Connect with us

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου 1
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Τα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου

Κριός

“Φευγάτη” η διάθεση σήμερα με τη διέλευση της Σελήνης απ’ το ονειρικό κι ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από καθημερινές πιέσεις, να κοιμηθείτε περισσότερο, να διαλογιστείτε και να ασχοληθείτε με την τέχνη. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο διευκολύνει την εξέλιξη και πραγματοποίηση επιθυμιών και σχεδίων.

Ταύρος

Αφιερωμένη στους φίλους η σημερινή μέρα, η οποία θα είναι ήπια και αρμονική, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε και σε ομαδικές δραστηριότητες. Περισσότερη ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο, προωθεί θέματα επαγγελματικά και το κλείσιμο κάποιων ζητημάτων.

Δίδυμοι

Έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί μια θολούρα και υπνηλία. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο φέρνει πρόοδο σε σχέδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, επαφές με το εξωτερικό ή ταξίδια.

Καρκίνος

Πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας κι αισιοδοξίας. Η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα απογειώνει τον ρομαντισμό και σας κάνει να ταξιδεύετε. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο φέρνει πρόοδο σε θέματα οικονομικά κι επαγγελματικά.

Λέων

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, περισσότερο σε ζητήματα δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών κλπ. Θα είναι όμως και μια ερωτική μέρα, ενώ το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα κάνει τη διάθεση πολύ ρομαντική. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο φέρνει πρόοδο σε σχέσεις, συνεργασίες, σπουδές, ταξίδια, νομικά.

Παρθένος

Πιο αρμονική και κοινωνική μέρα, με ευκαιρία για συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ το βράδυ ειδικά με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα θα είναι ρομαντικό, ιδανικό για ερωτικά ραντεβού. Έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο θα βοηθήσει στο προχώρημα εργασιακών και οικονομικών θεμάτων, όπως και ζητημάτων υγείας/διατροφής.

Ζυγός

Μια παραγωγική μέρα για το ζώδιό σας, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες και λεπτομέρειες, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και σε θέματα καθημερινά και νοικοκυριού. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και πρόοδο στα ερωτικά, σε συνεργασίες και σε δημιουργικά ή επιχειρηματικά project.

Σκορπιός

Ευχάριστη και πιο ανέμελη η σημερινή μέρα, πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι, σπορ και άλλες ωραίες δραστηριότητες. Ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, ενώ το βράδυ με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα θα είναι αρκετά ρομαντικό, και ιδανικό για θέματα τέχνης. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο προωθεί θέματα σπιτιού και οικονομικών.

Τοξότης

Περισσότερη έμφαση στην ιδιωτική και οικιακή σας ζωή δίνει σήμερα η Σελήνη, και γενικά σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί μια σύγχυση, αυταπάτες και υπνηλία. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο βοηθά και φέρνει καλές εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας, ερωτικών, συμφωνιών, δημιουργικών κι επιχειρηματικών project.

Αιγόκερως

Ανάλαφρη κι επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα. Μέρα επίσης με σεμινάρια, μαθήματα, πληροφόρηση, διάβασμα, γράψιμο. Αρκετές μετακινήσεις. Έμφαση σε σχέσεις με συγγενείς και συμμαθητές. Ρομαντικό το βράδυ. Η θετική όψη Άρη-Κρόνου σήμερα και αύριο φέρνει εύκολες και γρήγορες εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Υδροχόος

Ήρεμη αναμένεται η σημερινή μέρα, στην οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση, τις αισθήσεις. Έμφαση σε θέματα οικονομικά, σε αγορές, πληρωμές κλπ. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο διευκολύνει κι επιταχύνει το προχώρημα προσωπικών επιθυμιών αλλά και συμφωνίες, συζητήσεις και θέματα επικοινωνίας και γραφειοκρατικά.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Μέρα ξεκινημάτων, αποφάσεων, πρωτοβουλιών. Αρκετά ρομαντικό και καλλιτεχνικό το βράδυ με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο βοηθά στο κλείσιμο θεμάτων και ενισχύει τα οικονομικά σας.

Τα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου

ΠΗΓΗ


Κοινοποιησέ το

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 23 Σεπτεμβρίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 14
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση.

 

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι. Αποφύγετε λογομαχίες, γιατί θα αποβούν σε βάρος σας. Οι μεγάλες νίκες πολλές φορές κατακτούνται με διπλωματικά μέσα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με άγχος, αλλά δεν θα αργήσουν να έρθουν καλύτερες μέρες. Χρειάζεται μόνο λίγη ψυχραιμία και υπομονή.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια ανεξήγητη ένταση θα σας φέρει εκνευρισμό και θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας, για να μην έχετε να αντιμετωπίσετε επιπρόσθετα προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΛΕΩΝ

Λάθη του παρελθόντος με αγαπημένα σας πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα. Τα άστρα σας χαρίζουν βοήθεια και συμπαράσταση από το φιλικό περιβάλλον. Ίσως όμως και να οδηγηθείτε σε οριστικές ρήξεις, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπόγειες διεργασίες και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και φέρνει απογοητεύσεις στη ζωή σας. Ίσως ήρθε η στιγμή για ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει το θέμα των αυξημένων εξόδων στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα, αν ψάξετε διεξοδικά. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε να περιμένετε ευχάριστε εξελίξεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο.

Στα αισθηματικά επικρατεί ένταση που μπορεί να φέρει και τη λήξη ενός δεσμού. Χαμηλώστε τους τόνους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, μπορεί όμως να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιος ίσως σας δώσει ιδέες ή σας προτείνει μια νέα επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να αυξήσετε τις πιθανότητες για μια πιο αποδοτική απασχόληση ή μια καλύτερη καριέρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σύστημα κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα. Επικρατεί περισσότερη λογική και επιτέλους τα σχέδια σας εκπληρώνονται. Εξετάστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα δεχτείτε και διαπραγματευτείτε τους όρους!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα, σε κάποιες περιπτώσεις θετικές, σε κάποιες άλλες ανέλπιστες. Ίσως ήρθε η στιγμή για σοβαρές αποφάσεις… Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 15
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση.

 

ΚΡΙΟΣ

Μην αναβάλετε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις! Τα οικονομικά σας είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση και χρειάζονται σοβαρές προσπάθειες για να ανακάμψουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς! Οι δεσμευμένοι έχετε σήμερα μια μοναδική ευκαιρία να γοητεύσετε ξανά το ταίρι σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θεωρήστε ότι έχετε την καλή σας νεράιδα στο πλευρό σας, έτοιμη με το ραβδάκι της να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας! Την ευκαιρία αυτή δεν θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναφορικά με τα αισθηματικά σας, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να διώξετε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σας.

 

ΛΕΩΝ

Νέοι έρωτες ή η επισημοποίηση του ήδη υπάρχοντος δεσμού αλλάζουν την ζωή σας. Τα εμπόδια θα αποβούν υπέρ σας, στην συνέχεια της σχέσης σας. Επαγγελματικά φαίνεται να δέχεστε καινούργιες προτάσεις που θα πρέπει να εξετάσετε με προσοχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην σας παίρνουν από κάτω τα προβλήματα! Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια, κάνοντας μικρά και καλά μελετημένα βήματα. Μην ξοδεύετε επίσης άσκοπα τα χρήματα σας, προκειμένου να εκτονωθείτε, γιατί θα το μετανιώσετε πικρά…

 

ΖΥΓΟΣ

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ρίξτε όλη την ενέργεια σας στην δουλειά. Αν είστε καλλιτέχνες εκφράστε την έμπνευση σας και θα δημιουργήστε κάτι ξεχωριστό! Η αφοσίωση σας στο έργο σας θα φέρει τις προτάσεις που περιμένατε και δεν θα αργήσει να αναδειχθεί η δουλειά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή σήμερα, μια και μπορεί να παρερμηνεύσετε πληροφορίες και συζητήσεις και ίσως χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και λογομαχίες, γιατί θα αποπροσανατολιστείτε από την ουσία και θα δημιουργήσετε επιπλέον προβλήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ένταση που αισθάνεστε οφείλονται στις φοβίες σας! Μην αφήνετε τους γύρω σας να καταλάβουν τις αδυναμίες σας, γιατί θα τους οπλίσετε τα χέρια να σας πολεμήσουν με τα δικά σας όπλα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσωστρέφεια και μυστικές διεργασίες δημιουργούν ένα κλίμα βαρύ, ενώ πιθανόν να προκύψει η ευκαιρία για ένα πονηρό ταξιδάκι με τον μυστικό σας ταίρι… Όσοι ωστόσο είστε ήδη δεσμευμένοι, καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Αφοσιωθείτε σε μια ιδέα ή σε ένα σκοπό με όλη σας την ψυχή. Ακόμα και αν γίνει μέσα από την αυτοθυσία σας, να ξέρετε ότι θα υπάρξει σημαντικό όφελος. Το σύμπαν είναι σοφό και θα σας ανταμείψει με τον τρόπο που πρέπει.

 

Πηγή: alindakanaki.gr


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 16
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση.

 

ΚΡΙΟΣ

Προσέχετε τους συνεργάτες σας! Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που εξυφαίνονται πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έρωτας μπορεί να σας απογειώσει αυτή τη χρονική στιγμή! Μια καινούργια γνωριμία θα χτυπήσει την πόρτα σας και θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές, δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα έχει διάρκεια…

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το σύμπαν προσπαθεί να σας καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σας βάζει. Ότι έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του, καλό θα ήταν να απομακρυνθεί. Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι ανάγκη να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα. Βάλτε προτεραιότητες και αρχίστε από τα σημαντικότερα. Υπάρχει το ενδεχόμενο λαθών και παραλήψεων, καθώς και ατυχημάτων από απροσεξία!

 

ΛΕΩΝ

Την σκυτάλη των δύσκολων συναισθημάτων των προηγούμενων ημερών, παίρνουν σήμερα η χαρά και η αισιοδοξία. Δείτε την θετική πλευρά της ζωής, όταν δεν μπορείτε βρείτε άλλη διέξοδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ελεύθεροι αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να βρεθούν μ έναν παλιό εραστή ή να κάνουν νέα γνωριμία με άτομο που θα τους προσφέρει  ασυνήθιστες ερωτικές στιγμές. Μην ενθουσιάζεστε όμως, γιατί θα κάνετε λανθασμένες επιλογές…

 

ΖΥΓΟΣ

Βγάλτε τη δυναμική σας πλευρά και δείξτε τις ικανότητές σας στη δουλειά, παίρνοντας αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας θέση. Αποφύγετε ωστόσο την υπερβολή, γιατί θα βλάψει την εικόνα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, σας κάνει το άτομο που θα πρόσεχε κανείς μέσα στο πλήθος, λόγω της ακτινοβολίας και του ερωτισμού που εκπέμπετε! Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα. Λίγη μετριοφροσύνη δεν θα ήταν κακή…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σημερινό βράδυ σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και σε μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Χρειάζεται και λίγη εσωστρέφεια για να ισορροπήσετε!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρατήστε τη θετική σας διάθεση και απολαύστε το απόγευμα με τον σύντροφό σας ή αν είστε μόνοι, με αγαπημένους φίλους. Θα χαλαρώσετε και θα ξεχάσετε τα άγχη της μέρας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή! Οι όψεις των ημερών φέρνουν έναν έρωτα γεμάτο φρεσκάδα, μέσα από εμπόδια και αστάθειες όμως, που πιθανόν να αφήσει τη σφραγίδα του στη ζωή σας. Και επειδή δεν θα θέλατε να χτυπιέστε αργότερα για τις επιλογές σας, κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα .

 

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί περνάτε μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη.

 

Πηγή: alindakanaki.gr


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ