Τρίτη , 21 Ιανουαρίου 2020
Home / Μαγειρική / Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο!
53719 11 660x330 - Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο!

Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο!

Sharing is caring!

Μοσχάρι φρικασέ

Να ένας πρωτότυπος τρόπος να αντικαταστήσουμε το αυγό στο αυγολέμονο, δίνοντας παράλληλα βουτυράτη υφή και μια ιδιαίτερη γευστική χροιά στο φαγητό.

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε κύβους 5 εκ.
2 σκελίδες σκόρδου
500 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 μέτρια μαρούλια, λεπτοκομμένα
1 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος
90 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σάλτσα

2 μέτρια αβοκάντο
τα φύλλα από 1/2 μάτσο φρέσκο δυόσμο, χοντροκομμένα
50-70 ml χυμός λεμονιού
1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
1 κουτ. γλυκού σκόνη τζίντζερ
1 κουτ. γλυκού μπούκοβο
40 γρ. φιστίκι Αιγίνης, καβουρδισμένο (προαιρετικά)

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

ΠΗΓΗ

oinomessinia - Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο! 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο! niniosbanner 1 - Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο! MYLO Indian Palace Restaurant - Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο! perrotis - Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο! mavreas1anigif - Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο! krystalkyriakoanigif - Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο! YPODIMATA - Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο!
shares