Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

Πέντε ακόμα υποψηφίους ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Θανάση Βασιλόπουλου

Ανέβηκε

στις

Πέντε ακόμα υποψηφίους ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Θανάση Βασιλόπουλου 1
Κοινοποιησέ το

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος παρουσίασε 5 νέους υποψήφιους του συνδυασμού Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας  την Τρίτη 2 Μάϊου 2023. Σε συνέντευξη τύπου στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμοί και Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» μεγαλώνει και ενισχύεται συνεχώς. Όπως βλέπετε οι ανακοινώσεις μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σε κάθε ομάδα μας καλωσορίζουμε νέα και παλιά μέλη του συνδυασμού μας. Μέλη τα οποία αναγνωρίζουν τον αγώνα και την προσπάθεια της Δημοτικής μας αρχής και επιζητούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα.

Για εμάς ο στόχος είναι ένας, το όραμα είναι συγκεκριμένο. Η επόμενη ημέρα στο Δήμο Καλαμάτας να είναι ακόμη καλύτερη, ακόμη πιο ελπιδοφόρα και με τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Ως επικεφαλής της παράταξης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους όσοι εκφράζουν τη στήριξή τους, με κάθε τρόπο, και να δεσμευτώ ότι με την ίδια ένταση, με το ίδιο πάθος, με την ίδια αποτελεσματικότητα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του Δήμου και των δημοτών μας.

Σήμερα, η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» καλωσορίζει στην οικογένειά της τους:

 

Αντωνόπουλος Δημήτριος

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος Μέσης Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με εταιρεία στην πόλη της Καλαμάτας από το 1994.

Είναι εν ενεργεία Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Νομού Μεσσηνίας,  Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας,  Αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), Αντιπρόσωπος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος  (ΓΣΕΒΕΕ).

Παράλληλα είναι μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου  Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων (ΕΤΑΠ) και  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της  ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

Είναι παντρεμένος με την Ντάκουρη Βασιλική με την οποία έχουν αποκτήσει δυο κόρες.

 

Εξηνταβελώνη Λυδία

Η Λυδία έχει σπουδάσει Τεχνικός διακόσμησης και έχει μετεκπαιδευτεί στην Φινλανδία στην συντήρηση έργων Τέχνης. Κατά την παραμονή της εκεί εργάστηκε σε συγκεκριμένα έργα πάνω στο αντικείμενό της και στην “Αρχιτεκτονική τοπίων και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων”.

Είναι επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού, καθώς διαχειρίζεται τουριστική μονάδα στην πόλη της Καλαμάτας.

Ως ενεργός πολίτης και εθελόντρια έχει ασχοληθεί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλαμάτας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, όπου τελεί και χρέη εφόρου του τμήματος Υδατοσφαίρισης.

Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Άρι Χριστόφορο με τον οποίον έχουν τρία παιδιά.

 

 

 

 

Κολόκα Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα είναι  Απόφοιτος της σχολής Δραματικής Τέχνης «Μαίρη Βογιατζάκη» και Απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου του τομέα υγείας και πρόνοιας  με ειδικότητα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο θέατρο και στην τηλεόραση, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και οργάνωσης παραγωγής, ενώ τα τελευταία έτη εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός.

Είναι μέλος του συλλόγου Φλόγα, γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Είναι παντρεμένη με τον Διονύση Ηλιόπουλο με τον οποίον έχει αποκτήσει ένα παιδί.

 

Κριτσωτάκης Σωτήριος

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Κρήτης.

Έχει εργαστεί ως λογιστής επί σειρά ετών σε επιχειρήσεις του Νομού μας, ενώ από το 2014 είναι ιδιοκτήτης λογιστικού και ασφαλιστικού γραφείου. Παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής Οικονομίας σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και έχει διατελέσει  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις».

Ασχολείται με τον αθλητισμό, ενώ από το 2010 είναι μέλος της θεατρικής ομάδας «Μέθεξη».

Είναι παντρεμένος με την Τάνια Τσαούση με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιό.

Σκούρας Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης είναι απόφοιτος του Λυκείου Αρφαρών. Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αριοχώρι ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αριοχωρίου επί τέσσερις συνεχόμενες τετραετίες και Πρόεδρος των Κοινοτήτων Νομού Μεσσηνίας την περίοδο 2014 -2019.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σακκά με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους.

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ