδικότερα το Καρβέλι, το Λαδά και τις Πηγές – επισκέφθηκε χθες Πέμπτη το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, μαζί με κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε συναντήσεις με τους κατοίκους, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα της περιοχής του Ταΰγετου, ενώ μετέβη και στα σημεία των κατολισθήσεων όπου πραγματοποιούνται έργα για την αποκατάσταση των δρόμων που διασφαλίζουν την επικοινωνία των ορεινών αυτών χωριών.

Ο Β. Τζαμουράνης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του άκουσαν προσεκτικά τις επισημάνσεις, αλλά και τις προτάσεις των κατοίκων, συμμεριζόμενοι απόλυτα την αγωνία τους για το μέλλον του τόπου τους.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι η προοπτική για τον Ταΰγετο και τα χωριά του είναι η αξιοποίηση του αγροτουρισμού, η ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής μέσα από την ανάδειξη των μονοπατιών που προσελκύουν τον περιπατητικό τουρισμό, όπως επίσης η ανάδειξη και προβολή των τοπικών αγροτικών προϊόντων, καθώς και η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας στον Ταΰγετο.

“Πρότυπος Δήμος”
“Πρότυπος Δήμος”

 

Δες και αυτό

Αξιοκρατία και Ειλικρίνεια ζητά ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας Χειλάς Παναγιώτης

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑξιοκρατία και Ειλικρίνεια Λίγους μήνες μετά τις εκλογές έχω να παρατηρήσω τα …

shares