Παρασκευή , 21 Φεβρουαρίου 2020

Rafting στον Λούσιο ποταμό και εκδρομή στην Καρύταινα ο Ευκλής.

Sharing is caring!

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” είναι πιστοποιημένος φορέας εναλλακτικών δραστηριοτήτων από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έτσι κάθε χρόνο στο ετήσιο πρόγραμμά του, δημοσιεύεται το Rafting (κατάβαση ποταμού με ειδικά διαμορφωμένο σκάφος) στον Λούσιο ποταμό και η περιήγηση στο Κάστρο και στα παραδοσιακά σοκάκια της Καρύταινας στην Αρκαδία.

Έτσι και φέτος στις 25 Αυγούστου 2019 θα εξορμήσουν στην Αρκαδία για να απολαύσουν τις ομορφιές της!

__Πρόκειται για εντυπωσιακή διαδρομή Rafting από τις ομορφότερες που υπάρχουν στην Ελλάδα, βρίσκεται εξ ολοκλήρου μέσα σε στενό φαράγγι με πλούσια νερά και τρομερή βλάστηση όπου σε πολλά σημεία το νερό περνά κυριολεκτικά κάτω από τα δένδρα.

__Η ομορφιά του τοπίου με τα πέτρινα τοξωτά γεφύρια, τις πηγές που ‘’σκάνε’’ μέσα από τα πλατάνια, τα πανέμορφα γλυπτά που σχηματίζουν οι σμιλευμένοι από το νερό βράχοι, τα εντυπωσιακά περάσματα και τα πεντακάθαρα νερά καθιστούν την συγκεκριμένη διαδρομή τη δημοφιλέστερη διαδρομή rafting στην Ελλάδα.

__Κόστος Rafting και μετακίνηση με λεωφορείο : 50 ευρώ (μέλη – φοιτητές) και 55 ευρώ (μη μέλη). Κρατήσεις θέσεων με την αγορά του εισιτηρίου !!

__Ραντεβού : Εκκίνηση στις 8 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) και επιστροφή κατά προσέγγιση 5 – 6 μ.μ..

__Υπεύθυνη εκδρομών : Αγγελική Ματσούκα.

__Πληροφορίες στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 και κρατήσεις θέσεων Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) στο τηλ. 6974252234.

 

Δες και αυτό

Μέλη του ΔΣ του Ευκλή επισκέφθηκαν τον νέο Ταξίαρχο της Αστυνομικής Δ.Μ.

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΟ Ευκλής Η πρόεδρος του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” …

shares