Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020

Μανώλης Μάκαρης: Πρόγραμμα και στόχους για την Καλαμάτα ανέπτυξε στην κεντρική του ομιλία

Sharing is caring!

Στην πλατεία της Καλαμάτας, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης την κεντρική προεκλογική του ομιλία, ο υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Μάκαρης. Ο κ. Μάκαρης, απευθυνόμενος στους δημότες, είπε πως τήρησε τη δέσμευσή του να είναι δίπλα τους, σημειώνοντας πως τίμησε την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, αναδεικνύοντας προβλήματα και προτείνοντας λύσεις.

 

Ο Μανώλης Μάκαρης, αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα της κακής, όπως την χαρακτήρισε, διαχείρισης των απορριμμάτων και όσων συνέβησαν στη Μαραθόλακκα, στην ελλιπή αντιπλημμυρική θωράκιση, την εγκατάλειψη των συνοικιών και των χωριών του Δήμου, τις ελλείψεις στις αθλητικές υποδομές, την απουσία πολιτιστικής στρατηγικής, το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας που δεν είναι άλλος όπως αναφέρει από το Μέγαρο Χορού, την απουσία δημοκρατίας σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου , αποχή των πολιτών στην λήψη των αποφάσεων και τα πολεοδομικά αδιέξοδα που αποτελούν τροχοπέδη οποιασδήποτε ανάπτυξης. «Η παράταξή μας τα τελευταία πέντε χρόνια έχει να παρουσιάσει ένα αξιοζήλευτο έργο: συνελεύσεις, ημερίδες, κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

Καμία άλλη αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει παρουσιάσει παρόμοιο έργο», δήλωσε και αναλύοντας το πρόγραμμά του στάθηκε στη διαχείριση απορριμμάτων, τη λυματολάσπη, την αντιπλημμυρική προστασία και την αστική αναζωογόνηση, αναλύοντας την πρότασή του, που στηρίζεται σε τρεις βασικές προϋποθέσεις. Ολιστικό σχέδιο, ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών και δράσεις αντίστοιχες αυτών, που υλοποιήθηκαν τη δεκαετία του 80.

Ο υποψήφιος δήμαρχος στάθηκε επίσης, στην ενίσχυση του πρασίνου, τη φροντίδα στις γειτονιές και τις συνοικίες της πόλης, τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, τον αθλητισμό και τη σχολική στέγη, τον πολιτισμό, την κοινωνική πολιτική, την εξωστρέφεια, τις έξυπνες πόλεις και τον πολιτικό ρόλο του Δήμου, ενώ τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής. «Η Καλαμάτα χρειάζεται δήμαρχο μαχητή για να παλέψει με γνώση, διάθεση και εμπειρία.

Με συνέπεια λόγων και έργων. Χρειάζεται δημοτικούς συμβούλους με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς. Χρειάζεται δημοτική παράταξη συγκροτημένη με αρχές και αξίες και όχι ευκαιριακό μόρφωμα προεκλογικής διάρκειας. Η παράταξή μας Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες έχει τα εχέγγυα να πετύχει μαζί με εσάς τους πολίτες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Μάκαρης, που κάλεσε όλους να τον στηρίξουν στην κρίσιμη… μάχη της Κυριακής!

Δες και αυτό

Στο «ΡΕΞ» η κοπή βασιλόπιτας του Ανοιχτού Δήμου

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΣτο «ΡΕΞ» η κοπή βασιλόπιτας του Ανοιχτού Δήμου Η κοπή της βασιλόπιτας …

shares