Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Μήνυμα νίκης Τατούλη από την Καλαμάτα και τη Μεθώνη

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μήνυμα νίκης Τατούλη από την Καλαμάτα και τη Μεθώνη 5
Κοινοποιησέ το

Πέτρος Τατούλης -Καλαμάτα

Μήνυμα νίκης εξέπεμψαν οι Μεσσήνιοι στον Πέτρο Τατούλη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του την Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Μαΐου στην Καλαμάτα και στη Μεθώνη. Ο Πέτρος Τατούλης συζήτησε με συμπατριώτες του από την Καλαμάτα και την Μεθώνη, ενώ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο στα καταστήματα της περιοχής και από τους περαστικούς, οι οποίοι μόλις είδαν τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου του έπιασαν την κουβέντα για την τοπική ανάπτυξη της περιοχής και για όλα τα βήματα που έχουν γίνει αλλά και θα συνεχίσουν να γίνονται.

Μήνυμα νίκης Τατούλη από την Καλαμάτα και τη Μεθώνη 6

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε στους συμπατριώτες του ότι «πάντα σας μιλάμε για αυτά που κάναμε και όχι για αυτά που θα κάνουμε. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Είμαι εδώ χάρη σε εσάς και τα έργα μας έχουν το δικό σας όνομα».  Όπως τόνισε «στόχος είναι η ολοκλήρωση του έργου μας. Η Πελοπόννησος στάθηκε όρθια στην εποχή της χειρότερης κρίσης. Και πόρους βρήκαμε , όταν όλοι κρύβονταν πίσω από τον φερετζέ του μνημονίου και δύσκολες αποφάσεις πήραμε και το έργο που υλοποιήσαμε ήταν μεγαλύτερο αυτήν την δεκαετία, από αυτό που είχε εκτελεστεί τα προηγούμενα 30 χρόνια.  Έργο μικρό και μεγάλο, που είχε πάντοτε τόσο αναπτυξιακό όσο και κοινωνικό πρόσημο. Και αυτά όλα, την εποχή της βαθιάς φτώχειας της χώρας μας. Σήμερα, είμαστε έτοιμοι. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, το ειδικό βάρος, τις διεθνείς επαφές, προκειμένου όλα αυτά τα οφέλη να κεφαλαιοποιηθούν προς το συμφέρον όλων των Πελοποννησσίων, όλων των οικογενειών. Εμείς είμαστε εγγυητές αυτής της διαφορετικής πορείας που χάραξε η Πελοπόννησος και μαζί με τους πολίτες δεν γυρίζουμε πίσω».

Μήνυμα νίκης Τατούλη από την Καλαμάτα και τη Μεθώνη 7

  • Παγκόσμιο τουριστικό μπραντ η Πελοπόννησος

Καταστήσαμε την Πελοπόννησο παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και η «Μυθική Πελοπόννησος» αποτελεί ισχυρό διεθνές brand. Μετατρέψαμε το ξεχασμένο αεροδρόμιο της Καλαμάτας στον «Διεθνή Αερολιμένα Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» με 286.042 επιβάτες το 2018. Η στρατηγική συνδυασμένου μάρκετινγκ που ακολούθησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στόχευσε εξαρχής στην προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών. Ο δυναμικός σχεδιασμός μας, που υπακούει στις σύγχρονες απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς, μαζί με τις επενδύσεις μας σε διαφήμιση και δημοσιότητα του αεροδρομίου Καλαμάτας που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ, και τις στρατηγικές μας συνεργασίες με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και την Aegean Air, τις αεροπορικές εταιρείες, και τους θεσμικούς φορείς έφεραν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

  • Επόμενος στόχος το λιμάνι της Καλαμάτας

Επόμενος στόχος μας είναι η προσέλκυση τουρισμού κρουαζιέρας, η άρση της εγκατάλειψης του λιμανιού της Καλαμάτας, η δημιουργία μαρίνας και στην Καλαμάτα, αλλά και στην Κορώνη, όπου ήδη κατασκευάζουμε μια σύγχρονη λιμενική υποδομή.

  • Οδικά δίκτυα με στόχο την ασφάλεια των πολιτών

– Δημιουργήσαμε οδικά δίκτυα με στόχο την ασφάλεια των πολιτών. Προχωρήσαμε στη συντήρηση, στην οδική ασφάλεια και την αποκατάσταση κατολισθήσεων στην 82η Εθνική Οδό Μεσσηνίας, τμήμα Ριζόμυλος-Πύλο- Μεθώνη προϋπολογισμού 660.000 ευρώ.

– Προχωρήσαμε ακόμα στη συντήρηση της 13ης επαρχιακής οδού τμήμα Βασιλίτσι-Φοινικούντα-Μεθώνη.

Ο Πέτρος Τατούλης κατέληξε λέγοντας  ότι «το διακύβευμα σήμερα δεν είναι μόνο η Πελοπόννησος, αλλά το χάραγμα της Αυγής μιας Νέας Εποχής για την χώρα».

Τατούλης - Παναγιωτόπουλος

Τατούλης – Παναγιωτόπουλος


Κοινοποιησέ το

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 18
Κοινοποιησέ το

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 19
Κοινοποιησέ το

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 20


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 21
Κοινοποιησέ το

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 22Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 23

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 24


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ