Connect with us

Ειδησεις απο Καλαματα

Παρουσίαση πέντε νέων υποψήφιων για την κοινότητα Καλαμάτας από τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία»

Ανέβηκε

στις

Παρουσίαση πέντε νέων υποψήφιων για την κοινότητα Καλαμάτας από τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία» 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, ο συνδυασμός του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”, πραγματοποίησε την παρουσίαση νέων υποψηφίων για την κοινότητα Καλαμάτας, πρόκειται για τους:

  • Αθανασοπούλου Ανδριάννα
  • Κατσαράκης Πέτρος
  • Μπαρούνης Αργύριος
  • Τσώλης Ηλίας
  • Μπάκας Γεώργιος

Ομιλία Δημάρχου Καλαμάτας και Επικεφαλής του Συνδυασμού

Η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας» είναι  μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη. Καθημερινά νέα άτομα μας εμπιστεύονται και ενώνουν δυνάμεις μαζί μας.

Η εμπιστοσύνη τους μας γεμίζει ευθύνη, μας δίνει κουράγιο και μας ωθεί να αγωνιστούμε, όλοι μαζί, ακόμη περισσότερο, ακόμη πιο εντατικά για έναν Δήμο, για μια πόλη που θα αποτελέσει υπόδειγμα τόπου που αξίζει να ζεις.

Γιατί η πόλη μας είναι ένας ευλογημένος τόπος και όπως έχετε δει, με έργο στην πράξη, με όραμα, με συστηματική προσπάθεια, καθημερινά βελτιώνεται και εντάσσεται σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες, πανελλαδικά, πόλεις της χώρας μας.

Αυτήν την προσπάθεια αναγνωρίζουν τα νέα μέλη της παράταξής μας και με όρεξη και διάθεση για προσφορά, ένωσαν δυνάμεις μαζί μας.

Σήμερα λοιπόν η οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» υποδέχεται υποψήφιους για την Τοπική Κοινότητα Καλαμάτας τους:

 

Αθανασοπούλου Ανδριάννα

Η Ανδριάννα είναι απόφοιτη  του 1ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας και φοιτήτρια στη σχολή Γερμανικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζεται στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας ως υπεύθυνη Πωλήσεων.

Ως νέος άνθρωπος και πρώην αθλήτρια που αγαπά τον Αθλητισμό, είναι Αντιπρόεδρος του Γυναικείου τμήματος  πετοσφαίρισης (βολλευ) Απόλλων Καλαμάτας.

 

Κατσαράκης Πέτρος

Ο Πέτρος είναι Πτυχιούχος Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Μηχανών Αυτοκινήτου και Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Εργαλειομηχανών CNC.

Είναι δημοτικός υπάλληλος Δήμου Καλαμάτας με ειδικότητα Χειριστών Μηχανημάτων Έργου.

Έχει διατελέσει μέλος εξελεγκτικής επιτροπής Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας και  Αντιπρόσωπος Σωματείου Χειριστών στο Εργατικό Κέντρο.

Έχει  διατελέσει  ως Ταμίας και Γενικός Γραμματέας στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας αλλά και  διαιτητής Ποδοσφαίρου.

Ενώ από το 2015 ως το έτος 2018 έχει υπηρετήσει ως μέλος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας.

Είναι παντρεμένος με την Λυγερή Σημειωνοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

 

Μπαρούνης Αργύριος

Ο Αργύρης είναι Απόφοιτος Λυκείου.

Είναι επιχειρηματίας έχοντας οικογενειακή επιχείρηση από το έτος 1970 στον κλάδο των μεταφορών στην πόλη της Καλαμάτας.

Ως αθλητής έχει ασχοληθεί επί πολλά έτη ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες της πόλης μας και παράλληλα έχει διατελέσει διαιτητής ποδοσφαίρου.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Πρασσά και έχουν αποκτήσει έξι παιδιά.

 

Τσώλης Ηλίας

Ο Ηλίας είναι απόφοιτος ΤΕΕ του Κλάδου Οικονομίας και Διοίκησης, ενώ φοιτά στο Δημόσιο ΙΕΚ Καλαμάτας στο τμήμα Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ.

Έχει εργαστεί στο κομμάτι της δημοσιογραφίας στην τηλεόραση BEST και στην αθλητική εκπομπή Κυριακή στα Σπορ.

Σήμερα εργάζεται σε επιχειρήσεις του επισιτισμού ως υπάλληλος, ενώ εδώ και πολλά έτη είναι αρχισυντάκτης της αθλητικής ιστοσελίδας taklin.gr

Επίσης ο Ηλίας είναι πατέρας ενός παιδιού.

 

Μπάκας Γεώργιος

Ο Γιώργος είναι απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, απασχολούμενος σε επιχείρηση της πόλης μας, ενώ παράλληλα ασχολείται με τις αγροτικές και μελισσοκομικές εργασίες.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

 

Καλή επιτυχία ευχόμαστε.

 

Όπως έχετε ενημερωθεί, οι ανακοινώσεις μας θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα, Τετάρτη απόγευμα σε διαφορετικό χώρο, Παρασκευή εδώ στο ίδιο μέρος, Πέμπτη και Σαββατοκύριακο με δελτία Τύπου.

Καλή συνέχεια σε όλους!

sesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ