fbpx
Τρίτη , Σεπτέμβριος 17 2019
Home / Μαγειρική / Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο!

Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο!

Sharing is caring!

Μοσχάρι φρικασέ

Να ένας πρωτότυπος τρόπος να αντικαταστήσουμε το αυγό στο αυγολέμονο, δίνοντας παράλληλα βουτυράτη υφή και μια ιδιαίτερη γευστική χροιά στο φαγητό.

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε κύβους 5 εκ.
2 σκελίδες σκόρδου
500 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 μέτρια μαρούλια, λεπτοκομμένα
1 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος
90 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σάλτσα

2 μέτρια αβοκάντο
τα φύλλα από 1/2 μάτσο φρέσκο δυόσμο, χοντροκομμένα
50-70 ml χυμός λεμονιού
1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
1 κουτ. γλυκού σκόνη τζίντζερ
1 κουτ. γλυκού μπούκοβο
40 γρ. φιστίκι Αιγίνης, καβουρδισμένο (προαιρετικά)

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

ΠΗΓΗ

Sending
User Review
0 (0 votes)
shares