Δευτέρα , 27 Ιανουαρίου 2020
zodia 1 - Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου

Sharing is caring!

Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Οι εντάσεις, τα πάθη και οι ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα, γι αυτό θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες ή σπατάλες.

Ταύρος

Η καλή γνώμη που έχει για σας ο επαγγελματικός σας περίγυρος θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σας πολύ σύντομα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για προώθηση της καριέρας σας με παράλληλη οικονομική άνοδο.

Δίδυμοι

Μη γίνεστε εριστικοί και τόσο ευαίσθητοι με το ταίρι σας. Μην είστε στα πρόθυμα να τερματίστε τη σχέση σας, εάν δεν έχετε σκεφτεί καλά τις είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Πάρτε αποφάσεις και μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διάχυτες διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων

Αφήστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα .Τα άστρα ευνοούν κοινωνικές συναναστροφές και απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

Παρθένος

Μην ξοδεύετε ασυλλόγιστα τα χρήματα σας σε καταναλωτικές δαπάνες εν είδη ψυχοθεραπείας. Ως προς τα αισθηματικά σας, φερθείτε ρεαλιστικά αν θέλετε ο σύντροφος σας να εκφράσει τα συναισθήματα του.

Ζυγός

Το πλανητικό σήμερα θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα, που μπορεί να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Προσοχή στις μετακινήσεις!

Σκορπιός

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Οι καταστάσεις δεν βοηθούν την έκφραση σας και δεν αντικατοπτρίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Αντιμετωπίστε τα θέματα με λογική.

Τοξότης

Να είστε αντικειμενικοί και να αναλάβετε τις οικονομικές ευθύνες που σας αναλογούν κατά περίπτωση. Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν και αποτελούν συνεχή πηγή άγχους και ανασφάλειας.

Αιγόκερως

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα σήμερα. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ευθύνες! Θα κουραστείτε πολύ εξαιτίας τρίτων που σας δημιουργούν προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τρυφερές στιγμές γεμάτες πάθος με τον σύντροφο σας. Τα άστρα υπόσχονται πολλή στοργή και έρωτα για να προσφέρετε.

Ιχθείς

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και υπερβολικά αυστηροί με το ταίρι σας. Θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προόδου στην εργασία σας.

Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου

πηγή: alindakanaki.gr

ilias poulis home - Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου oinomessinia - Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου niniosbanner 1 - Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου MYLO Indian Palace Restaurant - Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου perrotis - Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου mavreas1anigif - Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου krystalkyriakoanigif - Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου YPODIMATA - Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου

Δες και αυτό

zodia 310x165 - Τα ζώδια σήμερα 24 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιανουαρίου

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΤα ζώδια σήμερα 24 Ιανουαρίου Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη Κριός …

shares