Connect with us

Ειδησεις απο Καλαματα

Συνάντηση Βασιλόπουλου – Μπακογιάννη και συμφωνητικό αμοιβαίας συνεργασίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Συνάντηση Βασιλόπουλου - Μπακογιάννη και συμφωνητικό αμοιβαίας συνεργασίας 1
Κοινοποιησέ το

Συνάντηση Βασιλόπουλου – Μπακογιάννη

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος είχε χθες, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών.

Κατά τη συνάντηση των Δημάρχων επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ τους, ενώ υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα της αυτοδιοίκησης και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πόλεων. Ο κ. Μπακογιάννης διαβεβαίωσε τον κ. Βασιλόπουλο, ότι υπάρχει πρόθεση συστήματα που αναπτύσσονται από το Δήμο Αθηναίων να παραχωρούνται προς χρήση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών της Καλαμάτας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπεγράφη συμφωνητικό αμοιβαίας συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΑΕΜ, στελέχη της οποίας αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο των στελεχών του Τμήματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου, έχει αναπτύξει, λειτουργεί και έχει παραχωρήσει δικαιώματα χρήσης στο Δήμο Καλαμάτας για πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών, στο πλαίσιο της εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.


Κοινοποιησέ το

Ειδησεις απο Καλαματα

Συνεργασία Δημάρχου με τον Επικ. Καθηγητή Παθολογίας Παναγιώτη Χαλβατσιώτη

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Χαλβατσιώτης
Κοινοποιησέ το

Επιστημονικές συμβουλές για δράσεις υγείας και άσκησης θα προσφέρει στον Δήμαρχο Καλαμάτας, ο Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος είχε τις προηγούμενες ημέρες, προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Χαλβατσιώτη στο γραφείο του, όπου -μεταξύ άλλων- υπήρξε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την πανδημία του Covid-19.

Επίσης, υπήρξε συζήτηση για θέματα κοινωνικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος και κυρίως για δράσεις που ο Δήμος Καλαμάτας επιθυμεί να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά του.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Η επιστημονική κατάρτιση και η εμπειρία του καθηγητή Παναγιώτη Χαλβατσιώτη θα μας βοηθήσει σημαντικά σε μία περίοδο όπου τα θέματα της υγείας πρωταγωνιστούν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ως Δήμος από την πρώτη στιγμή έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα και τηρώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις αποφάσεις της Πολιτείας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χαλβατσιώτη για την αποδοχή της πρότασής μου, να αναλάβει ως Επιστημονικός Σύμβουλος, αμισθί, για δράσεις υγείας κι άσκησης, με τη βεβαιότητα ότι η συνεισφορά του θα είναι μεγάλη».


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ειδησεις απο Καλαματα

Την Παρασκευή η κεντρική Αγορά Καλαμάτας λόγο 15Αύγουστου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κεντρική Αγορά Καλαμάτας
Κοινοποιησέ το

Από την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας γίνεται γνωστό προς τους καταναλωτές ότι η Λαϊκή, Δημοτική και Βιολογική Αγορά Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 αντί του Σαββάτου 15 Αυγούστου 2020, εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κεντρική Αγορά Καλαμάτας


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ειδησεις απο Καλαματα

Η Υπουργός Πολιτισμού στην έναρξη του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Λίνα Μενδώνη
Κοινοποιησέ το

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη θα παραστεί ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης στην έναρξη του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 και ώρα 22.00, στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας.

Σχετική ενημέρωση παρείχε στον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, με την παράκληση να τηρηθούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες που η Πολιτεία έχει θεσπίσει έναντι του Covid-19.

Λίνα Μενδώνη

 


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ