Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Μιχάλης Αντωνόπουλος: Συναντήσεις με υποψηφίους ανεξάρτητων συνδυασμών

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μιχάλης Αντωνόπουλος: Συναντήσεις με υποψηφίους ανεξάρτητων συνδυασμών 3
Κοινοποιησέ το

Μιχάλης Αντωνόπουλος: Συναντήσεις με υποψηφίους ανεξάρτητων συνδυασμών

O υποψήφιος δήμαρχος Δ. Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος υποδέχθηκε στα γραφεία του συνδυασμού στο χώρο ΓΑΙΑ – πολιτισμός, Αγ. Ιωάννη 3, στο ιστορικό κέντρο εκπροσώπους υποψηφίους ανεξάρτητων συνδυασμών, της τ.κ. Ελαιοχωρίου  από τον νυν πρόεδρο Μάλαμα Στυλιανό, και του κυρίους Γιώργο Λαγοπάτη, Φράγκο Ηλία και Μάξιμο Μπούνα και από το τ.κ.. Ασπροχώματος τους κυριούς Τσιχριτζή Σταύρο, Τσίρμπα Παναγιώτη, και τις κυρίες Φλέσσα Βασιλική και Μπομπότα Λαμπρινή.

Στις δεσμεύσεις του απέναντι στους εκπροσώπους και στους υποψηφίους ανέφερε ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας όπως ο ελλειμματικός φωτισμός και η συντήρηση των οδικών δικτύων είναι εφικτό να αντιμετωπισθούν από τη νέα δημοτική αρχή καθώς και η απαλλαγή τελών καθαριότητας με τη λειτουργία των πράσινων σημείων σε χώρο της κοινότητας.  Σαφώς και η ανάπτυξη χώρων άθλησης και αναψυχής των μόνιμων κατοίκων.

Το μεγάλο έργο αντικατάστασης του αγωγού άρδευσης στο Ελαιοχώρι θα χρηματοδοτηθεί από το Φιλόδημος με μελέτη Ύδρευσης – άρδευσης και χρήσεις νερού από την ΔΕΥΑ. Επίσης πρόβλεψη θα υπάρχει για μικρό αμφιθεατρικό χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων μεικτής χρήσης σε κοινοτικό χώρο σε συνδυασμό με το χώρο άθλησης.

Μιχάλης Αντωνόπουλος: Συναντήσεις με υποψηφίους ανεξάρτητων συνδυασμών 4

Για τη σημαντική ενότητα του Ασπροχώματος δεσμεύτηκε για την απομάκρυνση της λυματολάσπης μέχρι να λειτουργήσει η μονάδα ξήρανσης και κομποστοποίησης.  Την αναβάθμιση του σταθμού του ΟΣΕ μέσω μίσθωσης από την Εταιρεία, την διευθέτηση των υδάτων από τα πλημμυρικά φαινόμενα στον Αρι μέσω της νέας εργολαβίας και την λειτουργία χώρων αναψυχής στην κοίτη του ποταμού με ανάπλαση στο τμήμα της κοίτης που διέρχεται πλησίον του οικισμού.  

Τέλος το σημαντικότερο που αφορά την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης θα προέλθει από μελέτη της ΔΕΥΑΚ και το πρόγραμμα Φιλόδημος σε προτεραιότητα λόγω της υψηλής βαθμολογίας που έχουν αυτά τα έργα.

 


Κοινοποιησέ το

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 11
Κοινοποιησέ το

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 12
Κοινοποιησέ το

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 13


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 14
Κοινοποιησέ το

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 15Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 16

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 17


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ