Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Αντώνης Σαμαράς & Παναγιώτης Νίκας ενωμένοι για την καθαρή νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Αντώνης Σαμαράς & Παναγιώτης Νίκας ενωμένοι για την καθαρή νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου! 1

Παναγιώτης Νίκας από Τρίπολη

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μίλησε σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, με την ευκαιρία των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών Εκλογών, με καλεσμένο τον πρ. Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στην καρδιά της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, την Πέμπτη 23 Μαΐου το βράδυ στην πλατεία Πετρινού, όπου χιλιάδες Αρκάδες και Πελοποννήσιοι τον υποδέχθηκαν και τον χειροκρότησαν.

Ο Παναγιώτης Νίκας και η ομάδα του από την αρχή αυτού του αγώνα, έχουν την καθολική υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. 

Αντώνης Σαμαράς & Παναγιώτης Νίκας ενωμένοι για την καθαρή νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου! 2

Κατά την ομιλία του, ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε τον πρ. Πρωθυπουργό για όλα όσα προσέφερε στην πατρίδα μας, αλλά και για τη δυναμική του παρουσία και την υποστήριξη σε όλον τον αγώνα για τον Πελοποννησιακό λαό! 

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ευχαρίστησε επίσης τους Βουλευτές, τα Αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη και τους Αρκάδες για την παρουσία και την υποστήριξή τους.

Μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη για αλλαγή διοίκησης στην Πελοπόννησο, μιας διοίκησης που με την ανευθυνότητά και την ιδιοτέλειά της, εμπόδισε όλα αυτά τα κρίσιμα 9 χρόνια την ανάπτυξη και την εξέλιξη αυτής της πανέμορφης, ιστορικής και σπουδαίας πόλης αλλά και ολόκληρης της Αρκαδίας, της Πελοποννήσου και των κατοίκων της. “Η ανάπτυξη δεν έρχεται με τα ψεύτικα λόγια, τις υποσχέσεις, το λαϊκισμό, την προπαγάνδα, την οικογενειοκρατία, τις ύβρεις και τις σπατάλες. Η ανάπτυξη έρχεται με σχέδιο και όραμα, με τα μεγάλα έργα πνοής, με τη συνεργασία και με την ορθολογική διαχείριση των πόρων και εμείς με την μέχρι τώρα πορεία μας, εγγυόμαστε και επιθυμούμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο για αυτόν τον τόπο”. 

Παναγιώτης Νίκας με τον πρ. Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Παναγιώτης Νίκας με τον πρ. Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Ο Παναγιώτης Νίκας στη συνέχεια, κάλεσε στο βήμα τον πρ. Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απευθύνθηκε στους Αρκάδες αλλά και όλους τους Πελοποννήσιους και τους ζήτησε να είναι πιστοί στο ραντεβού τους με τις κάλπες, να δώσουν δυνατό “παρών” στις Ευρωεκλογές για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στις Περιφερειακές Εκλογές για τη μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Νίκα! 

“Να τελειώνουμε με αυτούς που μας είπαν τα περισσότερα και τα χειρότερα ψέματα! 

Νίκη για τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές και Νίκη για τον Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια! 

Η αγκαλιά για τον Παναγιώτη Νίκα είναι μεγάλη! Τον στηρίζουμε γιατί είναι αποδεδειγμένα ένας έμπειρος, αποτελεσματικός, άξιος και ηθικός αυτοδιοικητικός. Τον στηρίζουμε για να φύγει η Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις τελευταίες θέσεις στην ανάπτυξη, τον στηρίζουμε γιατί είμαστε κατά του καιροσκοπισμού και της διαπλοκής. Δε θέλουμε να είναι η Πελοπόννησος το Μουσείο των χαμένων ευκαιριών, όπως την κατάντησε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης. Εκεί που δε μπόρεσε και ο,τι δεν έκανε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, μπορεί και θα το καταφέρει ο Παναγιώτης Νίκας! Ο Παναγιώτης Νίκας θα φροντίσει ολόκληρη την Πελοπόννησο, ενώ ο απερχόμενος Περιφερειάρχης φρόντισε μόνο τον εαυτό του και τους δικούς του…” 

Στη συνέχεια παρουσιάσθηκε ο συνδυασμός του Παναγιώτη Νίκα σε όλες τις Εκλογικές Περιφέρειες (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία), που αποτελείται από μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων, με όραμα, επιστημονική κατάρτιση, εμπειρία και αγνή αγάπη για τον τόπο, που εκφράζει ολόκληρη την Πελοποννησιακή κοινωνία! Μια ομάδα πανέτοιμη για τη νίκη και για σκληρή δουλειά από την επόμενη κιόλας μέρα!  

Αντώνης Σαμαράς & Παναγιώτης Νίκας ενωμένοι για την καθαρή νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου! 3

 

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 14

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 15

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 16

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 17

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 18Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 19

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 20

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ