Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

Παρουσίαση 5 νέων υποψηφίων με τη “Δημιουργική Πρωτοβουλία” του Θ. Βασιλόπουλου

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Σήμερα Παρασκευή 14 Ιουlίου 2023, ο συνδυασμός του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”, πραγματοποίησε την παρουσίαση νέων υποψηφίων, πρόκειται για τους: Τζίμη Αναστασόπουλο, Θεοδωρόπουλο Βασίλειο, Σαραντοπούλου – Καλατζή Ευθυμία, Τσώλη Πέτρο και Φατούρο Ιωάννη.

Ομιλία Δημάρχου Καλαμάτας και Επικεφαλής του Συνδυασμού

Καλησπέρα σας. Και σήμερα πιστοί στον προγραμματισμό μας, προχωράμε στην ανακοίνωση πέντε ακόμη συνεργατών μας.

Η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας» αποτέλεσε έναν συνδυασμό που όλα αυτά τα έτη παρέμεινε ενεργός με τα μέλη του να συναντιούνται, να ανταλλάσσουν απόψεις και να προετοιμάζονται για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο και αυτό είναι πλέον ορατό από τις ανακοινώσεις μας αλλά και από τη συμμετοχή τόσων πολλών νέων μελών.

Η εμπιστοσύνη τους μας τιμά, μας δίνει κουράγιο, μας γεμίζει ευθύνες και μας ωθεί στο μονόδρομο της επόμενης ημέρας. Μιας επόμενης ημέρας με όραμα, έμπνευση, όρεξη και διάθεση, σχεδιασμένη με πλήθος έργων που θα αλλάξουν το Δήμο μας, θα μεταμορφώσουν την πόλη μας και θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για τον Δήμο Καλαμάτας» τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους:

Τζίμης Αναστασόπουλος

Παρουσίαση 5 νέων υποψηφίων με τη "Δημιουργική Πρωτοβουλία" του Θ. Βασιλόπουλου 11

Ο Τζίμης είναι πτυχιούχος εργοδηγός μηχανολόγος. Είναι Δημοτικός Υπάλληλος και ως εργοδηγός μηχανολόγος εργάζεται στη συντήρηση και στις παρεμβάσεις καθημερινότητας των σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαμάτας. Έχει ασχοληθεί για πολλά έτη με τον αθλητισμό μέσω του ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας σε ομάδες εντός και εκτός Νομού, όπως επίσης και στην Εθνική Ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδος. Έχει διατελέσει προπονητής ποδοσφαίρου τόσο σε ομάδες όσο και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και συνεχίζει και σήμερα να είναι προπονητής. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μεσσηνίας και έφορος δημοσίων σχέσεων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποφοίτων Ορφανοτροφείων Ελλάδος. Είναι παντρεμένος με την Βίκυ Οικονομάκου με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

Θεοδωρόπουλος Βασίλειος

Παρουσίαση 5 νέων υποψηφίων με τη "Δημιουργική Πρωτοβουλία" του Θ. Βασιλόπουλου 12

Ο Βασίλης είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πατρών. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως λογιστής στο Ξενοδοχείο Φιλοξένια και ως ιδιωτικός υπάλληλος στο τμήμα πωλήσεων σε γνωστή εμπορική εταιρεία. Έχει διατελέσει Γραμματέας στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας  και είναι εν ενεργεί Αναπληρωτής Πρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας. Είναι μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας και μέλος της Ορειβατικής Ομάδας «Συνοδοιπόροι στη Φύση».

Παρουσίαση 5 νέων υποψηφίων με τη "Δημιουργική Πρωτοβουλία" του Θ. Βασιλόπουλου 13

Σαραντοπούλου – Καλατζή Ευθυμία

Η Έφη είναι απόφοιτος του Δευτέρου Λυκείου Ναυπλίου. Έχει εργαστεί ως Φοροτεχνικός υπάλληλος στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ επί 35 έτη ασκεί εμπορική δραστηριότητα στην Καλαμάτα με κατάστημα ειδών οικιακής χρήσεως.  Είναι παντρεμένη με τον Δημοσιογράφο και Ραδιοφωνικό Παραγωγό Θοδωρή Σαραντόπουλο και μητέρα δυο παιδιών.

Τσώλης Πέτρος

Παρουσίαση 5 νέων υποψηφίων με τη "Δημιουργική Πρωτοβουλία" του Θ. Βασιλόπουλου 14

Ο Πέτρος είναι συνταξιούχος ΟΑΕΕ. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί οχτώ έτη στον Καποδιστριακό  Δήμο Καλαμάτας. Έχει υπηρετήσει ως Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Καλαμάτας όπως επίσης και στις επιτροπές του Δήμου Καλαμάτας. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Ψητοπωλών Νομού Μεσσηνίας και είναι μέλος του σωματείου Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ. Σήμερα είναι εν ενεργεία Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης  Διοκλής ΑΕ. Είναι παντρεμένος με την Γραμματική Κουτρουμπή με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Φατούρος Ιωάννης

Παρουσίαση 5 νέων υποψηφίων με τη "Δημιουργική Πρωτοβουλία" του Θ. Βασιλόπουλου 15

Ο Γιάννης είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Χαλκίδας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα ως βοηθός Λογιστή – Φοροτεχνικού, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε τη δική του επιχείρηση -Λογιστικό Γραφείο. Επίσης δραστηριοποιείται στον  τομέα των Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας από Φωτοβολταϊκά. Η ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2006 όπου εκλέχθηκε και διετέλεσε Πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Ανθειας του Καποδιστριακού Δήμου Θουρίας για 4 συναπτά έτη, ενώ την περίοδο 2011 – 2014 στον Καλλικρατικό πλέον Δήμο Καλαμάτας διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρηση  ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ και μέλος της  Φορολογικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Αγγελοπούλου και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

 

Κλείνοντας η εβδομάδα μπορούμε να πούμε ότι μέχρι και σήμερα έχουμε ανακοινώσει, ένα μεγάλο μέρος του Συνδυασμού μας και όπως είναι αναμενόμενο οι ανακοινώσεις μας θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα, με φυσική παρουσία ή με δελτία Τύπου.

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχηθώ να απολαύσετε τις παραστάσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που ξεκινά στην όμορφη πόλη μας.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!

Σας ευχαριστώ.

 

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ