Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

Πέντε γυναίκες παρουσίασε η «Δημιουργική Πρωτοβουλία» του Θανάση Βασιλόπουλου

Ανέβηκε

στις

Πέντε γυναίκες παρουσίασε η «Δημιουργική Πρωτοβουλία» του Θανάση Βασιλόπουλου 1
Κοινοποιησέ το

Σήμερα 28 Απριλίου 2023 στις 13:00 στο ιστορικό δημαρχείο της Καλαμάτας, ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας” και δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παρουσίασε 5 νέες υποψήφιες για τον συνδυασμό του στις ερχόμενες εκλογές, πρόκειται για τις κα Γιαννούλη Σταυρούλα, κα Καλαμουδάκου Αλεξάνδρα (Σάντυ), κα Ξανθάκη Αθηνά, κα Σγουράκη Βασιλική (Βίκυ) και κα Στεφανίδου Κυριακή.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Επικεφαλής του Συνδυασμού Θανάσης Βασιλόπουλος ανάφερε χαρακτηριστικά:

Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για την παρουσία σας.

Σταθερά, όπως άλλωστε έχουμε ανακοινώσει, συνεχίζουμε τις παρουσιάσεις παλαιών και νέων μελών της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας».

Δημότες που συστρατεύονται μαζί μας, που ενώνουν δυνάμεις με στόχο να κάνουμε την Καλαμάτα, ένα Δήμο περισσότερο σύγχρονο, έξυπνο και φιλικό, έναν Δήμο που αξίζει να ζεις και να δραστηριοποιείσαι.

Καλωσορίζουμε σήμερα στην μεγάλη οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» συνδημότισσες με τις οποίες μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και έχουμε κοινούς στόχους για την ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Γιαννούλη Σταυρούλα

Η Σταυρούλα είναι απόφοιτος του πολυκλαδικού λυκείου Καλαμάτας στον τομέα «Λογιστικής και Οικονομίας». Είναι φοιτήτρια στο προπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Φυσικής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Εργάζεται ως ιατρικός επισκέπτης για πολλά έτη για τους Νομούς Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας.

Είναι εθελόντρια και συμμετέχει σε δράσεις ευαισθητοποίησης πρόληψης των αποκαλούμενων «τροχαίων  εγκλημάτων».

Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Πιτσιλή, ιδιοκτήτη εργαστηρίου παρασκευής ζυμαρικών, με το οποίον έχει αποκτήσει ένα παιδί.

 

Καλαμουδάκου Αλεξάνδρα (Σάντυ)

Η Σάντυ είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα Βρεφοκόμος – Παιδοκόμος και απόφοιτη της νοσηλευτικής σχολής του Δ.ΙΕΚ Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο κέντρο αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ».

Είναι εκλεγμένο μέλος στην Τοπική Κοινότητα Καλαμάτας, μέλος του Δ.Σ. της σχολικής επιτροπής μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέλος της επιτροπής τουρισμού και επιχειρηματικότητας του Δήμου Καλαμάτας.

Επίσης είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Φραγκοπήγαδο ‘Η Μεταμόρφωση Του Σωτήρος` και έχει έναν γιό.

 

Ξανθάκη Αθηνά

Η Αθηνά είναι Διπλωματούχος Γαλλικού  Ινστιτούτου & Μεταφραστικού & Τμήματος  Πολιτικών Επιστημών της Σορβόννης.

Η Κοινωνική και πολιτιστική της  δραστηριότητα είναι πλούσια καθώς έχει διατελέσει:

Μέλος Δ.Σ.  Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, είναι Μέλος Δ.Σ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας,  Μέλος Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, Μέλος Λυκείου Ελληνίδων και Συλλόγου Κυριών Καλαμάτας, Μέλος Συλλόγου Μικρασιατών Καλαμάτας και Συλλόγου Λακώνων Μεσσηνίας.

Παράλληλα είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μάνης και παραρτήματος   Ένωσης Απανταχού Μανιατών.

 

Σγουράκη Βασιλική (Βίκυ)

Η Βίκυ είναι απόφοιτος του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμάτας με ειδικότητα «βοηθός Νοσηλευτή» και απόφοιτη του Δημοσίου ΙΕΚ Καλαμάτας στην ειδικότητα «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης».

Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις της πόλης μας και συνεχίζει να εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας και αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φαρις».

 

Στεφανίδου Κυριακή

Η Κυριακή είναι απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Πρόγραμμα «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα επί σειρά ετών.

Ήταν Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη λειτουργίας και προγράμματος εργαστηρίου δημιουργικής απασχόλησης στην Καλαμάτα. Σήμερα εργάζεται στα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας.

Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Μεσσηνίας «Η Νέα Ρωμανία».

Είναι παντρεμένη με το Νίκο Αγγελόπουλο, αναπληρωτή Διευθυντή του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ