Δευτέρα , 27 Ιανουαρίου 2020
zodia2 660x330 - Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου

Sharing is caring!

Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού, γιατί εκτός του ότι δεν οδηγούν πουθενά, θα επιδεινώσετε την κατάσταση. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας, εάν κινηθείτε προσεκτικά.

Ταύρος

Κλίμα έντασης και παραλογισμού θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Τα άστρα θα δημιουργήσουν εξάρσεις και ένταση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

Δίδυμοι

Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν μικροεμπόδια

Καρκίνος

Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας λίγο αργότερα. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Λέων

Κλίμα έντασης και παραλογισμού θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Τα άστρα θα δημιουργήσουν εξάρσεις και ένταση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους,  Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σας.

Ζυγός

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Σκορπιός

Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας.

Τοξότης

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης.

Αιγόκερως

Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

Υδροχόος

Η πυξίδα σας δείχνει μόνο τον έρωτα.  Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Ιχθείς

Θα ήταν επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου

πηγή: alindakanaki.gr

ilias poulis home - Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου oinomessinia - Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου niniosbanner 1 - Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου MYLO Indian Palace Restaurant - Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου perrotis - Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου mavreas1anigif - Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου krystalkyriakoanigif - Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου YPODIMATA - Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου

Δες και αυτό

zodia 310x165 - Τα ζώδια σήμερα 24 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιανουαρίου

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΤα ζώδια σήμερα 24 Ιανουαρίου Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη Κριός …

shares